8 Ağustos 2016 Pazartesi

Kablo kesme pensesi

Kablo kesme pensesi

KALEM TİPİ AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO PRATİK ANTEN UYDU İNTERNET KABLOSU FİBER. Pense ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11. Pense kategorimiz altında bulabileceğiniz pense çeşitleri ve pense takımı modelleri sayesinde pense ile yapabileceğiniz bütün kesme , sökme ve soyma işlemlerinde kolaylık ve rahatlıkla çalışacaksınız. Knipex, Stanley gibi ünlü markaların pense çeşitlerini görmek için kategorimizi incelemeye devam edebilirsiniz. Mandal Sistemli- Sarı renk yumuşak plastik tutacağı- Kaliteli metal yapısı ile sorunsuz kullanabilirsiniz.


Rubi STAR-60-N Seramik Kesme Makinesi. Elektrikli cihazlar insan hayatında büyük yeri olan bir üründür. Bulunduğumuz dönemde artık hayatımızdaki. En az sekiz renkli küçük kablolardan oluşan düz ve çapraz kabloları konnektörlere sıkıştırmak için pratik bir kullanım sunan Frisby sıkma pensesi , özellikle Ethernet kabloları. Kablo dış kılıfını soyma aletleri.


Hidrolik Sikma Penseleri. Kesme bölümünün üst kısmına yerleştirdiğiniz kabloyu sıkarak tek bir dairesel hareket yaptığınızda soyma işleminiz tamamlanmış olur. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


UTP G5KABLO KESME KABLO SOYMA PENSESİ KOAKSİYEL SIYIRMA APARAT (koodmax) ŞOK FİYAT ! PROFESYÖNELLERİN TERCİHİ G5KABLO KESME APARATI. Krom vanadyum elektro çeliği, özel kalite, ısıl işlem yağ içinde gerçekleştirilmiştir Pense Perdahlanmış. Teknik Özellikler PDF Oluştur × PDF Oluştur TEKNİK BİLGİLER AKSESUARLAR DOWNLOADS.


TPMPS-EZP-Şarjlı Pompa. Geri açılma yayı mevcuttur. Sapları plastik izolelidir. Sepete Ekle Ürün Detayları İçin Tıklayınız.


Kablo kesme pensesi

Teslimat Bilgileri En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Sert, yumuşak, izoleli ve izolasyonsuz kablolar için. Sertleştirilmiş karbon çelik kesici bıçaklar. Sağlam plastik - metal gövdeli.


Hem katı hem de sarımlı teller için kullanılabilir. Vites ve fren kablonuzu çok daha kolay keser. Kesme , sıyırma ve sıkıştırma fonksiyonları içerir.


Ergonomik tasarımı sayesinde Cr-Mo çelik tasarım sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz. Yüksek kalite tel ve kablo kesme makasıdır. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.


Artık farklı aletler için aracınıza gidip gelmenize gerek yok. RE kablo kesme , pabuç sıkma veya panolarda delik açma işlemleri ile çalışma sahasındaki üretkenliğinizi ve verimliliğinizi en üst seviyeye çıkarmanızı sağlar. Forumda Mesaj Yazmadan önce Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz. Pense Setleri Segman Penseleri Tepe Keskiler Yan Keskiler Rende ve Düztaban Çeşitleri Demir DüzTaban Çeşitleri Demir Rende Çeşitleri Rende Yedek Bıçakları.


Kablo kesme pensesi

Rezistans ve Termostat Çeşitleri. Telefonla bilgi isteyiniz. Cırcırlı kablo kesme makasıdır. Plastik ve kauçuk izoleli kablolar ile yer altı kablolarını kesmek için uygundur.


Sıkma Pensesi ürünlerini ve tüm endüstriyel elektronik malzeme çeşitleri. Sosyal Proje Desteklerimiz. Toplu alımlarda uygulayacağımız fiyatlar için lütfen bizimle irtibata geçiniz! Fiyatlarına baktım az buz birşey değil.


Proskit 6PK-5Su Geçirmez Konnektör Sıkm. CUTFOX kesme aletleri uzun ömürlüdür, optimum manivela hareketine ve ergonomik sap tasarımına sahiptir. Tüm iletken ve kablo tiplerini hızlı, hassas ve güvenli şekilde soyun: iletken kesiti otomatik ayarlanır. Elektronik ve elektromekanik alanına uygun pense serisi PCB komponentleri gibi zor erişilen yerler için idealdir.


Boru içinde veya elektrik panolarında kanal içi olarak kullanılmak istenildiğin de seçilen kablo kesiti havada kullanılan kablo kesitinden büyük olmalıdır. Hoşgeldin ziyaretçi Oturum A. Akülü Sunta Kesme Akülü Vidalama ve Somun Sıkma Aletleri. Ağır Hizmet İç Segman Pensesi Ağır Tip Kombine Penseler Ahşap Kırma Metreler Alıştırma İşkencesi Alüminyum Kırma Metreler. Hem kesme hem de sıyırma özelliğine sahip 8PK-20 hassas elektronik işleriniz için ideal bir yardımcıdır. Ağaç Kesme Makina Aksesuarları.


Elektrik malzemesi üreten büyük firmaların fiyat listelerinde az çok mevcuttur, ya kendileri üretir ya da satışını yaparlar. Klemsan gibi,) burada ihtiyacınızı siz belirleyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar