12 Mart 2018 Pazartesi

Ngk buji kataloğu

Parça bulucumuza hoş geldiniz! Bujiler, kızdırma bujileri, ateşleme bobinleri ve kablolarından komple sensör serilerimize kadar sunduğumuz uyumlu NGK ve NTK parçalarını bulmak için aracınızın üreticisini, modelini ve gereken diğer bilgileri aşağıdan seçin. NGK Spark Plug Europe buji kablo kataloğunu elden geçirdi ve 2yeni araç uygulamasını ekleyerek güncelledi.


Ngk buji kataloğu

Yedek parça bayilerine ve oto servislerine dağıtılmaya hazır olan başvuru kaynağı 340’tan fazla sayfada 5. TL (4) İPEKYOLUTİCARET 94. Z14XEP-Z16XEP) GM Benzinli Motor Tek Tırnak. NGK SPARK PLUG dünyanın önde gelen otomotiv tedarikçilerinden biridir. Ateşleme ve sensör teknolojilerinde uzmanlaşan şirket tüm dünyadaki Orijinal Ekipman ve. Bu web sayfası fonksiyon, kolaylık ve istatistik amaçları için çerezler kullanmaktadır.


Dünyanın lider buji üreticisinin kataloğunda yer alan, bujilere ve kızdırma bujilerine yönelik araç uygulamalarının sayısı yine önemli ölçüde artırıldı. Tekneler, dıştan takma motorlu. KURUMSAL, BAYİLİK, ÜYELİK, İLETİŞİM. LPG LaserLine buji tiplerinin yedi uygulama örneğini görebilirsiniz.


Bende ngk var, BRC bayisi, NGK için universal bir buji markası diyor, bosch daha iyi diyor. Bende hangi buji daha iyidir diye araştırma yaparken bu konuyu buldum. Dünyanın önde gelen buji üreticisi, gerek bayilere gerekse motorculara olabilecek en iyi desteği sunabilmek amacıyla güncellenmiş bir motosiklet kataloğu yayınladı.


Motora hayat veren en önemli parça. NGK Buji Kabloları ve Ateşleme Bobinleri Kataloğu ’nun tablo bölümünde her iki ürün grubu yan yana verildiği için, yedek parça bayileri ve bağımsız oto servisleri artık herhangi bir araç uygulamasına ait bobin ve kabloları bir çırpıda tespit edebiliyor. Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


Her iki katalogda aracıma karşılık iki ayrı satır görüyorum. NGK BUJİ IZFR6K-11S HONDA CİVİC CR-V 2. MODEL ARAÇLARA UYUMLU ADET FİYATLIDIR. Ngk Buji Kısa Paso Tek Tırnak.


NGK bütün ürün gamını bu buji formülüyle standartlaştırdı ve her bujinin kendine özgü özelliklerini kesin bir şekilde tanımladı. NGK DPR9EABUJI BUJİLER NGK DPR9EABUJİ Orijinal yedek parçadır. Pervane Koruyucu 67TL. Universal Acil Stop Anahtar Kiti 2TL. Dıştan Takma Deniz Motoru Braketi (Maks.


Ngk buji kataloğu

HP). Detaylar ve uyumlu araç bilgisi için lütfen tıklayınız. NGK nın lpg li araçlara özel bujilerini gördüm. Amaç, inovatif teknoloji ve çok satan yeni bir. Bu servis manuel i benim işime yaradi belki sizinde yarar.


NGK ILZTR6A8G Laser Irıdyum buji var ( volvo yazıyor ama ngk ya yaptırmış) bu bujilerin ömrü 1binin üzerinde avrupa servis kataloğu 1binde değişim öneriyor. Benim fazla olmadı değişeli. VAG arabalarının VIN şifre çözücüsü.


Ngk buji kataloğu

Audi, Volkswagen, Skoda, Seat parçalarının online kataloğu. Kymco - CK 12 Hipster, Pulsar, Stryker, Zing buji ngk iridium buji cr8eıx buji japon kymco buji kymco ck 1buji kymco pulsar buji. Bu kategoride toplam ürün listeleniyor.


NGK pahalı ama uzun ömürlü, siz az paraya daha az giden bosch alırsınız aynı duruma gelir. Ben iyisini kötüsünü bilmem AUTO DATA öyle diyor. NGK bulamazsanız Bosch lpg buji de olur. Bu bilgileride Adamlar Üreticiden almaktalar. Bu liste her yerde olan bir liste zaten.


Ama buji kataloğu değil bu. This website uses cookies for reasons of functionality, comfort, and statistics. Opel Kadet E Buji Kablo Takımı 1. You can change this setting at any time by clicking on change settings.


Schaeffler’den LuK Ağır Vasıta Kataloğu Orijinal parça kalitesindeki, kaliteli ve uzun ömürlü yedek parçaları kullanmak, filo operatörlerinin ve nakliye şirketlerinin toplam sahip olma maliyetini azaltmaları ve servis aralıklarını uzatmaları açısından önemlidir. Buradan da SERVİS KİTABINA (BAKIM KATALOĞU ), (workshop manual) ulaşabilirsiniz. Bu arda uzun yaziniz icin tesekkurler cok aydinlatici.


Tek ayak la kullanmam icin ayak tavsiyeniz olurmu. Yazinizin arasinda bir resim gordum. Saygilarimla, Sumer Tumer.


Sürdürülebilir teknolojik alt yapısı ile günden güne kendini yenileyen aloparca. Arkadaşlar arabamı yeni aldım. Bugüne kadar hep yetkili serviste bakım yapılmış. Son bakım bin km önce ve geçen yıl nisanda olmuş. Ama herhangi bir iyi niyet garantisi vermiyorlar.


Yani servise gitmek için pek bir neden yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar