6 Haziran 2019 Perşembe

Iphone 6 plus pil gücü

Iphone 6 plus pil gücü

Türkiye çıkış tarihi ve fiyatları belli oldu bile! Fiziksel olarak yaşanan bu artışın yanı sıra yeni Apple AFusion yongasının güç tüketim değerlerini düşündüğümüzde saatlik daha uzun pil ömrü sunması oldukça makul görünüyor. Edit: yaklaşık yıldır kullanmaya devam ediyorum ben memnumum. Plus saat müzik, saat video, saat Wi-Fi, LTE ve 3G internet deneyimi sunuyor.


G konuşma süresi sağlayan cihazın bekleme süresi ise gündür. Ve arttırılmış pil ömrü ile, iPHone size daha fazla kullanım süresi sağlamakta. Bu sebeple de hem taşıması hem de elde tutması ilk başta farklı gelse de alışması kolay oluyor. Gerçek kullanım deneyimini yansıtan testte üç cihazın da ekran parlaklığı en yüksek ayarda, Bluetooth açık ve üçü de aynı WiFi ağına bağlılar.


Testte şarj bitene kadar saat web gezintisi yapılıyor. Güç adaptörüyle veya USB. Pil değişim haberinin görselini ve içeriğini yoldayken yazdım.


Buna markanın gücü ve ilgili ilgisiz herkesi nasıl etkilediğini görüyoruz. Her zaman apple önce yapar diğerleri onu takip eder. Pil ömrü uzuyor ama tüketen unsurlar da artıyor. Satış öncesi ve sonrası destek, güvenli ödeme, ücretsiz ve kolay iade imkanlarıyla satın almak için tıkla.


Bataryayı, bataryanın gücü tam olarak tükendikten sonra şarj edin. Bu doldur-boşalt işlemini kere tekrarlayın. Yapacağınız bu uygulama, bataryanızın en yüksek performansına erişmesini sağlar. Ancak bunun için cihazınızı iOS 11. Shenzhen Aokal Technology Co.


Iphone 6 plus pil gücü

Pilinizi giderek daha kısa aralıklarla şarj etmeniz gerekiyorsa, pili servis işlemine götürmenin zamanı gelmiş olabilir. Lityum iyon piller geleneksel pillere göre daha hızlı şarj olurlar, daha uzun ömürlüdürler ve daha yüksek güç yoğunluğu sayesinde daha hafif yapılarına rağmen daha uzun süre dayanırlar. Bakalım test sonuçları bu konuda ne diyor. Bu enerji tüketimi kendisini özellikle web tarama ve video oynatma noktasında daha ciddi.


Kulaklıklardan şarj kablolarına, telefon kılıflarından ekran. Daha büyük, ama daha ince. Pil yüzdesi , grafik olarak gördüğünüz batarya kullanım oranını rakamsal olarak göstermeye yarayan bir özelliktir.


Arka planda uygulama yenileme özelliğini devre dışı bırakarak yüksek güç isteyen uygulamaların bataryanızı çabucak tüketmesinin önüne geçebilirsiniz. Böylece pil tamamen boşalacak. Ah pil gücüne sahip olan Xiaomi Redmi Note 4’ün hızlı şarj özelliği yok.


Ah pil ile tanıtıln cihaz tamamen şarj edildiğinde 1. Ah sınırındaki güç ünitesi bunun en önemli göstergesi. El Capitan güncellemesi yayınlandı yıl önce Oyuncu bileşenleri pazarı büyümeye devam ediyor yıl. Bataryanız giderek daha kısa aralıklarla şarj etmeniz gerekiyorsa, bataryayı servis işlemine götürmenin zamanı gelmiş olabilir. Merhabalar, iki hafta önce 6S Plus aldım (apple da yeniyim) bir arkadaşa sorduğumda şarj 1olunca batarya doldu diye uyarı vermiyor dedi bende 1görünce çekiyordum. Evet cihazın gücünü herkes biliyor ancak pil ömrü akıllı telefonların öncelikli tercih sebeplerindendir.


Iphone 6 plus pil gücü

HTC One serisi akıllı telefonlar üç nesildir hemen hemen aynı tasarımla teknoloji mağazalarında boy gösteriyor. Performans yönetimi korumasını manuel olarak devre dışı bıraktınız. Aygıt, başka bir beklenmedik kapatma yaşarsa. Soketlerini takarak kontrol ediniz.


Bunun yeniden olmasını engellemeye yardımcı olmak için performans yönetimi uygulandı. Adım 2: Pil sağlığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için üzerine tıklayın. Bu adımların ardından batarya durumunuzu artık daha şeffaf bir şekilde görebileceksiniz. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır.


Pil seviyesi yetersiz cihazlarda denemenizi öneririz. Aşağıdaki bilgiler zamanla değişebilmekte. Siparişini vermiş olduğunuz APPLE iPHONE PLUS PiL BATARYA tarafınıza ortalama iş günü içerisinde özenli paketlenerek hasarsız olarak teslim edilir. Pil şarj etme adeti kaç kez?


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Taşınabilir ideal ölçülerde mini yapıdadır. Arkadaslar istanbul avrupa yakasinda pil degistirebilecem yer var mi gozumun onunde söküp degistirecek bi yer ariyorum fiyat agirligi ne olur bilginiz var mi ? Yine bu ayarlar da ekstra güç gerektireceği için, şarjınızın çok hızlı bitmesine neden olur.


Konum servisleri GPS uyduları konumunuzu istedği için pil gücünün azalmasına neden olur. Ve buna göre ekran parlaklığını ayarlayın. Ayrıca Galaxy Sise saat dakika pil ömrü sunuyor. Apple’n kutusunda gelen güç adaptörü ve. Kullanılan batarya-pillerimiz ORJİNAL dir.


Servisimizde dakika bekleyerek ürünü teslim alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar