16 Ağustos 2016 Salı

Atiker lpg bağlantı şeması

Atiker lpg bağlantı şeması

LPG Beyin Montajı Nasıl Yapılır ? Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı 2Cevap. Sizler için dosya paylaşımı veriyorum. LPG montaj fiyatları kurların son zamanlarda çok hareketli olmasından dolayı daha sık değişebilir lütfen öncesinde firma ile görüşünüz.


Atiker lpg bağlantı şeması

Araba sabahları marşı geç alıyordu. Arkadaşlar kendi karbüratörlü aracıma LPG bağlamaya kalkıştım. Ana Hortum ve bağlantı bileşenlerinin durumu kontrol edilmeli, herhangi bir gaz sızıntısı olması durumunda müdahale edilmelidir. Aracınızı her vize işlemi öncesinde Makine Mühendisleri Odası’na kontrol ettirerek Gaz Sızdırmazlık Raporu almanız gerekmektedir.


GercekTUBE komik videolar, ilginc videolar, en begenilen videolar içerikli video sitemiz artık yayında. Lpg Sistemleri sitemizde Üçel Otogaz Mühendislik tecrübeleri ve yaklaşık 1bin otomobil kullanıcısının referans ve deneyimleri ile Lpg Sistemleri araçlarına otogaz dönüşümü yapmayı düşünenler yada otogaz problemlerine çözüm arayanlara bir platform oluşturulmuştur. Tankı, filtresi, dolum bağlantısı , boruları, beyni ıvır zıvırı 8lira yani. Atiker 8lira eyvallah.


Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Prins enjektörleri var piyasada. Tüm Lpg markalarında sorunsuz olarak kullanılabilir. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir.


OBD II bağlantısı ile sürekli anlık kalibasyonlar yaparak aracın benzin performansında kullanılmasını sağlar. LPG sistemlerinin otogaz tanklarını ve LPG otogaz dönüşüm sistemi ekipmanlarını da üretmeye başlamıştır. SERVİS MONTAJ ÜRÜN VİDEOLARI.


Atiker lpg bağlantı şeması

MAP Basınç-Sıcaklık Sensörü (MAP). Tüm markalara ait LPG , CNG, Otogaz yedek parçalarını uygun fiyatlarla firmamızdan temin edebilirsiniz. Bakır boru mutlaka bar basınca dayanıklı olmalıdır.


Tankın üzerindeki multivalften çıkan basınca dayanıklı olmalıdır. Gaz ile benzin birbirine karışıyor. Bolu sanayisinde hiç bir bayi çare bulamadı. Sadece gaz kullanıyorum kışın araba çalışmıyor.


LPG ile benzin koyup çalıştırdım egzoz susturucusunu patlattı. Program temin edilerek bilgisayara kurulduktan sonra araç LPG kiti bağlantı portunu bilgisayarınıza bağlayarak programı çalıştırın. Lpg -anahtar- bağlantı - şeması.


DOĞAN KARTAL ŞAHİN BENZİN OTOGAZ geçiş anahtarı devresi. ATİKER NANOFAST LPG ECU TAMİRİ. Aradığınız sayfa bulunamadı. Belki arama kutusu aradığınızı bulma konusunda yardımcı olabilir.


EN GÜNCEL LPG MONTAJ FİYATLARI. Ecoboost motor araçlara lpg otogaz sistemi Otogaz montajında yeni dönem ( sıvı lpg sistemi). Karbüratörlü lpg sistemleri, motorun ihtiyacı olan yakıtı dozajlamak için, lpg regülatörünü kullanır. Obd soketinde nolu pin e , lpg tesisatindaki uygun kabloyu (muhtemelen yesil renkli bir kablo atiker tesisatlarinda oyle oluyor), T baglanti yapip, programda. Benzinli kullanımlarda, yakıt dozajlama işini, karbüratörün venturi boğazı ayarlarken, lpg li kullanımda, bu işi Lpg Regülatörü yapar.


Doğalgaz veya LPG kullanılan yerlerde herhangi bir sebepten dolayı gaz kaçağı olması ve ortamdaki gaz seviyesinin belirlenen seviyeyi aşması durumunda alarm vermektedir. BG’lik motora kadar kullanılabilir. Ayarlanabilir basınç aralığı (7-Bar) Sabit LPG debisi sağlar. Yaz-kış defalarca basınç ayarına ihtiyaç duyulmaz. Benim aracımda termostatin orada iki hortum bağlantısı icin yer vardı ve bu iki bağlantıyı hortumla birbirine bağlayıp.


Atiker lpg bağlantı şeması

Silindir LPG Tankı Bağlantı Kuşağı, Takım, LPG Sistemleri, , e, , S99. Lada Yedek Parça Fiyatları - Ladaci. Karşılaştırma listesine ekle. TL Vergiler Hariç: 1TL.


Bu sayede arabanın performansının giderek yükselmesi ve daha az yakıt tüketerek ulaşımın sağlanması amaçlanıyor. LPG Map Sensörü Tamiri Nasıl Yapılır. Bir yıl önce atiker marka OBD li lpg taktırdım. Benzinde yolculuk yaparken herhangi bir sorun yaşamıyorum. Bobinler, bujiler, hava filtresini değiştirdim.


LPG anahtarı, düğme ve switch olarak da adlandırılmaktadır. Benzinden gaza, gazdan benzine geçiş için kullanılmaktadır. Rail egzostan uzak olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar