1 Şubat 2019 Cuma

Çift çıkışlı redüktör

Türkiye’nin önde gelen kurumsal yapısı oluşmuş redüktör ve dişli kutusu üreticisidir. Size hizmet vermek bizim için gurur vericidir. Müşteri isteğine göre çift veya tek devirli, frenli motorlarla kullanılabilmektedir. Beş adet gövde büyüklüğüne sahip V serisi redüktörler - aralığında tonajlar için kullanabilmektedir. Motorlu, çoklu kamalı mil çıkışlı , motor arkası frenli redüktör grubu.


Tüm gövdeler EN-GJL 2Gri dökme demirden üretilmiştir. Rijid MonoBlok gövdesi hassas ve sürdürülebilir yüksek performans sağlar. Download Nulled WordPress Themes. Bu derecede ince ayar yapılarak kademelendirilmiş tork değerleri ve redüktör oranlarını piyasada bulmak çok zordur. Profesyonel modelimiz çift çıkışlı redüktör sistemine sahip en küçük silindir modelimizdir.


Yan tarafında ekstra desen topu vardır. Tipi: mil çıkışlı (tek ve çift çıkışlı ). Bu teknoloji dişlerde daha fazla temas yüzeyi elde eder ve çok daha fazla dişin yük taşımasını sağlayarak yük taşıma kapasitesini arttırır. Bu şekilde montajda hacim kazandırmaktadır. Delik milli, mil çıkışlı , flanşlı, tork kollu gibi bir çok bağlantı isteklerine göre düzenlenebilen redüktörlerdir.


Çift çıkışlı redüktör

TT serisi çift kademeli, motorsuz, monoblok gövdeli, helisel dişli redüktörlerdir. Devir Çıkışlı 220V Çift Yönlü Çalışır. Bu nedenle paralel motorlu redüktörlerimiz yalnızca pürüzsüz bir yüzeye sahip değil, aynı zamanda yüksek seviyede verimlidir. NORD motorlu redüktör satın aldığınızda üretim tesislerinizden en iyi şekilde faydalanırsınız! Hipoid dişli, konik dişli redüktör ve spiral konik dişliler sınıfına girerler.


Gücün dağıtılması gereken durumlarda çift çıkışlı bir çıkış milinin kullanılması da mümkündür. Bürke İç ve Dış Ticaret Ltd. KGM tork kapsitesine sahip Çift PTO çıkışlı üniversal redüktör. Alüminyum gövdesi ile muadillerine göre hafifliği ile ayrıcalık sağlar. Araca dikey ve yatay pozisyonda monte edilebilir.


B ağlama şekline göre devri arttıra ya da azaltabilir. Yüksek Kaliteli Çift Çıkış Şanzıman Üreticilerini Çift Çıkış Şanzıman Tedarikçilerini ve Çift Çıkış Şanzıman Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Wpx1redüktör motor düşük gürültü çift çık. Tork Kolu Hız Düşürme Ölçütü.


Mil Tek Uzantısı ve Çift Uzantısı Ebatları. Bazı redüktör tiplerinde çift giriş mili, çift çıkış mili koyma imkanı vardır. Motor üzerinde ki çift çıkış redüktör ile motor gücü panellere eşit bir şekilde aktarılır, encoder sayesinde çalışma konforu arttırılmıştır. Motor ile redüktör arasındaki güç iletimini en verimli şekilde sağlamak ve panellerden motora gelebilecek ekstra yükleri.


Klasik modelimiz tek çıkışlı redüktör sistemine sahip en büyük silindir modelimizdir. Döküm Solucan Dişli Seti Çift Şaft Şanzımanı , Find Complete Details about Çift Çıkışlı Şanzıman Döküm Solucan Dişli Seti Çift Şaft Şanzımanı, Çift Şaft Şanzımanı,Döküm Solucan Dişli Seti Çift Şaft Şanzımanı, Çift Şaft Şanzımanı from Gearboxes Supplier or Manufacturer-Yantai Bonway Machinery Co. Redüktör sağ ve sol olarak iki tipte sunulmaktadır. Esmt serisi Sonsuz vidalı redüktörümüz alından erkek mil çıkışlı olup, er.


Elecon firması, lastik sanayisinde mikser tahrikinde kullanılmak üzere tasarlayıp üretimini gerçekleştirmiştir. Ayak bağlantılı, üç kademeli, paralel şaftlı, sert mil girişli ve özel çift mil çıkışlı helisel dişli redüktördür. Tanker uygulamalarında çift çıkışlı mil sayesinde her iki yönden (sağdan ve soldan) emiş yapabilir. Diğer pompaya göre daha yüksek kapasitelidir.


Çift çıkışlı redüktör

Regülatör için özel üretilmiş oringli redüktör istenilen renkte sipariş üzerine üretilebilir. Musluğu açtığınızda su basıncı düzeyinde otomatik olarak temizleme yapar. Kullanım Kılavuzu Y Serisi İçindekiler yilmaz redÜktÖr İçindekiler Bu kılavuz nasıl kullanılmal ı. Vpp-D Potansiyometreli Çift Bobin Elektronik Kontroller. Vrg Butonlu Çift Bobin Elektronik Kontroller. Tercihe göre çift mil çıkışlı ya da delik milli konik dişli redüktör veya paralel şaftlı delik milli redüktör kullanılabilir.


Pozisyon ve hız hassasiyetinin önemli olduğu durumlarda motor arkasında enkoder kullanılabilir. Tek halatlı tambur çıkışı olabildiği gibi çıkışlı tek ve çift tambur ( ikiz ) tambur sistemleri kullanılarak çeşitli alterntifler. Komple paslanmaz çift cidarlı izolasyonlu hazne. Direkt akupleli motor redüktör. Yağ sızmalarını önleme grubu.


Çift çıkışlı redüktör

Karıştırıcı kolları ve santrifüj baskılı teflon sıyırıcılar. Paslanmaz hareketli şase üzerine montajlı. Kendinden PWM çıkışlı olduklarından hiçbir karta ihtiyaç duymaksızın direkt sürüş gerçekleştirilebilir. Tek ve Çift Çıkışlı UPS Fonksiyonlu Akü Şarj Cihazı.


Kademeli Santrifuj Pompaları. IEC Bmotorlu, standart motorlu veya motorsuz opsiyonları mevcuttur. YILMAZ EN 0İ BMOTORSUZ REDÜKTÖR E Serisi redüktörler, sonsuz vida ve dişli kademesinden oluşan redüktörlerdir. Emas Açısal Makara Çift.


Motor- redüktör tahrikli ve elektromanyetik frenli vincin ayrıca halat tamburuna yeterli mesafede saptırma tamburu bulunmaktadır. YILMAZ REDÜKTÖR V serisi redüktörleri monoblok gövde prensibine göre üretilen, helisel dişli, üç kademeli vinç tamburu tahrik redüktörleridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar