21 Haziran 2019 Cuma

Saat baskı

Renkli Fotokopi Renkli Print Siyah Beyaz Fotokopi Siyah Beyaz Print Poster Baskı Roll-Up Baskı Banner Baskı Ozalit Baskı ve Kopyalama Canvas Baskı Folyo Baskı Folyo Kesim Folyo Bas-Kes One van Vision Baskı Foto Blok Uygulama Forex Uygulama Amerikan Cilt Spiral Cilt Isısal ve Bez Cilt Cd-DVD Çoğaltma Puzzle Baskı T-Shirt Baskı Kupa. Hediyelik Tablo (54) Hediyelik Kupa (32) Hediyelik Giyim (35). Toplam ürün görüntüleniyor. Hızlı, güvenilir, uygun fiyatlı online fotoğraf baskısı servisi.


Resim Baskı , Dijital Baskı , Magnet, Foto Kitap, Poster, Vesikalık Fotoğraf, Canvas Tablo, Takvim, Fotoğraflı Hediye, Büyük Ebat Baskı , Foto Blok, Sticker Baskı. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Yazılı Puzzle Harf Çikolata.


Daha çok hediyelik baskı olarak tercih edilen puzzle baskı , yastık baskı , magnet baskı gibi kişiye özel baskı ürünlerini sizlere ulaştırmaktan memnuniyet duyar. Sihirli kupa baskı , anahtarlık üzerine baskı , büyük ebat poster baskı , kişiye özel puzzle Ankara ürünlerimizden bazıları. Anılarınızı kaliteli fotoğraf baskılara çevirin. Fotoğraf Baskı Arkadaşlarınızla veya ailenizle yaşadığınız anıları canlandırın. Saate baktıkça anılarınız canlanacak.


Kendi fotoğrafınızdan saat oluşturun. Her saniye sizin fotoğrafınızla geçsin. Hediye ettiğiniz kişi saate her baktığında sizi hatırlasın. Kare ve kalpli seçenekleriyle hediye edebileceğiniz en özel ürün. Siparişi verin, fotoğraflı saatinizi alın.


Sepetinizde ürün bulunmuyor. Duvar Saati Adet AA boy pil ile çalışmaktadır. BASKİ KASIM AYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİ Detaylar İçin tıklayınız 30. Saat Baskı Fiyatları ile ilişkili ürünler. TASARIM ÇALIŞMASI BİZDEN.


Gönderin resminizi saat üzerine baskı yapalım,adresinize yollayalım. RESMİNİZİ, YAZINIZI, LOGONUZU GÖNDERİN. Resim ve yazılarınız için özel tasarım çalışmaları yapılabilir.


PARA İADE GARANTİSİ 1para iade garantili. Antetli kağıttan zarfa, kartvizitten dosyaya, el ilanından postere ucuz ama kaliteli ofset veya dijital baskı için profesyonel hizmet alın. Hayalinizdeki baskı kalitesine hızlı, ekonomik, yanlış anlaşmasız ve git-gelsiz kavuşun! BU DEVRE TARAFIMDAN DENENDİ GAYET GÜZEL ÇALIŞIYOR PROTEUSDA ÇZİLMİŞ DEVRESİ VE BASKI DEVRESİ MEVCUTTUR Aşağıdaki devreyi segment displayin bağlantılarını anlamanız için koyuyorum.


Baskı özel akıllı furlv tekniği ile metale basıla. Kanvas Tablonuzun ölçüsünü aşağıdan belirlemeyi unutmayınız. Dijital baskı üzerine gizli olarak yerleştirilmiş saat mekanizması ile üç boyutlu bir görüntü elde edilmiştir.


Bu şekilde hazırlanmış tablo saatlerle duvarlarınızı süsleyin. Sizin için iyi ürünlere ulaşmanın en kolay yolu aşağıda. Saat devresinde alarm özelliğide buluyor pcb tasarımı oldukca iyi display göstergenin etrafında ki ledler çeşitli efektler ile yanıp sönüyor kaynak. Fhroz bana bu devrenin hazır baskısı gerekli yada elinizde hazır yapılmış var ise satarmısınız?


Saat baskı

PROTEP Medya olarak serigrafi baskı tekniği ile özel promosyon ürünleri, tanıtım ürünleri, sırt çantaları, bel çantaları, şapkalar, alüminyum etiketler, damla etiketler, metal etiketler gibi hizmetler sunuyoruz. Saat mekanizması ile verilmektedir. Bu romantik hediye üzerine sizin ve sevgilinizin fotoğrafını ve kısa bir mesajı baloncuk içine sublimasyon baskı tekniği ile işliyor ve tamamen sevgiliniz ve size özel hale getiriyoruz. Bu şirin kalp yastık ile sevgilinize romantik bir hediye armağan etmip hem de mesaj iletebilirsiniz. Metal, plastik, cam vs üzerine tüm saat baskıları yapılmaktadır.


Serigrafi Baskı Cam üzerine serigrafi baskı , Duvar saatlerine serigrafi baskı , Her çeşit saat baskılar yapılmaktadır. Aslında saat yapımcılığı endüstrisi son zamanlarda LIGA diye bilinen bir üretim tekniğiyle (Almanca Lithographie, Galvanoformung, Abformung yani taş baskı , elektro kaplama, kalıba basma kelimelerinin kısaltması) galvanize ediliyor – kelimenin gerçek anlamıyla. Merhaba Ziyaretçi, KAYIT OL GİRİŞ YAP.


Tüm ürünlerin fiyat listesi ve baskı listesi. Ana sayfa SUBLİMASYON BASKI ÜRÜNLERİ AHŞAP ÜRÜNLER SAATLER. Pozisyona göre sırala: Düşükten Yükseğe. Kampanya ve duyurulardan haberdar olun, fırsatları kaçırmayın Email adresinizi kaydedin.


Hem de ücretsiz kargo imkanı. Türkiye’nin en hızlı ve en kaliteli digital fotoğraf baskı merkezinde sizde canvas bastırmak istiyorsanız hemen siparişinizi veriniz. Dünya Saatleri Baskı Fiyatları, ÜCRETSİZ Baskı hizmeti, En Uygun Fiyat ! Türkiye genelinde ÜCRETSİZ Kargo ile teslimat ve Stoktan HEMEN TESLİM ürünler.


Saat baskı

Bu gruptaki ürünlerimiz, promosyon ürünü olarak satışa sunulmuştur. Dijital saati tasarlarken PSpice’da bulunan elektronik bileşenlerden yararlanacağımız için bu devreyi direkle pic ile yapabilirken sayıcı entegreleri ile tasarladık. Gün içerisinde saatinizi basıyor ve teslim ediyoruz.


Eşinize, sevdiğinize veya aile büyüğünüze verebileceğiniz güzel bir hediyedir baskılı Saat. Saat baskısı yapıştırma değil , ürün üzerine baskıdır , kalıcıdır. AA pil ile çalışmaktadır. Teşhir ayaklığı ile verilmektedir. Kişiye özel diğer ürünlerimiz için tıklayın.


Saat baskı

Mağazamıza Ait Diğer Ürünlerimiz İçin Aşağıdaki Linke Tıklayın. Whatsapp Üzerinden Ulaşın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar