12 Temmuz 2018 Perşembe

Smd direnç kılıfları

Smd Kondansatör 4Kılıf. SMD dirençler çeşitli güç ve direnç değerlerinde üretilirler. Genellikle ile watt arasın da yapılırlar. ResiKarbon direnç ile SMD direncin fiziksel karşılaştırılmasıdır. DIP kılıf direnc kodlarında olduğu gibi ilk rakam sayısal değerdir üçüncü rakam ise çarpan, yani, değere eklememiz gereken sıfır sayısıdır.


Smd direnç kılıfları

SMD , İngilizce Surface Mount Device (yüzeye monte edilebilen eleman) kelimelerinin kısaltmasıdır. SMD elemanlar, yapılış maksadları gereğince, oldukça küçüktürler ve bu sebepler de elemanın ne olduğu ve değeri basitçe iki veya üç harf ile belirtilmek zorundadır. SMD sabit dirençler , genellikle siyah renkli ve yassıelemanlardır. EDuylu Led Lamba 2Volt. Kombi ve Beyaz Eşya Tamir Ürünleri.


Entegre devrelere ait bâzı bilgiler olmasına rağmen rehberin ana maksadı direnç , transistör, diyot, kondansatör gibi tekil elemanlara yöneliktir. SMD Kod rehberi nasıl kullanılır? Bir SMD elemanı tanımak için, ilk olarak kılıf şeklini tanımlayın ve üzerine basılmış olan ID kodunu kaydedin.


Smd direnç kılıfları

Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Türkiyenin elektronik komponent satış sitesi, Aktif Pasif Elektronik Komponent. BHM Elektronik Online Mağazamıza Hoşgeldiniz. Uygun fiyat ve hızlı kargolama. Bu bağlantıya tıklayarak diğer web sitemiz cemen.


Gövde üzerinde üç rakamdan oluşan değer direnç değerini ifade eder. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Tedarikçiyle İrtibat kurun. Siparişler (0) Double lung electronic.


Smd direnç kılıfları

Düşük iç direnç ve iç indüktans (ki yüksek frekans devrelerinde daha iyi başarım sağlar). SMD devre elemaları kılıf ölçüleri JEDEC standardlarına göre belirlenmiştir. Ser Elektronik online satış.


Elektronik ERP sistemi ile stoklardan elektronik malzeme ve elektronik devre elemanları bulabilir, online alışveriş yapabilirsiniz. Dış Aydınlatma Dış Aydınlatma. Boyutları diğer bobinlere göre çok daha küçüktür. Sayısal sistemlerde daha sık karşılaşırız.


SMD bobin firmaları tarafından farklı kılıf modellerinde imalatı yapılır. Buzzer-Microphane Capsul-Siren. Led Ürünleri (Beyaz-Günışığı-Yeşil-Kırmızı-Mavi) renk bulunur.


Direnç -Trimpot-Potansiyometre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar