9 Eylül 2015 Çarşamba

Askeri konnektör

Askeri konnektör

Tamamen kaliteli bir malzeme yapısı altında üretimleri gerçekleştirilen askeri konnektör çeşitleri, değişik miktarlarda amper taşıyabilen tüm seçeneklerine sahiptir. Asgari olarak yeşil renklerle tasarım gerçekleştirilmiş olan bu ürünler, seyyar dişi askeri soket ya da makine montaj dişi askeri soket seçenekleri ile birlikte takım olarak çalışma imkanı da. S Maojwei, pinli askeri tip seyyar düz dişi konnektör. Bu kategoride toplam ürün listeleniyor. Metrik serisi olarak da adlandırılan bu konnektörler tank, uçak, askeri araçlar ve diğer tüm Rusya yapımı askeri uygulamalarda kullanılmaktadırlar.


Adaptör, özel aksesuarların eklenmesi için kullanılan ve özel kurulum yapılmasını sağlayan bir ara alettir. EMI (Elektromanyetik Enterferans) üretiminde adaptör bağlantı elemanının arka tarafını EMI kabloları ile birleştirir. Kredi kartı bilgileriniz 128Bit SSL Sertifikası ile korunmaktadır.


Abone Olun Promosyonlar ve kuponlar hakkında güncellemeler almak için şimdi kaydolun. MPHENOL askeri konnektörler ürünleri en çok North America, South Americave Domestic Market ülkelerinde popülerdir. Tüm ürünler 1Stokta e tabi ki siparisleriniz de aynı gün kargoda. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini. AC Servo Motor Sürücü ve Redüktörler.


Sözleşme iki nüsha hazırlanıp elden, posta yada kargo ile. Ana ürünlerimiz Mkonektörü, su geçirmez konnektör , askeri konnektör vb. Bundan sonra çalışanımız var. En iyi kaliteyi sağlayın, müşterileri arkadaşımız olarak alın, en iyi hizmeti yapın ve güvenilir olun ana fikirlerimizdir. Askeri Tip Fiber Optik Kablo Makaraları.


TL Kdv Dahil TV Fişi Metal L Tipi Dişi. Harting konnektör Bu koşullar altında, ürün kablolandığında hızlı bir düzeltme yapılamaz. Geniş kapsamlı ürün yelpazemizden ihtiyacınıza yönelik doğru çözümleri bulabilirsiniz. Sorularınız veya bizim tavsiyemize ihtiyacınız mı var?


Askeri konnektör

MIL standart konnektörler , zorlu çevresel şartlarda, son derece düşük hata oranı ile çalışacak şekilde dizayn edilmiştir. Zorlayıcı askeri standartlara doğrultusunda üretilen MIL konnektörler yüksek çalışma per. Satın almak veya toptan en iyi kalite pogo uçlu konnektör , konektörü pin, muz bağlayıcı, askeri bağlayıcı, Linconn elektronik konektöründen coax.


Yüksek hassasiyetli, iyi bir performans ve rekabetçi fiyat biridir. Lütfen bizim fabrika ile sipariş için ücretsiz ve özel siparişleri de açığız. A 14S-5Pin,6A,düz erkek,seri, konnektör. Online Alışveriş Konnektörler , Dizinimizden Göz Atın Konnektörler , Konnektörler ve Terminaller, Elektrik Ekipmanları ve Malzemeleri ve daha fazlası Aliexpress. RF konnektörleri düşük ve istikrarlı VSWR değerlerine ulaşılabilmesi amacıyla özel kablo sonlandırma teknikleri ile monte edilir.


Fabrika Fiyatına, Dünya Çapında Sevkiyat! BNC Ara-Kablo, 50Ω ve 75Ω. Zengin askeri ve endüstriyel kablo- konnektör stoklarıyla acil ihtiyaç olan ürünlere, tasarım aşamasından üretim aşamasına kadar en kısa sürede cevap verir.


Nato ülkesi ülkelerin askeri malzemelere verdiği numaradır. ASKERİ KONNEKTÖR İMALATI. RJ-Konnektörler : BASET ve 100BASETX kablolar RJ-konnektörleri ile sonlandırılır.


Askeri konnektör

Hub veya Switch üzerindeki porta takılarak güvenilir bir baglantı sağlar. Bu sitenin içeriğinin kopyalanması ve yeniden dağıtılması açık olarak yasaktır. Weiller Industrial Controls sorumlu tutulamaz. Endüstriyel elektrik ve otomasyon ürünleri online endüstriyel marketi otomazone. RCA Konnektör Genel olarak analog video ve ses sinyalini taşımak için kullanılır.


RCA ismi bu şirketin isminin baş harflerinin kısaltmasından oluşur. Coaxial ve Twinaxial Kablolar. Isıyla Büzüşen Komponentler. Otomotiv söktüründe tesisat elemanlarının bağlantılarını sağlayan fiş, konnektör , terminal, kılıf, kablo ucu gibi ürünler.


Konnektör paneli ve dahili kablolar gereksinimlere göre tasarlanıp üretilmektedir. Güçlendirilmiş Kabinetlerde 19” genişliğinde ve 25U yüksekliğinde ekipman kurulum alanı bulunmaktadır. Bir çok askeri proje için Tyco marka Expanded Beam konnektörlerin, Delphi ve Amphenol marka askeri tip konnektörlerin temini ve sonlandırmalarını gerçekleştirmekteyiz. Yaygın olarak kullanılan ürünlerimizi internet üzerinden aracısız sipariş edebilirsiniz: Kablo, konnektör , lehimleme ürünleri, uydu, anten, IPTV malzemesi. Aynı iş günü teslim, tüm kartlara vade.


Slip Ring ( Rotary Konnektör - Döner Konnektör ) Nedir? Moflon, daha sonra ise robotik, paketleme ve dolum makineleri, vinçler ve mobil vinçler odaklı üretime devam etmiş ve sağlık, eğlence, uzay ve radar gibi sektör uygulamaları için de. Alfa Elektronik, bilişim, otomotiv,beyaz eşya, hızlı tüketim, telekomünikasyon, bankacılık, medikal, askeri ,bilgisayar ve benzeri diğer elektronik. Savunma Sanayi ve Havacılık sektörünün ihtiyaç duydugu ,çoklu sinyal,hafif ,küçük,sağlam,moduler ve esnek mimari yapıya sahip konnektörleri Nicomatic karşılamaktadır. Bilgisayar Konnektörleri.


Ses ve Görüntü Konnektörleri. Su Geçirmez Konnektörler. Diğer Konnektör Çeşitleri. LEHİM VE HAVYA ÇEŞİTLERİ.


Stok Ürün Arama: Stok numaranız ve parça ile alakalı ürün aramalarınızı buradan gerçekleştirebilir siniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar