19 Temmuz 2018 Perşembe

Arabaya çip taktırmak ne kadar

Arabaya Chip Taktırmak Doğru mu ? Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Chip konusunda tr insanının ne kadar bilgisiz olduğu görülüyor şurdan. Yahu soft yükleme yapıp ta senelerdir aracını kullanan insanlar var hiç mi araştırmıyorsunuz. Tır, Kamyon, Otobüs, Traktör vb.


Arabaya çip taktırmak ne kadar

Yıllık abonelik yok ekstra masraf yok. Araçtan başlayarak tüm istasyonların ne kadar satış yaptığı takip edilirken, Maliye her aracın ne kadar yakıt aldığını bildiği için istasyonun yanlış beyanında sistem uyaracak. Taşıt kimlik sistemi, ilk. Unutulmaması gereken şey bir hayalin peşinde koşmadan kulaktan dolma bilgilerle gps.


Gps takip sistemi kullanılacağı zaman gözardı edilmemesi gereken şey nelere, ne amaçla, ne kadar ücret ödememiz. Araç takip sistemi denilince akla arabaya çip taktırmak ve aracın yerini öğrenmek için uyduları kullanmak geliyor. Ya aracın beyninde bulunan çip sökülerek, yerine modifiyeli bir çip takılır.


Arabaya çip taktırmak ne kadar

Ya da aracın çipi yeniden programlanabilir özellikte ise, çip yeniden programlanarak chip tuning uygulaması yapılır. Chip tuning uygulaması ile yakıt tasarrufundan, motor gücü artışına kadar bir çok avantaj sağlanabilirken, maliyetinin. Biz öğrenciyken arabalar da kıymetliydi. Gerçi o zaman benzin bu kadar pahalı değildi ama yine de gün ancak yetiyordu. Araca yapılacak yazılımdan önce motor içinin bu artışa ne kadar dayanacağının bilinmesi gerekiyor.


Bu yapılan stage yazılımlar oldukça soft olduğu için alınan gücün motora zarar vermesi söz konusu değil. Bu durumda benzinli bir araç kullanmanızın veya dizel için chip tuninge karar vermeniz aynıdır. LPG Taktırırken Nelere Dikkat Etmeliyim? LPG taktırmak için yeteri kadar KM yapıyor muyum?


Arabaya çip taktırmak ne kadar

Yakıt Sistemleri Sıralı Lpg Aracım Çok Yakıyor Sebebi Ne Olabilir? Casus yazılımız teknolojiden hiç anlamayan birinin bile kolaylıkla izleme ve dinleme yapabilmesini sağlayacak kadar basit bir tasarıma sahiptir. Hızlı Konum Telefon takibi için tek yapmanız gereken konum tuşuna basmak. POWER düğmesine çalışıncaya kadar basmanız yeterlidir.


Taktırmak için tavsiye ettiği yere gittiğim zaman silikon ile yapıştırmayı o kısımda oluşan aşırı sıcaklıktan dolayı önermedi. Kapaklari aldigim yer su ana kadar bir cok arabaya silikonla yapistirdik bir herhangi bir sikayet almadim dedi zaten plastik bir parca yolda dusse bile pek biseye zarar verebilcegini dusunmuyorum. Lpg li araçlar için 5tl dir. Sistem eski araçlardada yanma verimini artırıyor olsada hararette bir artış yapmadığından motor bir zarar görmez.


Ateşleme sistemine bir zarar vermesi mümkün değil. Ne kadar az ateşleme ile giderseniz aynı yolu, o kadar az tüketirsiniz. Yani esas olan en az devri çevirerek en uzun mesafeyi gitmektir. Fakat motorun tork üretebilmesi için belli devir. Araç 1beygir ne kadar yükseltebilirim.


V gibi ama değer açamıyorum 4. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte art. Aslında çok ta iyi değil ama şu yamyam oğlu yamyam hırsızlar yüzünden meecbur taktırmak lazım, hani anadolu da bir laf vardır çiğ yemeyenin karnı ağırmaz şimde gayrı meşru iş yapmayan için devlet in izlemesi veya izlememesi bir anlam ifade etmez. Bu arabaya bineceksen ve uzun vadeli bir kullanıcı isen tüpsüz binemezsin parası olan ben lira benzine verip binerim diyene sözümüz yok. Lastik bölgesinde önceden tanımlama yapan çip veya sensör var. Ekrandaki sağ ön işareti, sağ arka lastiğin basınç değerini gösteriyor.


Yani demek istediğim ne kadar ekmek o. Bu konudaki kullanıcılar: misafir. Yani aslında bu olay motorun kendi potansiyelidir, chipte ya da yapanda bir keramet yok. Başta geceleri ya bir şey olursa, düşüncesiyle uykularınız kaçar. Evden işe gittiğiniz zaman da aklınız evinizde kalır. Belki o kadar bile değil.


Aslinda islem bu kadar basit cihaza tuttup kopyaliyor. Ama nasil kopyalar 626daki imbolizer markasi ney biliyormusunuz? FETÖ cinayetinde yeni operasyon Batman’da FETÖ tarafından öldürüldüğü iddia edilen TPAO çalışanı Cezvet Soysal cinayeti yanı sıra ayrı kişinin de yine örgütçe kaçırılıp işkence ile sorgulanması konulu soruşturmada yeni bir operasyon başlatıldı. USA ÇİP : MCU Mikrochip’leri Amerikadan ithal edilmiş olup kalitesi garanti altına alınmıştır.


Arabaya çip taktırmak ne kadar

Elimi cebime atmadan arabaya binip inmek çok güzel : Bu ileti mobil sürüm. Devirlenirken rahatça devirlenmeli, titreşim veya takılma olmamalı. Yağ çubuğu ve yağ haznesi kapağını kontrol edin, kahverengi tortu görürseniz, vakit kaybetmeyin, başka bir arabaya bakın. Otomobil rölantide sarsıntısız çalışmalı. Gaz pedalına bastığınızda egzozdan çıkacak mavi dumana bakın.


Yumruklarım memleket kadar büyük. Araçta hız sabitleme varmış ama motor aksamı sökülmüş. Kolu ve düğer düğmeleri mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar