27 Nisan 2017 Perşembe

Çatı tipi aspiratör

Elektrik tesisatı ilgili birim fiyatlardan ayrıca ödenmek üzere. Baca üzerine montaj kolaylığı Cam elyaflı gövde yapısı ile hafiflik ve dış ortamda çalışabilme Fan kısmı koruma kafesli Farklı devir seçenekleri ile. DKP sacdan imal edilmekte olup iç ve dış yüzeyi elektrostatik toz boya boyanmaktadır.


Çatı tipi aspiratör

Bu tip aspiratörlerde öne eğik sık kanatlı ve geriye eğik seyrek kanatlı fan seçenekleri mevcuttur. GCAD serisi çatı tipi aspiratörler etkili hava emişi gereken yerlerde uygulanmak üzere yatay atışlı olarak üretilmektedir. SS basınç performansları aralığında standart modelde üretilmektedir. Aspiratör ve Vantilatör Çeşitleri.


VIACLIMATE tarafından tasarlanan çatı tipi aspiratörler, iç ortamdaki hava kalitesi düşük havayı dışarı atmak ( egzost ) yapmak amacıyla üretilir. Boru Tipi Dıştan Rotorlu Aksiyel Kanal Fanları. Kanal Tipi , Çatı Tipi Ve Hücreli Fanlar.


Sanayi Tipi Vantilatörler. Karayolları Mahallesi 648. Tipi Fanlar Yatay Atışlı Çatı Fanları Dikey atışlı Çatı Tipi Fan. EXPROOF DUVAR TİPİ ASPİRATÖR EXPROOF YUVARLAK KANAL TİPİ FANLAR Kabinli Radyal Fanlar Radyal Fanlar FAN KUMANDALARI.


PR-CTA serisi çatı tipi aspiratörler galvanizli sacdan üretilmiş ve aspiratör gövdesi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Endüstriyel tesis, mutfaklar ve yüksek emiş gücü gerektiren yerlerde kullanılan, ortamdaki kirli havanın emişini ve dışarı atılmasını sağlayan aspiratörlerdir. Kapalı mekanların hava kalitesini arttırmak amacıyla, çatı fanları dıştan rotorlu motor ile düşük gürültü seviyesinde çalışırlar.


Toplanan gaz halindeki maddeler, aspiratörün içinde bulunan filtrede birikir. Kontrol Tipi Mekanik (95) Manuel (2) Dijital. BACF çatı aspiratör fanları hem emiş hem de atış yapabilme özelliklerinden dolayı ortamdaki kirli havanın atılmasını ve ortama taze hava basılmasını sağlamaktadır.


Fanı Fiyatları, özellikleri ve ölçülerine, ayrıca birkaç ünlü çatı tipi fan markalarına ulaşabilirsiniz. C sıcaklığındaki havayı saat boyunca tahliye edebilecek şekilde özel olarak dizayn edilmiştirler. Bununla birlikte tüm modeller 120°C hava geçiş sıcaklığında sürekli çalışmaya uygundurlar.


Çatı tipi aspiratör

Aksiyel çatı fanlarındaki aksiyel pervaaneler dikey akışlı bir hava hareketi sağlarlar. Güçlü hava akışı ve montaj kolaylığı sağlar. Fanın iki tarafı da kanala kelepçe ile bağlanabilmektedir.


Yükses verimlilik sağlar. Fan her türlü pozisyonda çalışabilir. Fanlar öne eğik sık kanatlı ve geriye eğik seyrek kanatlı olarak dizayn edilir.


Çatı tipi aspiratör

Katalogunu Görüntüle Ürün Katalogunu İndir Sertifika ve Belgelerimiz. Kullanım alanları geniş kapsamlıdır bu yüzden birçok mekan için tercih edilmektedir. Kötü hava koşullarında yüksek dayanaklığa sahiptir ve zarar görmez. Rooftop Paket Klima Cihazları. Teknolojiyi takip ediyor ve yenilikleri ilk kullanan.


ASTOR KAPI AYDIN boya bölümü duvar tipi exproof fan. LEZİTA ABALIOGLU YEM FABRİKASI TURGUTLU fabrika havalandırmasında kullanılmak üzere radyal tip fan. BOYTEKS KAYSERİ 1KW radyal exproof fan. BAK AMBALAJ makina üzerinde bulunan fanların yenisinin yapılması.


KILIC DENİZ MUGLA MİLAS YEM TESİSLERİ pişirme fırını ısıya dayanıklı aksiyel fan. PAK GIDA KEMALPAŞA tesis. Havalandırma sistemlerinde egzost fanı olarak dikey deşarjlı çatı fanları kullanılır.


Kirli hava, agresif ve patlayıcı gazlar için uygun değildir. Sıcak hava çatı tipi aspiratör fiyatları en uygun ödeme koşullarıyla. Motorlu pervane pervanede hasara yol açabilecek harici yabancı objelere karşı muhafaza sağlayan bir kafes ızgara ile korunur. Max taşınan hava sıcaklığı önemli bir unsurdur 1derecedir. Yatay atışlı harici motorlu radyal çatı tipi fan(120C).


RF-D serisi çatı tipi fanlarda opsiyon olarak susturucu kulisi ile beraber uygulanmaktadır. B(A) ses düşümü sağlamaktadır. Ev tipi elektrik kullanıcaksa monofaze bir fan tercih edilmelidir. Endüstriyel bir alanda kullanılacaksa da trifaze (3Volt) elektrik ile çalışan bir fan kullanılmalıdır. Türkçe menülü dokunmatik renkli ekran kullanıcı arayüzü (standart) Çatı Tipi Klima.


Ellicent vitro serisi cam tipi aspiratör Ellicent vitro serisi duvar tipi aspiratör. Benzer ürünler: DYNAIR Akustik İzolasyonlu Radyal Fan Mini Box Serisi. Yer problemi olan mekanlar için tavan arası veya asma tavan içerisine monte edilen, kanal bağlantısına uygun şekilde tasarlanan ve bu şekilde üretilen aspiratörlerdir. Paslanmaya karşı dayanıklı özel malzemelerden imal edilir. Davlumbaz ve aspiratör çeşitlerinde farklı renk ve model seçenekleri avantajlı fiyatlarla Koçtaş'ta!


Kanal tipi aspiratörlerin farklı hız seçenekleri vardır. KTA Kapaklı Tip Aspiatörler. Hava Sogutmalı Su Sogutma Grubu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar