18 Eylül 2015 Cuma

Fiber optik konnektör tipleri

Fiber optik konnektör tipleri

FİBER OPTİK KABLO ÇEŞİTLERİ. Genellikle fiber Patch Panellerin çıkışlarında bu tip konnektör kullanılır. Bu makalede esas olarak fiber optik konnektör tipleri ve optik kablo konektörlerinin bazı ortak konuları ele alınmıştır. Switch Tarafındaki giriş yuvası 3. Kullanılan konnektörler.


Fiber optik konnektör tipleri

Kablo türünün dışında SC, LC, ST gibi konnektör tipleri vardır. Bu fiber optik konnektörler single mode veya multi mode fiber kablonun ucuna monte edilmektedir. SC, LC veya ST gibi konnektör tipleri GBIC (cibik) veya SFP modüllere bağlanmaktadır.


Bu modüller de switch veya router gibi ağ cihazlarına takılmaktadır. Ayrıca SC adaptörlü fiber optik patch panellerde geçiş adaptörü olarakda kullanılır. Arazi Tipi Ek Kutusu High End kalite. Konnektörler fiber kablonun ucuna takılmaktadır. Kalem tipi fiber optik kesici , Cleaver.


Patch panel üzerinde yapılan atlamlarda kullanılır. Fiber kapasiteli ek kutusu. Optik sinyali bir yönden başka bir yöne. ANADOLU YAKASI OFISIMIZ ILE HIZMETINIZDEYIZ. Hukukçular Towers Mustafa Kemal cad.


Bunun yanı sıra fiber optik konnektörlerinde çeşitleri bulunmaktadır. Portföyde her tip fiber optik konnektör mevcuttur. Bazı örnekler aşağıda gösterilmiştir.


ODF ve terminasyon üniterleri için optik adaptörlerdir. Herbiri tüm uygulamalarda kullanılabilen üst kalite ekipmanlardır. Doğru konnektör ve fiberi belirlemekte kullanmak amacıyla farklı renklerde üretilen simplex, duplex, quadruplex konnektör çeşitleri mevcuttur. Bir çok askeri proje için Tyco marka Expanded Beam konnektörlerin, Delphi ve Amphenol marka askeri tip konnektörlerin temini ve sonlandırmalarını gerçekleştirmekteyiz. RF (koaksiyel), network ve veri iletişim, fiber optik , ses (audio), görüntü (video), multimedya bağlantı çözümler.


Endüstriyel konnektör ve bağlantı. Her kablonun ucu özel bir fiber optik konnektör kullanarak sonlandırılır. Bu konnektörlerde yay bulunur ve hizalamadan sonra, ışık geçişi için fiber çekirdeklerini birleştirirler. Kablo uçlarının, verici ve alıcı ekipmanları ile kolayca.


HCS DataLight Patch Cord ve Pigtail serisi, en son teknoloji ürünü fiber optik konnektörler ile, tek tarafı ya da her iki tarafı sonlandırılmış simpleks ve dupleks kabloları kapsamaktadırlar. LED lere oranla çok daha pahalı Laser diodlar kullanılır. Tüm konnektör tipleri için çeşitli adaptörler mevcuttur.


Değişik konnektör tiplerini birbirlerine bağlayan hibrit adaptörler de bulunmaktadır. ST konnektör , barrel tipi dediğimiz BNC konnektör benzeridir. SC konnektör , kare yüzlüdür ve montajı daha kolaydır. Ayrıca fiber optik patch kablo ve fiber optik pigtail kullanılan anahtar parçadır.


Fiber optik konnektör tipleri

Biz standart konektörler ve diğer tipleri , epoksi tipleri de dahil olmak üzere bir parça fiber optik. Single moda göre kullanılan konnektörler , modüller ve aktif elemanlar daha ucuzdur. Standart tipleri ST, SC, LC, FC ve. N tipi PACIFIC konnektör.


Bu bölümde yer alan konnektörleri ve satış programımızda bulunan kabloları kullanarak ihtiyacınıza uygun N ara kabloyu size özel hazırlıyoruz. Hızlı veri ağları için seçimin konnektörü olmaktadır. PCB (Baskı Devre) Malzemeleri. Bu yazıda fiber optik kablonun yapısı, fiber optik iletim sisteminin bileşenleri ve kısaca konnektör tipleri ile ilgili bilgi verilecektir.


Fiber optik konnektör tipleri

Uygun fiyatlarla fiber optik kablo satın alabilirsiniz. Destekleyen: Özelleştirilebilir şablonları kullanarak size özel web sitenizi oluşturun. Profesyonel Ses Sistemleri.


Sipariş (1) Shenzhen ChenGuang Communication Technology Co. GBIC ve SFP fiber modüllerin konnektörleri de farklıdır ve bu konnektör tiplerine göre fiber kablo seçimi yapılmalıdır. Yani GBIC modüle SC fiber kablo takılmaktadır. Yani SFP modüle LC fiber kablo takılmaktadır.


Bu durumda optik hatta güç kaybına bağlı olarak sinyal kaybı hatta hattın kesilmesine sebep olur. Bu sebeple optik konnektörleri temizlemek gerekir. SC, ST gibi mm demir kullanır, push-pull eklemeye izin veren yuvada durmaktadır ve konnektörün kaldırılması adaptörü oluşturmaktadır.


Bunun dışında MM (Multi mod) ve SM (single mod) kavramları var. Uy konnektör çeşitleri özellikle elektrik ve telekomünikasyon alanında kabloların birleştirilmesinde kullanılmaktadır. Multimod kablo mesafeleri aşağıdaki gibidir: 62.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar