9 Mart 2018 Cuma

5 Eksen cnc kontrol kartı

5 Eksen cnc kontrol kartı

USB port ile devreye güç verebilir ve DBparalel port bağlantısıyla devreyi bilgisayara bağlayabilirsiniz. EKSEN MACHCNC KONTROL KARTI. USB kablo ile cnc kontrol kartı 5v elektrik ihtiyacını PC üzerinden sağlar.


Tüm giriş ve çıkışlar optik olarak yalıtılmıştır. Acil durdurma, limit swich çıkışları tüm fonksiyonlar mevcuttur. Bunların yaklaşık kadarı motor sürücü, ahşap yönlendirici ve kadarı cnc kontrolör şeklindedir. SD kart ve el terminali kartı desteği. Limit switchleri kullanarak homing.


Printer portu için eksen kontrol kartı bütün step motorlar için idealdir. A sürücü 0-V PWM Kontrolü. Program üzerinden spindle hız kontrolü ) Bilgisayar ve bilgisayarsız eksen kontrolü yapabilirsiniz.


5 Eksen cnc kontrol kartı

CNC eksen step motor sürücü kontrol kartı machKart usb Kablo Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Kart ayarları için ürün dokumanını inceleyiniz. Eksen olarak kullanılabilir. DELTA PLC- DOP EKRAN HMI.


DİJİTAL KOORDİNAT EKRANI. TL ( havale indirimi) 2TL den başlayan taksitlerle! Boşta kalan eksenler sorun teşkil etmez.


NESİL YENİ SERİ Key feature 1. Standard usb device and work at all windows. Cnc Takım Sıfırlama Probu (Kablosuz). Kart Tarafımızdan Denenmiş Olup Gayet kararlı bir şekilde çalışmaktadır. Direk lpt Yazıcı çıkıına bağlanarak çalışır. Kartı Pc üstüne bağlayamayacaksanız Lütffen lpt pin yazıcı kablosu alınız.


Arkadaslar elimde adet eksen cnc router kontrol kartı var isteyen arkadaslara bunlardan verebilirim aynı zamanda adette kablosuz el çarkı var yine mach uyumlu rahatlıkla kullanabılırsınız. LİNEER ARABA GENİŞ TİP-SHN A. Ayrıntılara ulaşmak için aşağıdaki linki iinceleyebilirsiniz. Bu kartı , bilgisayarınızın doğrudan USB girişine bağlayarak kullanabilirsiniz.


5 Eksen cnc kontrol kartı

Birincisi kontrol kartı ve motorların elektronik bağlantılarını doğru yapmamış olabilirsiniz, ki eğer böyle bir bağlantı problemi varsa çok sakıncalı motorları ve kontrol kartlarını yakabilir. Merhaba hocam ben eksen bir cnc yapmak istiyorum benim sorum servo motorların ve 5. Kontrol edebilirsiniz step motor ve almak darbe direktifi. Cnc Kontrol Kartı Promosyon, Promosyonlu al Cnc Kontrol Kartı Araçları, CNC Kontrolör, Ev Geliştirme, Motor Kontrol ve daha fazlası Aliexpress.


Yazıcı, Tarayıcı, Cnc ekipmanları, Hobi elektroniği üzerine ürün, aksesuar, sarf malzemelerini uygun fiyat ile sizlerle buluşturuyoruz. Axis CNC Kontrolör USB MACHArayüz Kartı Kart CNC Step Motor için 2KHz NVUM. Dönüş hızı kontrolü yapılabilmektedir. Yüksek satırlı işlerde kaliteli ve yüksek performans göstermektedir.


Adı: MACHarayüz kurulu V2. Delta CNC Servo Üniteleri. AC Servo Motor Sürücü ve Redüktörler. Multicam El Kumandası Sıfır ve İkinci El. Mach kontrol sistemleri.


PWM çıkışları olarak Poptocoupler giriş mili vali ile kontrol edilebilir. Kellyware(Kcam4) Deskcnc. USB ile kart ile beslenecek.


Açıklaması Detaylı Ürün Açıklaması İki eksen hareket kontrol kartı 1. Bu adım motor kontrolü ve nabız yönergesi alırsınız. Ayrıca kart çıkışılı bu demektirki eksen cnc yaparsanız kart destek verecektir. Kartın üzerinde spindel motor sürücüsü için start çıkışı olduğu gibi. Profesyonel makinalarda olmazsa olmaz ,vakum vede bor yağı ile yağlama sistemleri olur.


Elektronik kart üzerine yerleştirilmiş olan izole edilmiş güç kaynağı olması sebebiyle harici bir güç kaynağına gerek kalmaz. Basitleştirilmiş güç gereksinimi elektronik kartın. Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma. USB güç kaynağı ve çevre birimleri, bilgisayar güvenliğini korumak için faz ayrılmasını.


5 Eksen cnc kontrol kartı

Start CNC Router, Lazer ve Plazma Kesiciler. Hoşgeldiniz, Picproje Elektronik Sitesi. Teknik ve Yedek Parçaları. N MENŞEİLİ MAKİNALARININ A PLUS CNC SİSTEMİNE ÇEVRİLMESİ. Bu sistem tamamen kendi bünyemizde üretilen kontrol kart ve panellerin makinanıza uyumlu hale getirilerek ortaya çıkarılan bir kombinasyondur.


Yatırımınızı kurtaran bir çözümdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar