20 Nisan 2017 Perşembe

Elektronik kabin kilitleri

Kale Kilit Güvencesi, Garantisi ve Servis Ağı ile her zaman yanınızdayız Ürünler. Kale grubu bu kilitleri tam otomatik ya da yarı otomatik olarak üretmektedir. Filtrele — Ücretsiz Kargo 3TL ve Üzeri. Haber Bültenine Üye Olun!


KABİN KİLİTLERİ Ürünlerin detaylı bilgileri, resimleri ve kullanma klavuzları için lütfen aşağıdaki web sitelerini ziyaret ediniz. Bu kabin kilitleri ahşap (mdf) dolaplarda kullanılmaktadır. Bu web sitesi çerezleri kullanır.


Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanmamızı kabul. Kale kilit güvenceli, elektronik şifreli dolap kilitlerini uygun fiyatlara alabilir, her modelin teknik özellikleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kabin ve Emanet Dolapları İçin Dijital Kilitler.


Karşılaştır (0) 20TL. Göre sırala: Detaylı İnceleyin. Kilitli Dolaplarınızı Kolaylıkla Açın Şifrenin unutulması, anahtar kaybı vb. Bütün trafo ve kabin kilitleri modellerimize bu sayfadan ulaşabilirsiniz.


Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Mesafeli Satış Sözleşmesi. RFID bileklik, ID anahtarlık, RFID kart veya parmak izi ile kullanılabilir. ID Anahtar (bileklik) ve Şifre İle kullanım 20TL.


Elektronik kabin kilitleri

Programlanabilir, Şifreli, Kartlı birçok model kabin kilidimiz bulunmaktadır. Katlanabilir, Raylı Çekemece tipi dayanıklı ütü masaları. Otel Tipi Ütü Masası ürünleri için tıklayınız. Kale Dış ticaret ürünleri uygun fiyat ve farklı ödeme seçenekleriyle al.


Güven vermeyen mekanik dolap kilitleri nedeniyle neredeyse tüm dolaplar kilitsiz üretiliyordu. En Küçük Dünyadaki en küçük tuşlu elektronik dolap kilidi miniK tasarlanırken büyük parmaklı insanlarında rahat bir şekilde kullanabilmesi unutulmadı. Kabin Kilitleri Türkiye nin En Büyük Kabin Kilidi Satış Mağazası. TL ( KDV Dahil ) Stok Durumu: Stokta Var. Kelimeler: şifreli dolap kilidi, spor salonu dolap kilidi, şifreli kilit, kabin kilidi, sauna kilidi, elektronik dolap kilit, elektronik dolap kilidi, elektronik dolap kilitleri , şifreli dolap kilitleri , soyunma dolabı kilidi.


Gümüş ve sarı renk seçenekleri ile sunuluyor. ELEKTRONİK DOLAP KİLİTLERİ. Spa merkezlerinde, öğrenci dolaplarında, spor ve sağlık merkezlerinde kolay. Yetkisiz kart veya yanlış şifre girilmesi, kilidin güç kullanılarak açılması veya mandalın zorlanması durumlarında saniye süreli alarm fonksiyonu devreye girer.


Muratoğlu Kilit Dünyası Sitesi, siz değerli Anahtarcı, Çilingir, Nalbur ve İnşaat Firmalarına sattığımız Markalar ve Ürün Spektrumu hakkında fikir vermesi için hazırlanmıştır. Asma Kilitler Çelik Asma Kilitler Şifreli Asma Kilitler Kapı Hidrolikleri Kapı Kolları - Rozetli Seri Panik Barlar. Kabin kilitleri kategorisinde en teknolojik ve yenilikçi ürünler bir arada.


Elektronik kabin kilitleri

Dilediğiniz ürünü incelemek ve Onurfix aracılığıyla almak için tıklayın. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Mobilya Çizik Kapatıcıları. Açıklama Dolaplarda yeni bir çağ başlıyor. Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


Sifreli,Parmak izli,Kartlı,Uzaktan Kum. Kabin - Soyunma Dolabı Kilitleri Spor Merkezleri, Fitness Salonları, Hamanlar, Saunalar, Masaj Salonları, Oteller, Okullar gibi bir dolabın birden çok kişiyle paylaşıldığı ya da dolabın güvenlik altına alınması istenen yerlerde kullanılır. Alüminyum Doğrama Kapı Kilitleri (43) Çelik Kapı Kilitleri (36) Elektronik Kilitler (13) Oda ve Banyo, Wc Gömme Kilitler (28) Özel Kilitler (35) PVC Doğrama Kapı Kilitleri (1) Silindirli Daire Kilitleri (19) Silindirli Emniyet Kilitleri (15) Silindirli Trajlı Kilitleri (16) Topuzlu Silindirler (10) Yüksek Güvenlik (1) Silindirler.


Yale Kasa Antalya Yetkili Bayii. Mul-T Lock Antalya Bayii ve Yetkili Servis. Elektronik Kapı Kilitleri Kartlar Taglar Bileklikler Kartlı ve Şifreli Geçiş Parmak İzi Okuyucu Yüz Tanıma Elektronik Modüller. Kablosuz Görüntü Aktarım Modülü Kablosuz RS-4Data Aktarım Modülü Güvenlik Sistemleri. Acil Aydınlatma ve Yönlendirme.


Plastik Pasif Kabin Hoparlörler. Alaşımlı Silah Dolabı Kilitleri , 12V 1. Siyah Atış Kilidi Tetik Kilidi Volt Elektrik Tipi Basma Düğmesi. WEB SITESI E-POSTA DETAYLAR.


Elektronik kabin kilitleri

Gemi tipi dolap kilitleri ;çevirmeli gemi dolabı kilidi kelebek mandallı gemi dolabı kilidi çevirmeli gemi yangın dolabı kilidi fiyat listesi kampanyalı gemi dolabı kilidi imalatı gemi jeneratör kumanda panosu kilidi gemi elektrik panosu kilidi endüstriyel makina kumanda panosu kilidi fiyatları gemi tipi makina kapağı kilidi. Garantili ikinciel sıfır kullanılmış arızalı hatalı spot yenilenmiş 2. Elektronik Kilit modelleri, elektronik kilit markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Bu sistemlerin sağladığı en büyük avantaj anahtar gereksinimi olmamasıdır. Montajı son derece olan elektronik şifreli dolap kilitleri ile kullanıcılarınıza güven ve huzur sağlayabilirsiniz. Kutu kilitleri ;alet kutusu kilidi imalatı ekipman kilidi toptancıları edevat kutusu kilidi toptan fiyat listesi kaliteli santral dolabı kilidi imalatçıları profesyonel ekipman kutuları kilidi imalatçısı kutu kilidi fiyatı en ucuz kabin kilidi fiyatları pano kilidi üreticileri sağlam kutu kilidi siteleri dekoratif kabin kilidi satanlar bilgisayar panosu kilidi parçası tamiri.


Manyetik Dolap Kilitleri 1Kg Kapasiteli 1Kg Kapasiteli Kg Kapasiteli Çıkış Butonları. Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Her ebattaki çekmece, kabin ve cam kapı kilitler bulunmaktadır. Tüm mekanik kilitlere Master sistemi uygulanmaktadır.


Desi Parmak İzli Kilit Bayii Yetki Servis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar