11 Haziran 2019 Salı

One way baskı

One way baskı

Binlerce firmaya yıllardır one way vision baskı hizmeti vermekte olan firmamız herkese en uygun çözümleri sunmaktadır. Profosyonel bir ekiple daimi olarak sizlere hizmet vermeye hazırız. O da şudur ki, one way vision baskılarda dışarıdan bakıldığın da sadece uygulanmış olan görsellik fark ediliyorken içeriden bakıldığında dışarısı rahat bir şekilde görülmektedir. Dışarıdan bakanlar tasarımı görecektir.


Tabela, Billboar Raket Pano Vb. One way vision mağaza gibi mekanların olmazsa olmaz bir reklam malzemesidir. Son zamanlarda neredeyse her yerde görebileceğimiz bu uygulamalar pvc (folyo) üzerine yapılan dijital baskı sayesinde hem cam yapıların dışarıdan içerisi görünmez hem de reklamınızı yapmış olursunuz.


Uv bazlı boyalar dış etmenlere karşı en yüksek dirence sahip boya çeşididir. Cam yüzeye sahip aklınıza gelebilecek her yerde one way vision baskı kullanılabilir. One Way Vision baskının kullanım alanı çok çeşitlidir. En çok kullanıldığı yerler, dış yüzeyi cam olan binalar, logo yapıştırma için araba camları ve mağaza vitrinleridir. Yazı yazma amacıyla vitrinlerde uygulanır.


One way baskı

Dijital baskı merkezi hizmeti olup özellikle binaların dış cam üzerine uygulanır ve dışarıdan reklam olmakla beraber bina içinden dışarısı görülebilmektedir. PVC esaslı bir malzemeden üretilmekte olup, delikli bir yapısı vardır. Seffaf cam yüzeylerde kullanilan dayanikli bir folyodur.


Isik yogun ortamdan bakildiginda baski , isik az ortamdan bakildiginda seffaf görünür. Bu nedenle cam binalarin dis yüzeylerinde, araç camlarinda ve showroomlarda hem dekoratif hem de perdeleme amaçli kullanilir. Reklam aracı olarak kullanılan bu folyonun delikli olmasının elbette ki bir nedeni vardır. Camın iç kısmından bakıldığında dışarı görülüyor iken dışarıdan bakıldığında iç mekan görülmemektedir.


One way baskı

OWV’de baskı yüzeyi beyazken yapışkan yüzey siyah renkte olmalıdır. OWV uygulamasının müşteriye sunduğu birçok. Poliakrilik bir yapıya sahip olan one way vision folyo suya dayanıklı ve sıcaklık mukavemeti olan bir üründür. Esnek bir üründür, kendi rengi beyazdır ve üzerine baskı yapılabilmektedir.


Bu malzeme PVC esaslıdır. Baskı yapılacak olan yüzeyi beyaz renkli olup, üzerine dijital baskı makinesiyle görsel basılır, yapışkan yüzeyi ( arka yüzeyi ) ise genellikle siyah renklidir. Folyo, branda , one way vision, mesh baskı Mim Copy Centerda doğa dostu orjinal ekolojik solvent baskı mürekkepleriyle Rolland marka makinalar ile basılmaktadır.


One way baskı

EkoSolvent mürekkep ile baskı yapılan ürünler dış mekan şartlarına son derece uyumludur. Yorumlar (0) İncelemeler. PVC gibi yapısal malzemesi olan bu malzeme delikli yapısına sahiptir. Dışardan bakıldığında reklam çalışmanız görünmekte ve dışarıda içerisi görünmemektedir.


Bu ürün genellikle görüş açılarının kaybolmaması gereken bölgeler için ideal bir üründür. Yapısı gereği si transparan olan bu ürün outdoor ve indoor mekanlarda kullanılabilir. Solvent bazlı boyalar dış etmenlere karşı en yüksek dirence sahip boya çeşididir. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Oracal,Unifol,Polikarbonat levha,fotoblok,naturalbond aluminyum kompozit bayi.


One Way Wision Baskı günümüzde çeşitli baskı teknolojiler vardır. Bu baskı teknolojisi adında anlaşılacağı gibi tek taraflı baskı anlamına gelmektedir. ONE WAY BASKI M² FİYATI TL. Dijital Baskı ile “artık herkesin kendi dijital baskı merkezi oldu! Siyah olmasıyla reklamdan kaynaklanan hiçbir renkli ışık içeriye alınmamakla dışarıdan ise içerideki camlı yüzey kesinlikle gözükmemektedir.


Burda Dijital Türkiyenin en büyük dijital baskı merkezlerindendir. Bu nedenle ofisinizde rahatsız olmadan ve dışarıyı görerek Çalışma imkanı sunmaktadır. Cam üzeri oneway vision baskı giydirme açık hava reklamları kategorisinde birçok firmanın tercih ettiği reklam araçlarından birisidir. Baskı Folyosu Parlak, Mat, Arkası Siyah Parlak, Arkası Siyah Mat olarak mt.


Laminasyon mic - mic. Parlak ve Mat çeşitleriyle stoklarımızda mevcuttur. Camlara uygulanan, one way vision baskı ile camın bir tarafında baskı yapılan görsel görülebilirken, bir tarafından birşey görülememektedir. Genellikle bina cephe giydirmede kullanılan ona way vision baskı , dış alandan bakıldığında baskısı yapılan görsel görülür, binanın içi görünmez. CAM ÜZERİ ( one - way ) FOLYO BASKI NEDİR?


Bulunduğunuz binanın kısmen veya bütününün kaplanması,insanların aklında kalmasına etken bir reklam modelidir. Firmanızın o bölgede logo ve ismi belirgin ön plana çıkacaktır. Baskes Folyo Brandalar Duba Roll-up Banner Araç Magneti Dönkart Yönlendirme Levhaları Raket Baskı Billboard Fotobloklar Ayaklı Dekota Tümünü Görüntüle. Kupa Bardak Sihirli Kupa Bardak Puzzle Baskılı Plaket Anahtarlık Tümünü Görüntüle. Uygun fiyatlar için fiyat teklifi isteyebilirsiniz.


Ucuz fiyata one way vision dijital baskı yaptırmak isterseniz bizi arayınız. Reklam giydirme işlerinin vazgeçilmezi olan van vey şın giydirme yapılması en kolay folyo çeşitidir. One way baskı için uygun fiyatlar kampanyalardan yararlanma imkanını sizlere sunuyoruz.


Son zaman neredeyse her yerde görebileceğimiz bu uygulama delikli pvc üzerine yapılan dijital baskı vasıtası ile hem cam binaların içerileri görünmez hem de reklamınızı yapmış olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar