30 Ağustos 2016 Salı

Çelik yelek koruma seviyeleri

Tabiki hiç bir kurşun geçirmez yelek , tüm ateşli silahlara karşı mutlak bir koruma sağlayamaz ama içinde bulunulan şartlar altında en iyi korumayı sağlar. KORUMA SEVİYELERİ : IIIA BEDEN. Celik Yelek Celik Yelek kelimeleri ile ilgili ürünler Polismalzemeleri güvencesi ve uygun fiyatlarla. BEŞ yıl boyunca firmamızın garantisi altındadır. Bu yelekleri koruma seviyesi NIJ 01.


Çelik yelek koruma seviyeleri

III ve seviye IV koruma seviyesine çıkarılabilmektedir. Her yelek için ön ve arka olmak üzere plaka gereklidir. Uluslararsı standartlarda geçerli kalite belgesi. NVA QUALITY SERTIFICATION ile kalitemiz standarttır. Nimrod Kurşun Geçirmez Çelik Yelek kalitesi tescillenmiştir.


Nurol Şirketler Topluluğu bünyesinde, ileri balistik zırh malzemeleri üretmek ve ileri balistik zırh çözümleri sunmak üzere 1yerli sermaye ile Ankara’da kurulmuş MİLLİ bir kuruluştur. Yelek modelleri, çelik yelek markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Bu plakaları bazı şirketler seviye olarak da lanse ediyor. Seviye Zırh Yelek Anahtarlı. Eğer plaka taşıyıcısı yerine seviye IIIA yumuşak yeleğin içine giyerseniz toplamda seviye koruma sağlıyor.


Mçelik çekirdekli zırh delici yeleğe karşı koruma sağlıyor. Düzey I koruma , kurşun geçirmez yelekler açısından en düşük mevcut seviyedir. Bu seviyede, bir yelek tip küçük kalibreli mermi, ve. Bu testlere başarıyla cevap verebilen bir çelik yelek tabiki de üst sınıf bir malzemeyle donatılmıştır.


Sivillere satılma konusunda ise,pek bilgi sahibi değilim. Aynı úekilde para-aramidlerden yapılmıú kompozit. Dyneema filmler ise ağırlık olarak seviye III plakaların yapımında kullanılır. Kalite ve güveni uygun fiyata almak isteyenler için özel olarak üretilmiştir.


Kaleşinkov fişeği, gpiyade tüfeği fişeği ve test seviye tablosunda mukavemetine karşılık gelen çaptaki ve h. Yüksek Kaliteli Balistik Çelik Yelek Üreticilerini Balistik Çelik Yelek Tedarikçilerini ve Balistik Çelik Yelek Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Yüksek düzeyde koruma kavisli Kurşun Geçirmez PE plaka için taktik yelek savundu vücut balistik. Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve Türk Ceza Kanunu uyarınca koruma altındadır. Kesinlikle izinsiz Logo Resim ve Bilgi kopyalamak,resimler üzerinde değişiklik.


III A seviyesinde koruma sağlar. Hayati organların korunması için çelik yeleklerin kullanılması çok önemlidir. Bu bir tercih meselesi büyük ihtimal. Mehler çelik yelek , kurşun geçirmez yelek , NIJ-IIIA.


Çelik yelek koruma seviyeleri

TL( 1havale indirimi). BALİSTİK KURŞUN GEÇİRMEZ ÇELİK YELEK : 2. Yelek level -I olarak üretilmektedir tabanca mermilerine karşı koruma sağlamaktadır. Marom Dolphin Balistik Yelek Beyaz Yeleğin koruma seviyesini yükseltmek için.


Zırh delici mermilere karşı koruma özellikli IV. II ve seviye IIIA olarak her bedene uygun natostandartlarındaki ölçü ve kalıplarla üretmektedir. Kurşun geçirmez yelek , biz Çin uzman üreticileri, Çelik yelekler Ordu kurşun geçirmez yelek.


Çelik yelek koruma seviyeleri

Ancak kurşun geçirmez yelekler sınıfa ayrılır. Sonrada isterseniz Type III ve Type IV seviyesinde koruma sağlayan yelekleri biraz araştırıp ağırlıklarının dediğiniz gibi 2kg olmadığınıda. Gömlek Altı 9mm Korumalı Medium 3A Beyaz Çelik Yelek.


Misina ve Çelik Bedenler. Güvenlik Kasaları ve Çantaları. O da bişi yapamaz Neden dersen balistik koruma seviyeleri çelik yeleğe göre yapılır. Buna birde aracın çeliğini ekleyeceksin o durdurucu esas etkiyi yapacak.


Çelik yelek koruma seviyeleri

Buna gelen mermilerin hepsi mantar gibi dağılır düşer. Başlıca Ürünlerimiz taktik yelek de balistik kask, taktik çanta, Anti isyan ürün, vb dahil olmak üzere çeşitli türleri vardır. Askerimize Celik Yelek Neden Verilmiyor?


Adlı Ürünün Bilgi Sayfası. Ağır hayvan etleri ile ilgili çalışmalarda performans seviyesi koruma gereklidir. Koruyucu giyecekler- Bıçak batması ve kesmesine karşı koruyucu önlükler, pantolonlar ve yelekler ) Avrupa standardına göre üretilmiştir. Durdurabildikleri kalibre ve mermi tiplerine göre kurşun geçirmez yelekler seviye katsayılarına sahiptir.


Mekanik Risklere Karşı Koruma Sağlayan Eldivenler. Sterling ile Anadoluyu Keşfet. Cudi Dağı’nda düzenlenen operasyonda polisin şehit olmasının ardından özel time alınan balistik yeleklerin teslim edilmediğine yönelik haberlere, şirketten açıklama geldi. Rakiplerine kıyasla aynı koruma seviyesinde daha hafif olduğu iddia edilen ve SIPER adı verilen yelekler , NIJ seviye IV’e uygun olarak 4. Eskiden ürettiğimiz çelik yelekler çelik adı geçtiğine bakmayın karbon-elyaf, aramid elyaf, kevlardan. Boyut L XL Siyah veya Beyaz renk.


MARKA YENI, ULTRA INCE, ÇOK HAFIF, EN İYI KALITE GARANTILI!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar