11 Eylül 2015 Cuma

Servo regulator

GÜÇ AYAR ÇIKIŞ REGÜLATÖR KORUMA ÜNİTESİ. NECRON pazardaki en güvenilir servo voltaj regülatörlerini tasarlamıştır. SERVO -MATİK Elektronik Sistemler San.


Servo regulator

Sürekli değişken şebeke gerilimini sabit tutmaya yarayan elektrikli cihaza servo regülatör denir. Standart üretim 1volt ile 2volt aralığındaki voltaj değişimlerini telafi etmek için dizayn edilmektedir. Siel Elektronik bünyesinde birleşmiştir.


SERVOMATİK, sizlere daha kaliteli, profesyonel hizmet sunmak için her gün daha özverili bir şekilde çalışmayı sürdürmektedir. Voltaj regülatörleri, değişken şebeke voltajını regüle etmek amacı ile kullanılırlar. VA servo regülatörde boost trafo ve varyak kullanılmıştır.


Kesintisiz Güç kaynağı ve diğer ürünleri alırken lütfen teknik destek bölümümüze danışınız. Birçok regülatör markaları vardır. Güç faktörlerine ve kullanılan malzemelere göre regülatör fiyat listesi çıkarılmaktadır. Regülatör kullanılmazsa birçok makine zarar görebilir. Güç kapasitesini geçmeyecek her alanda kullanılır.


Mikro işlemci regülatörlerde çıkış hassasiyeti isteğe göre panel üzerinden ± den ± a kadar ayarlanabilir. Regütör içerisinde çıkış gücüne uygun booster trafo bulunup sargılar cam elyaf izoleli bakır tel ile yapılmaktadır. NECRON’s servo regulators provide safety in entry level for voltage recovery.


Servo regulator

NECRON has designed the most reliable servo regulators with experience more than years in market. RÜN FİYATLARI İÇİN İLETİŞİME GEÇİN ! Elektronik kontrol kartı ile istenilen regülasyona ait gerekli sinyaller dc motora iletilir. Dc motor mekanik olarak bağlı olduğu varyakta regülasyon için gerilim ekleme yada çıkarma yönünde hareket sağlar.


Sürekli yenilikler yapan firmamız teknik yardım ve servis olarak da sınırsız ve hızlı hizmetiyle sektörde haklı bir yer edinmiştir. VA Aralığında imal edilen, regülatörlerimiz TSE Standartlarına uygun imal edilmektedir. Tüm Cihazlarımız varyaklı sistem olup trafolar bakırdan imal edilmektedir. Kontrol kartı şebeke voltajını algılayarak, Trafo ve varyak yardımıyla voltajın düzenlenmesini sağlamaktadır. Robot teknolojisinde en çok kullanılan motor çeşitidir.


Servo regulator

Cengiz BAYSAL ikitelli O. Sitesinde faaliyete başlamıştır. ARTES Elektronik, ileri teknoloji ürünü olan malzemeler kullanarak ürettiği servo regülatör leri, faz ve faz modelleri ile satışa sunmuştur. HVP ve HCP Koruma Ünitesi ile cihazlarınızın güvenliği daha da artırılmıştır. Kalite bizim için çok önemlidir.


Piyasada bir çok firmanın yaptığı gibi trafo sargıları Alüminyum ya da Alüminyum üzeri bakır kaplamalı (CCA) tel ile sargılı regülatör satmıyoruz! Varyak, motor ve buster trafosu yardımıyla regülasyon (düzeltme) yapar. Evlerde, fabrikalarda, hastanelerde, elektrikli makinelerin bulunduğu her yerde, şebeke voltajını düzeltmek için kullanıldığı gibi UPS lerle beraber de kullanılır.


Servo regulator

Güvenlik uyarısı: Güvenli alışveriş yapabilmek için en uygun yol karşılıklı görüşüp anlaşmaktır. Kesinlikle kimseye kapora vermeyin. Güvenli alış veriş yapabilmeniz için Ptt kargonun, siparişi teslim alırken kapıda nakit olarak ödeme seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Mikroişlemci - mosfet denetimli servo kontrol regülatör , mikroişlemci ile regülatör çıkış geriliminin denetimi yapılıp, setup değerlerinin dışına çıkılması durumunda mosfet yardımı ile servo motorun ne kadar döneceği ve hangi yöne döneceğine karar verilir.


Firmamız ilk yıllarında özel siparişe göre otomasyon cihazları üretmiş ve uygulamalarını yapmıştır. Direkt etkili regülatörlerin en eski modeli, watt regülatörüdür. Tamamen mekanik çalışma sistemine dayanan bu regülatör , bir milin dönme hızını merkezkaç kuvvetten yararlanarak ayarlar. Servo motor, regülatör ayar sahası dışındaki voltajlarda ise switch vasıtasıyla kumanda elektiğini keser. Ama regülatör çıkış vermeye devam eder.


Başka bir ifadeyle statik regülatör mü servo regülatör mü karar veremiyorsanız aşağıdaki karşılaştırma tablosuna bakınız. Tipleri de karmaşık ya da basittir. Fakat karmaşık yapıda olanlarda bu sorun yoktur. Kuruluşundan bugüne kadar gelişme kaydeden şirketimiz, her geçen gün hizmet yelpazesini genişletmektedir. NECRON Servo regülatörleri pazardaki en iyi oyunculardandır.


Egs regülatörlerin kullanım alanları olarak alarm sistemleri, cnc makinaları, kontrol cihazları, evlerde, radyo ve televizyon vericilerinde, medical sistemlerde, digital makinalar olarak söyleyebiliriz. Mikroişlemcili kontrol kartı ile otomatik voltaj regülasyonu sağlayan FCM Servo regülatörler tak unut yapısı ile voltaj sorunlarınıza kesin çö. Otomatik servo regülatör sistemi Monofaze 10kVA Servo regülatör sistemi ev ve kobiler için ideal ve ekonomik çözümler sunuyor. ARTSAN ENERJİ, ileri teknoloji ürünü olan malzemeler kullanarak ürettiği servo regülatör leri, faz ve faz modelleri ile satışa sunmuştur.


As well as from free samples, paid samples. There are 11servo regulator suppliers, mainly located in Asia. The top supplying countries are China (Mainland), India, and Turkey, which supply , , and of servo regulator respectively.


Servo regulator products are most popular in North America, Mid East, and Eastern Europe.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar