11 Ağustos 2016 Perşembe

Elektrikli ısıtıcı sanayi tipi

Alanın boyutlarına göre, mazotlu ya da elektrikli ısıtıcılar kullanılarak, en uygun kurutma işlemi gerçekleştirilebilir. Yapacağınız kurutmaya uygun ısıtıcıyı belirleyebilmek için, firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Hem soğuk hem de sıcak hava üfleyen fanlı ısıtıcılar , kule tipi ısıtıcılar , konvektör ısıtıcılar , şömine benzeri ısıtıcılar ve elektrikli sobalar gelmektedir.


Elektrikli ısıtıcı denilince ilk akla gelen ayaklı ısıtıcı modelleridir. Fakat elektrikli ısıtıcılar kullanım alanlarına göre ikiye ayrılmaktadır. Enerji maliyetini düşürmek isteyen kişiler elektrikli ısıtıcı modellerini tercih ediyor. Fakat bu tip ısıtıcıyı tercih ettiğiniz takdirde, takacağınız prizde toprak hat olması gerekmesi.


Bu modeller arasında kule tipi ısıtıcılar , duvar tipi ısıtıcılar ve mobil ısıtıcılar yer alır. Kule tipi elektrikli ısıtıcılar herhangi bir yüzeye montaj yapılmaksızın düz bir zemin üzerinde kendiliğinden ayakta durabilen ısıtıcılardır. Birinci kademe fanı devreye sokar ve ikinci ila dördüncü kademeler, buna paralel olarak ısıtma gücünü üç kademede maksimum değere yükseltir.


Fanlı ısıtıcılar diğer bir çok ısıtıcıya göre verimli ve homojen ısı verabilen uzun ömürlü sobalardır istenen güç ve ebatlara uygun şekillerde imal edilebilmesi mümkündür. Tek bir fanlı ısıtıcı ile 3Myeri ısıtılması mümkündür. Kırmızı kontrol lambası size ısıtıcı elemanların aktif olarak ne zaman çalıştığını gösterir.


Kanal tipi olarak adlandırılan ısıtıcılar , modüler yapıya sahip olan özel ısıtıcılardır. Modüler yapıya sahip olabilecek şekilde dizayn edilen kanal tipi elektrikli ısıtıcılar günümüzde pek çok farklı kullanım alanına sahiptir. Ancak elektrikli ısıtıcılar temelde kapalı ve açık kullanım alanlarına göre iki gruba ayrılırlar.


Dikdörtgen kanal tipi elektrikli ısıtıcı. Tüm ürünlerimiz tüketicinin ihtiyaç ve isteklerine göre imal edilir. Alan küçükse küçük bir fanlı ısıtıcı daha uygun olacaktır.


Ancak kule tipi elektrikli ısıtıcı fan ve duvar tipi fanlı ısıtıcılar daha geniş alanlar da daha iyi ısınma sağlarlar. Buna rağmen çocuk ve evcil hayvan olan evlerde maksimum güvenlik sağlayan duvar tipi modeller daha uygun olacaktır. EvoTech kw elektrikli fanlı rezistanslı ısıtıcı ofisler kuturma alanları vb. Kanal tipi elektrikli ısıtıcılar , çok soğuk iklimlerde, ısı geri kazanım cihazlarını donmaya karşı korumak için taze hava girişinde kullanılır.


Bununla beraber yüksek üfleme sıcaklığı istenilen ortamlarda da kanal tipi elektrikli ısıtıcılar kullanılır. Etiket: sanayi tipi elektrikli ısıtıcı. Veito Blade S Duvar Tipi Karbon Isıtıcı Siyah. Birbirinden kaliteli elektrikli ısıtıcı çeşitleri için hemen tıklayın! Ayrıca ürün ve tüketici güvenliği için devrilme emniyeti olan ısıtıcıların tercih edilmesi tavsiye edilmekte.


Borla çalışan yeni ısıtıcılar devrim yapacak Önemli yer altı zenginlikleri arasında yer alan bor madeni, hem cebi hem de piyasaları rahatlatma yolunda. Sanayi aspiratörü-hücreli fan. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Otomatik termostat Paslanmaz çelik kasa. Kiralık elektrikli ısıtıcı ile satın almadan bir çözüm oluşturmanız mümkün.


Belli bir süreliğine kiralayacaksınız, bu mükemmel ısıtıcı seçenekleri her türlü ortamın daha sağlıklı hale getirilmesine önemli derecede katkı sağlıyor. Bulunduğumuz ilde doğalgaz eksikliğinden dolayı elektrikli ısıtıcıları kullanmamız gerekiyor. Endüstriyel Tipi Nem Alma Cihazı.


VCE modelleri, yuvarlak kanal tipi elektrikli ısıtıcılardır ve standart yuvarlak kanal kesitine uygun imal edilirler. VENCO VRE dikdörtgen kanal tipi ısıtıcılar , istenilen kanal kesitinde imal edilebilirler. Herhangi bir arızaları yoktur. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Cemil Memük tarafından kurulmuştur. INFRARED ISITICILAR QUARTZ ISITICILAR DIŞ MEKAN FANLI ISITICILAR ELEKTRİKLİ YAĞLI RADYATÖRLER KARBON ISITICILAR. SANAYİ TİPİ ELEKTRİKLİ SOBA.


Ayaklı İnfrared ısıtıcı ve Duvar tipi İnfrared ısıtıcısı olarak farklı model seçeneği ve İnfrared Dış Mekan Isıtıcısı kumandalı özelliği ile. Ana endüstriyel ısıtma birimleri içinde borulu radyant ısıtma sistemi, seyyar ısıtıcılar , seramik plakalı ısıtma sistemi ve gaz yakıtlı sıcak. K veya J tipi termokupl ile kontrol edilebilen kanal tipi elektrikli ısıtıcıların her bir mekanizması güvenilir ve kolay bir şekilde değiştirilebilmektedir.


Ancak kanal tipi elektrikli ısıtıcılar uzun yıllar boyunca bakım ve onarım yapmadan kullanabileceğiniz ısıtıcılar arasında yer almaktadır. Aşırı ısınma koruması ile donatılmış TDE elektrikli ısıtıcı inşaat, sanayi ve tarım alanlarında zorlu koşullar için en ideal çözümdür. Mini sobalar, duvara monte edilen ve kule tipi modelleri de bulunuyor. Hepsinin ayrı özellikleri bulunuyor. MediaMarkt mağazalarında farklı markalarda elektrikli ısıtıcılar yer alıyor.


Vestel elektrikli ısıtıcı radyatör şeklindedir. En çok tercih edilen Kumtel ısıtıcılarının farklı özellikleri ve modelleri vardır. Sıcak musluk , termal musluk , lavabo tipi ani su ısıtıcı musluklara takılan su ısıtıcıları , sinbo sıcak musluk, musluk şofbeni ,lavabo tipi ani su ısıtıcı.


Isı geri kazanım cihazlarındaysa ilave ısıtma ihtiyacı karşılanır ve taze hava üfleme çıkışına takılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar