13 Mayıs 2016 Cuma

Cobra parkmaster arka park sensörü

Cobra parkmaster arka park sensörü

TL fiyat verdiler işcilik dahil, Cobra marka sensör taktıran var mı acaba ? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. OPS sistemi satanlar var ama fiyat biraz yüksek gibi. Arkadaşlar merhaba, 20JettaV tsi 122Hp Midline kullanıcısıyım. Bu donanımda park sensörü ve sis farı yok. Tampon renginde boyanabilen bu sensörlerden adet bulunmaktadır.


Cobra parkmaster arka park sensörü

Cobra Parkmaster Arka Park Sensörü Bu sensörler, akustik sesli uyarı verir ve akıllı kurulum programına sahiptir. Benzer bir durum benim aracımın da başına gelmişti. Vagcom a bağlatıp arıza tespiti yaptırdım sol orta ön park sensörü arızası ve park sensörü buzzer arızası olarak göründü.


Sol orta ön park sensörü soketi yerinden çıkmıştı onu taktık düzeldi. Yanlış hatırlamıyorsam 60-tl gibi bir ücrete de buzzer değişti. Cobra Park Master taktırdım ve çok memnunum, size de tavsiye ederim.


Cobra parkmaster arka park sensörü

Volkswagen AG onayl›, sensörler tampon rengine göre boyanabilir, akustik sesli uyar›, ak›ll› kurulum program›, sensöre sahip. Toptan satış africa cars Ucuz africa cars Partilerden, Güvenilir africa cars Toptancılardan satın alın. Bunlar, sürücüye yakın gelen sinyalin özelliklerini ileten ultrasonik sensörlerdir.


Yani, arka tarafta bir kritik yaklaşım sabitleme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar