18 Ağustos 2016 Perşembe

Asansör kumanda panoları

Sessiz ve yüksek güç performansı, sağlam yapısı ve Arcode ile optimize edilmiş, kolay kurulum opsiyonu ile yeni ARS Serisi dişlisiz motor. Artemis Lift, asansör kumanda sistemleri, kat ve kabin butonyerleri konusunda uzmanlaşmış bir mühendislik firmasıdır. Kat üniteleri ile bağlantı CANbus hattı üzerinden seri kat haberleşmesi veya SPkartı ile paralel kat bağlantısı.


HIZ KONTROLLÜ KURTARANLI PANO kodlu ürünü detaylı inceleyin. VVVF, hidrolik pano seçeneklerimiz ile müşterilimize asansörün elektronik aksamında da destek oluyoruz, olmaya da devam ediyoruz. Panolarımızı kendimiz örüp, kullanıma hazır bir şekilde piyasaya sunmaktayız. Arcode pano , asansöre kadar grup kumanda olarak çalışabilmektedir.


Tümleşik asansör kumanda kartı ve inverter mevcuttur. Hidrolik kumanda panoları hidrolik sistemleri optimum şekilde sürecek özellik de değişik motor sürme tekniğiyle imal edilirler. Bu teknikler motor gücü, asansör seyir hızı ve konfor beklentilerine göre direkt sürme, yıldız- üçgen, soft starter ile sürme şeklinde özetlenebilir. Uygun fiyat avantajından yararlanın. Binanızın ihtiyaçlarını en iyi çözümleri sunuyoruz.


Asansör kumanda panoları

Farklı konstrüksiyonel yapılarınıza yönelik ürünlerimizi kontrol ediniz. Akıllı kontrol sistemleri ile özellikle günün karmaşık trafiğini veya herhangi bir kattaki trafik yoğunluğunu da göz önüne alarak,daha fazla. Asansör Pano Fiyat avantajları için acele ediniz. Sıradan bir asansör kullanıcısının görmediği asansör kumanda panosu da bu tüm makine sisteminin güç beslemesini yapan, bütün çalışma adımlarını an ve an kontrol eden tüm emniyetlerini sağlayan beyni ve güç kaynağıdır. Kurulduğu günden bu yana kısa sürede sektörde tercih edilen firmalardan biri olmayı başararak, gerek yurt içinde, gerekse yurtdışında.


Motoru kontrol edebilmek adına kullanılmakta olan kumanda devreleri ve kumanda panoları , istenilmekte olan şekilde yol. Z BURAK ASANSÖR ÜRÜNLERİMİZİ BURADAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ. Kumanda Panoları KURUMSAL. VVVF sürücüler ile uyumludur.


Asansör kumanda panoları

Grup kumandalı olarak çalışabilir. Gruptaki tüm panolar aynıdır ve ek panoya gerek yoktur. Her panonun program menüsünden ABC olarak seçilmesi yeterlidir. Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.


Arkel ürünleri hem kalite, hem de kullanım ve kurulum yönünden öne çıkmakla kalmayıp ayni zamanda firma olarak verilen hızlı ve etkin servis neticesiyle de tercih edilmektedir. Eşsiz ve fonksiyonel kumanda panolarımızla konfor ve güvenliği bir arada yaşayabilirsiniz. Son standartlara uygun en iyi kumanda panolarımızla asansörde konfor ve güvenliği en üst düzeyde tutmaktayız.


Ups ile kurtarma seçeneği mevcuttur (Kolay yöne). BS-3ASANSÖR KUMANDA KARTI. Sadece bir kapısı tam otomatik olan asansörlerin tam otomatik kapısının bulunduğu katın seçimi Elektronik olarak fazlar, faz sırası ve PTC (Motor sıcaklığı) kontrolü, bu kontrollerle ilgili oluşan hataların kart üzerindeki LCD ekranda gösterilmesi, bu fonksiyonların parametre seçimi ile devre dışı bırakılabilmesi, faz.


They start declaring you this and that. Either way, I technically inherit your building and your spaceship. Avrupa Komisyonu tarafından yetkilendirilmiş olmalıdır ki, yapılan belgelendirmenin geçerliliği olsun. Uzman ekibimiz kumanda panosu kurulumu yapmadan önce kurulacak alanda gerekli çalışmalar gerçekleştirmektedir.


Asansör kumanda panoları

ARL 3ASANSÖR KUMANDA PANOSU. Test aşamasında kumanda panosuna asansörde bulunan gerçek ürünler makine motor,pompa fren direnç,metrelerce tesisat bağlanarak yerinde kontrole yakın hassasiyet sağlanmaktadır. KONEL Ar-Ge Elektronik San.


Seçimlerinize yön veren sistem yapısı. Proksis, sahip olduğu ileri teknik imkanların yanı sıra, güçlü teknik kadrosu ile de profesyonel kumanda sistemleri adı altında asansör kumanda panoları imalatı yapmaya başlayarak sektörde yerini almıştır. Makina dairesiz asansörler , hidrolik asansörler ve klasik aktarmalı sistemler kullanmaktadır.


Yeni asansörlerin kurulumunda veya eski asansörlerin yenilenmesinde kullanılır. Kata getirme sistemi (Halatlı asansörler için): Pano içerisine entegre AKUS-SD kata getirici ilavesiyle. Acil indirme sistemi (Hidrolik asansörler için): ARL-SARJ kartı ve adet 12V akü ilavesiyle.


SLIFT CONTROL PANELS Buton Sistemleri. SABAY ASANSÖR Slift Control Panels. Kaliteli ve Sertifikalı Üretim.


Slift markası olarak, bugün üretim anlayışımızı tanımlayan en önemli kavramın kalite olduğunu biliyoruz. Siz değerli müşterilerimizi, yeni. Binalarda mevcut bulunan deprem sensörü asansör kumanda panosuna sinyal verecektir. Asansörler diğer makinalar gibi zamanla yıpranır ve ömürlerini tamamlarlar.


Bu asansörler can sağlığınız için tehlikelidir biz vega asansör olarak sizlere kırmızı etiket vurulmuş asansörlerinizi yıl garantili revize ederiz. Güvenli ve Konforlu taşıma için asansörlerinizde yeni teknoloji asansör kumanda panoları kullanılmaktadır. MİKROLİFT MÜHENDİSLİK ASANSÖR OTOMASYON SİST.


Bununla birlikte, CE sertifikalı kumanda panoları ve hız kontrol cihazlarının (VVVF) satışı, teknik desteği üzerinde daha ağırlıklı olarak durmaktadır. Regülatör ve Fren Bağlantıları (Dişlisiz) İndirmek İçin tıklayınız. Rumuzlar İndirmek İçin tıklayınız.


Flexibil Bağlantı Şeması İndirmek İçin tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar