18 Ekim 2017 Çarşamba

Sanayi tipi fanlı ısıtıcı ankara

Küçük ebatlı taşınabilir fanlı ısıtıcı seçeneklerinin yanı sıra daha geniş alanların ısınma sorunlarını çözmeniz için büyük ebatlı ısıtıcı alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz. Büro, atölye, fabrika, restoran, kafeterya ve sera gibi mekânların ısıtılmasında kullanılmaktadır. St tip fanlı ısıtıcıların, ilk kurulum maliyeti sadece ürün bedelidir, ekstra bir ilk kurulum maliyeti. Elektrikli ısıtıcı denilince ilk akla gelen ayaklı ısıtıcı modelleridir.


Hem soğuk hem de sıcak hava üfleyen fanlı ısıtıcılar , kule tipi ısıtıcılar , konvektör ısıtıcılar , şömine benzeri ısıtıcılar ve elektrikli sobalar gelmektedir. Fakat elektrikli ısıtıcılar kullanım alanlarına göre ikiye ayrılmaktadır. Firmamız, konusunda uzman üretim ve idari personeli ile hizmet vermektedir.


Sanayi tipi fanlı ısıtıcı , sıcak hava ile kurutma, perdeleme işlemlerinde. Tekbir fanlı ısıtıcı ile 350Myeri ısıtılması mümkündür. ISIJET ortam ısıtıcıları sayesinde, her tür şartta dökülen betonlar uygun sıcaklığa getirilerek inşaatların devam etmesi sağlanabilmektedir. Uygun bir brandalama sayesinde, tüm kalıplar ISIJET ısıtıcıları ile ısıtılarak betonların priz alması ve dayanım kazanması sağlıklı bir şekilde mümkün olabilmektedir.


Mobil kullanımları sayesinde ısıtıcıları istenilen alana kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Duvar tipi fanlı ısıtıcı modelleri ise duvara monte edilerek kullanılırlar ve özellikle ekstra güvenlik ihtiyacı olan kişiler için daha uygundur. Genellikle ortama diğer ürünler kadar yoğun ve uzun süreli bir sıcaklık sağlamasalar da bölgesel ısınmalar için idealdir.


Dekoratif açıdan değerlendirildiğinde ise şömine tipi ısıtıcılar şüphesiz en beğenilen. ISITMA SOĞUTMA ATEX EXPROOF HAVALANDIRMA FİLTRASYON İKLİMLENDİRME TEKNOLOJİLERİ. Tarihine kadar geçerlidir.


Takım (Min.Sipariş) YRS. Tedarikçiyle İrtibat kurun. Siz de fanlı ısıtıcı fiyatlarını ve modellerini inceleyip gereksinimlerinizi belirleyerek arzu ettiğiniz modeli satın almak için hemen sepetinize. Adana, Ankara , Antalya, Aydın, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, İzmit.


Kanal tipi elektrikli ısıtıcılar aşırı ısınmaya karşı korumalıdır. Biri otomatik resetli diğeri manuel resetli olmak üzere iki farklı koruyucu devre elemanı standarttır. Ayrıca sizler kendi gereksinimlerinize göre sanayi tipi fanlı ısıtıcınızı belirleyebilirsiniz.


Sanayi tipi fanlı ısıtıcı ankara

ISIJET EX modeli elektrikli ısıtıcılar kompakt yapıları ve elektriğe bağlanıp direk çalıştırılabilme özellikleri sayesinde her tür mekanda rahat ve efektif şekilde kullanılabilmektedir. EX modelleri bir kurulum ya da ön hazırlık gerektirmeden anında ısıtma sağlayabilir. BEYAZ EŞYA üreticisi kuruluşların elektrikli ısıtıcı ihtiyaçlarını ISI ŞAH GROUP çatısı altındaki ŞAH TERM firması ile karşılamaktadır. TL (37) MedyaMarket 92. Endüstriyel mazotlu ısıtıcı çeşitleri.


Termostadlı, hız ayarlı elektrikli seyyar ısıtıcı. Fanlı elektrikli portatif ısıtıcılar. GeT kredi kartına taksitli.


EvoTech kw elektrikli fanlı rezistanslı ısıtıcı ofisler kuturma alanları vb. Ancak ısıtmaz diye düşünüyorum. Ama yinede emin olabilmek için soruyorum. Bu tarz fakir fanlı ısıtıcı ,arçelik beko fanlı ısıtıcı yada diğer bir marka sadece fanlı ısıtıcı ile kış geçiren varmı ? Radyant ısıtma sistemlerinde uzmanlaşan şirketimiz, yılı aşkın süredir Çukurova Isı Sistemleri Ankara Bölge Bayiiliğini de sürdürmektedir.


SANAYİ TİPİ FANLI ISITICI – STANDART MODEL FİYAT VE ÖLÇÜLERİ. Infrared ısıtıcılar , yağlı radyatör ve ayak ısıtıcısı gibi birçok çeşit arasından ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Dar alanlarda kule tipi ısıtıcılar , masa altında kullanabileceğiniz fanlı ısıtıcılar da her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır.


Sanayi tipi fanlı ısıtıcı ankara

Sobamız sanayi tipi sıcak hava üflemeli fanlı soba olup yöne kuvvetli üflemelidir. Dört yöne üflemeli sistem sayesinde kısa sürede ortamı ısıtır. Salyangoz fanlı olup 7m²- 8m² alanı ısıtabilecek kapasitesi vardır. Kömür, odun, talaş tipi her türlü katı yakıtı yakar. Veito Blade S Duvar Tipi Karbon Isıtıcı Siyah.


Bütün kurutma sistemlerinde geniş mekânların ısıtılmasında fabrika, imalathane, kafe ve restoranlar, sera, sanayi tipi fırınlarda vb. Favorilerime Ekle Favorilerimde. Fakat bu tip ısıtıcıyı tercih ettiğiniz takdirde, takacağınız prizde toprak hat olması gerekmesi göz ardı edilmemelidir. Eğer kullanacağımız yerde sürekli çalışacak bir ısıtıcı istiyorsak seçimimiz fanlı ısıtıcı veya konvektör ısıtıcılardan biri olmalıdır.


FAN sayesinde,az yakıtla yüksek verim elde edilir. Mazotlu Makrofer soba,Makrofer mazotlu ısıtıcı fiyatları,Makrofer mazotlu üflemeli soba,Makrofer mazotlu ısıtma sistemleri, Makrofer mazotlu ısıtıcılar fiyatları,Makrofer mazotlu sobalar,Makrofer mazotlu ısıtıcı ,Makrofer seyyar mazotlu ısıtıcılar ,Makrofer mazotlu sanayi tipi ısıtıcılar ,Makrofer ucuz mazotlu sobalar. SP Dikdörtgen Kanal Tipi Susturucular SP Aksiyel Fanlar SP HXM Serisi Mini Aksiyel Fanlar. Isıtaş FI serisi sıcak hava cihazları, elektrikli, 1ısıl verimle çalışan, fanlı seyyar ısıtıcılardır. SUN-RAY markalı gaz yakıtlı borulu tip radyant ısıtıcıları piyasaya sürmüştür.


Kule tipi elektrikli ısıtıcı modellerinde ise açma-kapama zamanlayıcısının olması etkileyici bir özelliğe sahip olduğunu gösterir. Aca Isıtel rezistans Ali küçük. Bugün ödemesi kredi kartı - havale - eft ile yapılan tüm ürünler ücretsiz kargo ile gönderilmektedir. Seramik ve Bant olmak üzere en uygun fiyatlarla üretim yapmaktayız. Teflon Isıtıcılar Asit vb.


Isıtıcının kullanılacağı durumlar belirlenip, buna uygun bir ısıtıcı tipi seçildikten sonra, ürünlerin ısı üretim gücü, ısıtma alanı, enerji tüketimi ve örneğin fanlı bir ısıtıcı ise motor gücü gibi detayların karşılaştırılması ve buna göre seçim yapılması gerekiyor. Ağır Sanayi Rezistansları. Yüksek yüzey direncine sahip özel tip çelikten yapılmıştır.


Dayanıklı, seramik çamurla kaplanmış, aşınmaz uçlar. Firmamız elektrik malzemeleri satışı Yurt İçi ve Yurt Dışı piyasalara hakim uzman ekibi ile malzeme taleplerine çözüm üretmektedir. Cam Aspiratörü, Banyo Fanı, Sanayi Tipi Aspiratör, Atölye Fabrika.


Sanayi tipi fanlı ısıtıcı ankara

HAKİM TEKNİ KODSAN ANKARA ANA BAYİ OLARAK KODSAN, BOYLER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar