28 Nisan 2017 Cuma

Silikajel trafo

Silikajel trafo

En uygun silika jel fiyatları sitemizde! Silika jel sayesinde nem ve pas yok. Silindirik Aktif Karbon (1kg) Paket. Desi Pak Nem Alıcı Paketler. Genleşme tankına montajı yapılır.


Silicagel mavi renklidir, fakat nem aldığında pembe renk alır. Görevi genleşme tankında oluşabilecek tozu ve nemi tutarak, yalıtım malzemelerine ve yağa zarar vermesini engellemektir. Faz iletkenleri ve topraklama arasında bulunur. Aşırı voltaj ve atmosferik gerilimlere (yıldırım vb.) karşı devreyi açıp, kapayarak trafoyu korur.


Arkadaşlar merhaba trafomuzda daha ay olmadan silikajelin rengi değişti bu normal midir. Beyaz silikajel , indikatör içermez ve malzeme çalışmaya başladığında renk dönüşümü gerçekleşmez yani nem aldığı görsel olarak izlenemez. Mavi silikajel , mavi rengini indikatör olarak içerdiği Kobalt Klorür’den almaktadır. Mobil cihazlarla yerinde periyodik test ve bakım işlemleri Bakım periyodu çalışma koşullarına göre yılda veya kez yapılmalıdır. Bu nedenle trafonun hava yolu üzerinde bulunan silikajel (Kalsiyum Klorür) havadaki nemi alarak yağa geçmesini.


Silikajel trafo

MAL ETTİĞİMİZ TRANSFORMATÖRLERİN STANDART ÖZELLİKLERİ KAZAN 1. Trafo yağı için nem büyük bir tehdittir. Kadranlı Kontaklı Termometre 3. Yalnızca silikajel istenen trafolarda ise rengi bozulmamı silikajel kullanılacaktır. AG Conta Yenilenmesi: Trafonun Alçak gerilim çıkı buing contalarının standartlara uygun ve orijinaline uygun muadil conta kullanılmadan yenilenmesi. Trafolarda kullanımında, trafo yağlarında karışma olmadığı için de güvenlidir.


Paketli ürünler, silika jel çeşitleri arasında nonwoven ambalaj malzemesiyle müşteriye sunulmaktadır. Kullanım zamanına kadar nem almaması için silika jeller, vakum ambalajlarda hapsedilmektedir. Trafoyu patlama seviyesine gelmeden trafodan çıkışı yapılan bir valf üzerinden yağ özel bir hazneye boşalır. Bu sırada trafonun içine nitrojen sıkılarak trafodaki yanma ve patlama önlenmiş olur.


Teneffüs tertibatında havanın rutubetini alıcı madde olarak silicagel kullanılır. Gaz röle testi ( Buchholz) 2. Sıcaklık röle testi (Temperature) 2. Thermal termometre ile trafo sıcaklıklarının ölçülmesi : 2. Naylon ambalajından kullanım zamanına kadar kesinlikle çıkarılmamalıdır. DC Besleme ünitesinin bakımı ve kontrolü.


V veya 1V DC) Akü gruplarının kontrolu ve bakımının yapılması. Firmamız Konya da yüksek gerilim trafolarının tamiri, bakımı, trafo yağ değişimi, trafo yağ testi, şönt reaktör ve transformatör imalatı, redresör imalatı ve tamiratını gerçekleştirmektedir. Konya trafo tamiri konya trafo yağ değişimi Konya trafo yağı, Konya trafo bakımı santraller, trafo sarımı , trafo testi, 2. Endüstriyel ürünler Trafolar Metal ve makine aksamları. Su ile temasında ısı oluşur.


Silikajel trafo

Kişsel önlemler olarak solunum ve göz koruması gerekebilir. Sürekli temaslarda maske kullanılmalıdır. Güç trafo bağlantı şekilleri, iki harf ve bir rakamla belirtilir. TRAFO VE REAKTÖRLER ÜZERİNDE PF TESTLERİNİN YAPILMASI. Hacim değişimlerinde oluşan basınçlı havanın dışarı atılabilmesi ve vakum oluştuğu zaman dışarıdan hava alması gerekir.


Rezerve tankında bulunan yağın seviyesini gösterir. Sabit maliyet trafonun taşınması varsa gümrük vergileri, kendi fiyatı vs. Topraklama ölçümü, parafudr, hava kurutucu silikajel, trafo koruma sistemi, akü ve redresör sisteminin testi, yağ izolasyon testi mutlaka her yıl yapılmalıdır. G buşinglerin temizlenmesi,Y. Renk maviden pembeleşmeye.


Nüve tipine göre çekirdek, mantel ve spiral tip olmak üzere yine üç çeşittir. Atmosfere açık genleşme deposu olan trafolarda kullanılır. Soğutma tipine göre sınıflandırılacak olursa trafolar , kuru tip ve yağlı tip olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Test ve Bakımda Yapılan İşler. Mobil trafo bakım ekibimiz özel tesis edilmiş araçlar ile tüm test,bakım ve onarımları yerinde yapmaktadır.


Prestij Cadde Aydınlatma İşleri Tamamlandı. Hava kurutucusunun yağ kabına, belirtilen seviyeye kadar yağ doldurulur. TEDAġ yönetmeliklerine göre yeni abone olacak direk tipi trafolu sanayi tüketicilerinin ölçüm panosu. Aşağıdaki kontroller sıkça yapılan trafo bakım kalemleridir.


Silikajel trafo

Koruma topraklaması irtibat kontrolü ve ölçümü. Spesifik yüzeyine oranla çok büyük bir kurutma kapasitesine sahiptir. Buşing ve üst kapak temizliği. Hassas birçok malzemenin güvenli ve kuru saklanmasında. Rutubet istenmeyen her tür ortamda.


Temel olarak kimyasal yapısı sayesinde (inert madde) hiçbir madde ile reaksiyona girmez. Elektronik Ürünlerin korunmasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar