24 Haziran 2019 Pazartesi

Lpg kablo

Lpg kablo

Msc Elektronik farkını sizde yaşayın. Bütün lpg ayar programlarını lpgkablo. Lpg ayar kablosu ( lpg interface ) bilgisayar ile aracınız arasında iletişim kurmanıza olanak sağlar. Siparişimdende firmadanda memnun kaldım. Seri USB dönüştürücü kullanmanız gerekmez.


Direk Tak-Kullan çalışır. Bilgisayar, Tablet Dizüstü(Laptop). ATİKER LPG FİLTRESİ,MM. HORTUM ARASI, SIRALI SİSTEM OTOGAZLI ARAÇLAR İÇİN ORJİNAL ÜRÜN. Turgut Ozal Bulvari Kavakli Sok.


LPG Ayar Kabloları birbirinden farklı özellikler ve görevleriyle birlikte çok amaçlı kullanımlar için üretilmektedir. Firmamız bu konudaki tüm olanaklarını kullanarak kablo bağlantılarını kurmanız için gerekli ürünleri sizlerle paylaşmaya devam eder. Birçok arkadaşımız araçlarının LPG ayarlarını yapmak istiyor. Bunu yapmak için öncelikle uygun kablo ve program gerekiyor.


Böyle bir kabloyu satın almaya kalktıgınızda ise fiyatının 100Tlye yakın oldugunu görürsünüz. Ancak içinde kullanılan malzemelere baktıgınızda malzemelerin Tl tutugunu görürsünüz. GAz ayarlarımıda kendim yaptım.


Bakalım litre lpg bitince sarfiyat kaç çıkacak. Bir süre litre veya litre ile sarfiyatımı gözlemleyeceğim. Son teknoloji ECU sayesinde aracınızın benzin verilerini birebir okuyarak LPG sistemini bu verilerle çalıştırır. Kablo değişimi sonrası çok memnunum. ECU ve tesisat kablo grubuna sahiptir.


Lpg kablo

Arşiv cd’si kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde kablo numaralarına göre düzenlenmiştir. Usb kablo ünitesi üzerinde adet durum gösterge ışığı mevcut. Kırmızı : uygun lpg kitine bağladığınızda yanar.


Cangas LPG sistemlerinde ECU’nun arızaları da dahil olmak üzere aracın tüm LPG ayarları Cangas uyumlu LPG Ayar Kablosu ile bağlantı kurularak gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle aracın altından gelebilecek olan darbe, veya aracın altını sürtme gibi durumlar nedeni ile söz konusu kabloların kopma ihtimali bulunur. Muadil Ürün : Aracınızda önemli rollerde olan aksamların kalitesi oldukça önemlidir. Romano LPG Program Kablosu - USB Port Girişli.


Yan sanayi ürünler, üretici firmaların, belli kalite şartlarını yerine. Gün içinde verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. LPG anahtarı, düğme ve switch olarak da adlandırılmaktadır. Benzinden gaza, gazdan benzine geçiş için kullanılmaktadır.


Lpg elektirik tesisatında gevşeklik oksitlenme gibi faktörlerden lpg de tekleme meydana gelir. Atiker Lpg Ayar Kablosu OtoClub - Sticker Dağıtımı Başladı. Distribütör kapağına veya motor içindeki lpg bağlantılarına,buji kablo uclarına su gelmiş yada oksitlenmiş olabilir. Kontrolleri yapılır ıslaklık varsa kurulanır oksitlenme varsa ince zımparayla temizlene bilir. Buraya bir kablo daha ekleyin ve diğer ucunu lpg kutusunun - ucuna bağlayın.


Lpg kablo

Rölenin nolu ucuna akımı kaldırabilecek kapasitede kablo takın. LPG ayar kabloları ve LPG yedek parçaları toptan fiyatına perakende satıÅ. Bu Haber Hakkındaki Düşüncelerinizi Paylaşın! LPG bakır borusunun temel görevi tanktaki gazı LPG valfine, LPG valfinden de regülatöre aktarmaktır. Bazı araçlarda ya ilk LPG montajı yapıldığında yada sonradan yapılan tadilatlarda LPG enjektör kablo sıralaması yanlış dizilmesi yüzünden sıralı sistem LPG yakıt sorunu meydana gelmektedir.


Motor hacmi ve çalışma mantığna yani araçlara göre yakıt tüketim değerleri değişmektedir. Brc de full çalışıp çalışmama olayını biraz araştırdım. Aracımın LPG kablosunda kopukluk nedeni ile işyerinizde aracım lifte kaldırılarak kablo komple yenilendi. Araç tam indirelecek iken aşağıya doğru sarkan boruları klemens ile tutturması için ustaya rica ettim.


Dünyaâ da en geniŠürün yelpazesine sahibiz. Gaz pozisyonunda çalışırken araç gaz yemiyorsa Cihazın gaz valfindeki gaz filitresini temizle. LPG filtresi hediye gönderilecektir.


Kablonun programı mail adresinize gönderilecektir. LPG dönüşümü de aynı yerde yapılmıştı. Aracım ayar bilgisayarına bağlamak için soket kapağını açınca kablo nun kesilmiş ve gelişi güzel bağlanmış olduğunu gördüm. How to make a diagnostic cable for Gas LPG systems of the 4th generation Subscribe to my channel please ! Tek yapmanız gereken aracınızda bulunan sıralı sistem LPG marka ve modelini biliyor olmanız. Yine aynı siteden LPG kitinize uygun ayar programını daindirip bilgisayarınıza kurabilirsiniz.


Lpg kablo

Yetkili servisimizde Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm hizmeti vermeye başladık. Prins Direct Liqui Max Sistemi (Sıvı LPG ) sistemiyle aracınız artık 1lpg ile çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar