31 Mayıs 2019 Cuma

Halat sarma tamburu

Hammer Winch çekme ve kurtarma amaçlı halat tamburları konusunda Türkiye’nin Avrupa ve Dünya standartları kalitesinde üretim yapan ve bu sektörde Türkiye piyasasına yön veren tek lider firmasıdır. Tecrübeli çalışan kadrosu ile Ar-ge ve Ur-ge çalışmalarına önem veren ve müşteri isteği odaklı üretim yapan firmamız kaliteyi en üst seviyede tutmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Elevatör konveyör tamburları , elevatör tip konveyör sistemlerinde kullanılmaktadır. Ermaksan Makina Dişli ,ayna mahruti(spiral konik),konik dişli,çavuş dişli,düz dişli,helis dişli,çember dişli,sonsuz dişli ,kremayer dişli. Veta Denizcilik, gemileriniz için en kullanışlı halat sarma tamburunu üretmektedir. Zorlu hava şartlarına dayanabilecek şekilde tasarlanan sarma tamburları , en kaliteli çeliklerden üretilen somun ve cıvatalarla sabitlenmektedir.


Henüz hiçbir telif hakkı bilgisi kaydedilmedi. Gemiciliğin olmazsa olmazlarından olan halat sarma tamburu , günümüzde iş gücünü azaltmak. Makinamız sarım işlemi yaparken istenilen değer girilmesi ile sarım yapılmaktadır. OK AMAÇLI SARMA KOLU - Takıntı yapmayan yassı konstrüksiyonludur.


Halat sarma tamburu

Kayış şeklindeki halat , vinç koluyla tamburun üzerine kolayca sarılıp açılıyor. Teknik Özellikler Ürün Kodu: AC. Hortum sarma tamburları ;. Kullanılacak yerin özelliklerine bağlı olarak, halat makaralarını, yaylı sürücü ya da uygun bir motorlu sürücü ile yapılandırıyoruz. MAKARA, TAMBUR ve HALAT. Farkına varamadı ğımız yıpranmaların halatın kullanımı sırasında büyük sorun olarak kar şımıza çıkmaması için bu konuda dikkatli olmak gerekir.


Teknolojinin gelişmesine paralel daha ince telli ,mukavemeti daha fazla, esnek ve compact olarak üretilmektedir. Makara ve tambur sistemlerinde çalışırlar. Bilim Makina Gemi İnşa Bakım. Pik dökümden imal edilen halat kılavuzlarımız, çelik halatın vinç tamburu üzerine düzgün olarak sarılmasını sağlar.


Aynı zamanda, kılavuzun önünde bulunan parça yardımıyla kaldırma ve indirme limit siviçlerinin çalışması sağlanır. Frenin arkasında yer alan ayar mekanizmasının çevrilmesi ile yaylarının baskısı değiştirilerek fren ayarı yapılır. Küçük ve kompakt yapı altında büyük güç ve hızlı zincir sarma imkanı sunar. Deniz koşullarına tamamen uyumlu AISI 3paslanmaz çelik, aluminyum, kromaj ve kompozit malzemelerden mamuldür.


Ar-Ge ekibimiz ürünlerin daha ne kadar iyi olabileceği konusunda çalışmalarına hızla devam etmektedir. Eğer makaradan tambura aktarım gerçekleştirirken , halat makaranın üstünden çıkıyorsa tamburun üst. Yani açma yününde tambur hareket yaparken halat sıkıştığı yerden kurtulamadığı için tekrar sarma yönüne dönüp tambura sarılmaya başlayabilir. Siz yükü indirdiğinizi düşünürken aslında yük.


Halatın tambur yuvalarına tam oturduğu ve halat da geveşeme olup olmadığı kontrol edilmelidir. Not : Düzensiz sarma kaçınılmaz olarak ciddi yüzey aşınmasına ve halat deformasyonuna sebep olacaktır. Ana sayfa Ürünler Hakkımızda Fabrika turu Kalite kontrol Bize ulaşın.


Bu tamburlar vincin yapaca ğı göreve göre bir veya iki adet olabilir. Bu fenerlikler iki veya dört adet olabilir. SARMA TEKNOLOJİSİ alanında hortum sarıcıları ve kablo sarıcıları, PÜSKÜRTME TEKNOLOJİSİ alanında sırtta taşınabilen püskürtücüler ve arabalı püskürtücüler, MANKAR ULV PÜRKÜRTME. Kablo sarma tamburlarında tahrik, balatalı redüktörlü.


Halat sarma tamburu

Bu şekilde yapılan açma ve sarma işleminde halatta her hangi bir hasar meydana gelmez. Halatların tambur üzerinde üst üste veya çapraz. CANTÜRK MAKİNE Halatlı Tomruk Çekme Vinci traktörlerin marka,model ve müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda itina ile imal edilmektedir. Uygulaması kolay bir malzeme olup düşük gerdirme değerlerinde çalışan konveyör sistemlerinde bant ve tambur arasındaki sürtünme katsayısını arttırmak içinde kullanılmaya başlamıştır. Makarada veya kangal halindeki bir halatın sarılması ya da açılması işleminde makara veya kangalın, kendi ekseni etrafında dönebilen bir düzenekte olması gerekir.


Silindir Sarma Bandı, Silindir sargı Bantları, Silindir Kaplama Bantları, Natural Kauçuk. Ağır Hizmet Tipi Redüktör, Ağır Hizmet Tipi Redüktörler, Ahtopot Tipi Mikser Redüktörleri, Ahtopot Tipi Mikser Redüktörü, Ayaklı Redüktör Türkiye İhracatçı, Üretici firması. Karot almada kullanılacak olan wire-line vinci 8mt. Tambur hidrolik bir motorla tahrik edilecektir. Dokuma tül organze, brode, vual, jakar v. Halat sarma kapasitesi olup, 8kg.


Halat sarma tamburu

Vinç Tüm Hakları Saklıdır. Ayrıca, tambura sarma esnasında, çelik halatın üst üste gelmesi engellenmelidir. Yani, muntazam ve sıralı bir şekilde çelik halatın sarılması gerekir. Sentetik halatlara göre çok daha dayanıklı olan çelik halatlar , sarma esnasında tambura sıkışma gerçekleşirse, teller kopmaya başlar. TONLUK VİNÇ HALAT TAMBURU.


ENTI patentli halat sarma tamburu ve kolu dahildir. Paslanmaz rozet dahildir. Sonsuz döner tepe sistem dahildir. Ankraj civatası dahildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar