24 Eylül 2015 Perşembe

Robot gövdesi

Farklı robot projeleri hazırlamak için kullanılabilir. Hızlı çizgi izleyen robot projeleriniz için uygundur, gövde üzerine motor, sensör, pil, arduino, ve tüm elektronik ekipmanlarınızı rahatlıkla bağlayabilirsiniz. Tüm bu bileşenlerin tek bir arada toplandığı, robotun bir yapı haline gelebilmesi için bir gövdeye ihtiyacı vardır. Gövde ölçüleri aşağıdaki resimde belirtilmiştir.


Robot gövdesi

Gövde rengi olarak kırmızı, sarı ve mavi renk seçenekleri mevcuttur. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Bu yüzden de yüksek torka sahip redüktörlü motorlar kullanılır.


Bakacağınız ikinci şey ise robotunuzun dayanıklılığı , robotlar birbirine vurduğunda herhangi bir hasar olmamalı, bunun. Cnc’de alüminyumdan işlenmiş özel üretim minisumo gövdesidir. Gövde 12mm ve 16mm çaplı redüktörlü motorlara göre tasarlanmıştır.


Cnc lazer kesimle üretilen bu robot gövdesi özel Elektrostatik Toz Boya ile boyanmıştır. Bu sayede yarışma anında rakip robot sensörlerinin bu robot gövdesini görmesi oldukça zor olacaktır. Gövdemiz alt ve üst sac parçası ve standofflardan oluşmaktadır. Bu mini robot gövdesi robot projelerinizde kullanabileceğiniz sağlam bir iskelettir.


Mini robot gövdesinde bulunan vida delikleri ile kolayca motor, devre ve diğer bileşenlerin bağlantılılarını yapabilirsiniz. Kitle birlikte geliştirmeye uygun olarak yarışmalarda kullanabileceğiniz mini sumo kodu gönderilecektir. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.


Gövde plexi üzerinde bolca delik bulunmaktadır, bir çok kart ve sensörü rahatlıkla bağlayabilirsiniz. Yaptığımız bu mini sumo robot gövdesi MEB tarafından düzenlenen yarışmalara uygun olarak tasarlanmıştır. Gövdeye uygun olan malzemeler video içerisinde gösterilmiştir.


Bu ürün temel başlangıç projelerinizden biri olan çizgi izleyen robot gibi projelerde kullanabileceğiniz standart ölçülerde bir settir. Robot ağırlığı 4gr dır. Set içerisinde motorları ve tekerlekleri de dahil olmak üzere tak çalıştır halindedir. Bu ürünü bir çok projenizde kullanamaya açıktır ve sağlam kasası ile birlikte adet AA pil ile rahatça kullanılır hale gelmektedir.


Motor gücünü palete aktaran kasnak,paletler ve gerekli olan tüm diğer malzemeler set içerisinde bulunmaktadır. Kampanyalar ve en yeni ürünlerimizden ilk sizin haberiniz olsun, mail adresinizi haber listemize ücretsiz kaydedin bizi takip etmeye başlayın. Gövde için tahta, pleksiglas, alüminyum ve benzer birçok madde kullanabiliriz.


ScorpionPro Gövde ScorpionPro çizgi izleyen robot gövdesi. Farklı boyutlardaki motorlara uyacak şekilde motor bağlantı delikleri hazırlanmıştır. Sitemizdeki hızlı çizgi izleyen robot devresindeki vida deliklerine ve sensör devresine uyumlu şekilde hazırlanmıştır.


Robot gövdesi

Karşılaştırma Listesine Ekle. TL 210TL Vergiler Hariç: 173TL. Paket içeriğinde tekerler ve diğer sensör kart gib. Projemizin son hali şekilde gibidir.


Temel amacımız robotun bir engele takılmaması olacaktır. Tamamen zırhlı,güçlü en iyi tasarımdır. Bluetooth (BLE) özellikli baskılı devre kartı, adet elektrik motoru, pil haznesi, led ışık, hoparlör, parçadan oluşan robot başı, parçadan oluşan robot gövdesi , vizör, boyun, herbiri parçadan oluşan ön ve arka kollar, adet tekerlek, adet lastik bant, adet vida ve etiketler. Adet 6v 2rpm motor ve sarı tekerleği yeri Adet Ön Sarhoş Teker yeri Gerekli Aralayıcı, Civata ve Somunları Uno Rve L298N Board montaj delikleri Çift Kat için uyumludur. Merhabalar bu projede mearm robot kol gövdesi kullanılmıştı bundan dolayı SGservo motorları yeterli olduğundan onları kullandık.


V-6V arası çalışma gerilimine sahiptir. Kalın ve yüksek tekerlekleri ile birçok ortamda rahatlıkla hareket edebilecek olan şase çizgi izleyen, engelden kaçan, mini robotlar, solar robotlar ve savaş robotları gibi robot projelerinde kullanılabilir. Tekerlekli robotlar yerde tekerlekleri yardımıyla hareket eden robotlardır. Bu tasarım ayaklı sistemlere oranla çok daha basit olduğu ve düz zeminde hareket için tasarlama, üretme ve programlama süreçleri daha kolay olduğu için oldukça.


Tercihen plastik (pleksi) veya hafif bir malzemeden seçilmese dikkat ediniz. Meb robot yarışması için tasarlanmış özel ölçüler. Ham madde dayanıklı sert 3mm pleksi plaka. Yüksek süratler için aerodinamik çözümler.


Robot gövdesi

Lehimleme ve programlama gerektirmez. Final price, free shipping to selected countries. Bugüne dek robot nedir sorusuna cevap olarak birçok tanım sunulmuştur. Kolun birkaç hareketli kısmı vardır.


Bu hareketli parçalar kolu yukarı-aşağı ve içeri-dışarı harekete geçirir. Genelde nesneleri bir yerden başka bir yere taşımakta kullanılır. MakerBOT üzerinde yer alan robot kodlama kartı bu set içinde yer almamaktadır. Bir çok robotik projeler serisinin ilk basamağını çizgi izleyen robotlar oluşturur.


Genel bir çizgi izleyen robotta kullanılan temel parçalar vardır. Motor , tekerlek, robot gövdesi , ÇİZGİ SENSÖRÜ, vs. Ufak bir araştırmayla bu sensörlerin isimlerine ulaşılabilir. ZEL TASARIM ROBOT GÖVDESİ.


Türkiyenin önde gelen firmalarına sac şekilendirme kalıplar. Gövdesi kola kutusu ile yapılan robot projeleri. Eğitim, Dizüstü bilgisayar, çizgi izleyen ve mini sumo mobil robot kullanılarak internet bağlantılı ve projeksiyon cihazı olan eğitim ortamında gerçekleştirilecektir. Eğitim içerikleri uygun materyallerle desteklenecektir.


Robot gövdesi

Parça Satıcının Mağazasını Görüntüle. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar