9 Temmuz 2018 Pazartesi

Stereo dişi jack

Stereo dişi jack

Jack Dişi Erkek Ara Aparat. TL (1) herocomputer 100. TL 2TL (3) FANTECH 99. Stereo Dişi - x Stereo Erkek, 0. RCA ERKEK RCA DİŞİ SES AUDİO ÇOĞALTICI JAK JACK APARAT FİŞ UC. TL 1TL (3) Antenci 99.


RCA Dişi Tos Jak Fiş Metal - 50Adet. Fişler ürünlerinin fiyatlarını ve çeşitlerini online alışveriş sitemizin End. Fişler kategorisinde görebilir, piyasa fiyatından, online olarak satın alabilirsiniz. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! TeknoGreen TG-J2Rca Dişi Plastik Jack.


Stereo dişi jack

ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun. RCA (Analog Ses) dönüştürücü ile RCA ses kablolarınızı 3. Nickel housing, silver contacts, excellent cable protection. Elektronik ürün çeşitliliğiyle tüm elektronik ürünlerde sitemize bekleriz.


Tüm ölçülerde ve özelliklerde jack , fiş, konnektör çeşitleri mevcuttur. NTS-HP CQDc Power JacK. Sitemizde ihtiyacınız olan ürünü bulamazsanız, BURADAN destek talebi açarak bize bildirebilirsiniz.


Merhaba arkadaşlar, Resimdeki jack girişlerini devreye nasıl lehimlememiz gerekiyor? Toplam metal bacağı var ve hangi bacakları devreye bağlama. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir Kullanıcı Cevap. Muhtelif Kablo Fiş ve Çevirici Online Sipariş Edin. MM STEREO KABLO Daha Fazla. TL olarak hemen sipariş vermek için tıklayın. MM MONO KALİTELİ NİKEL JAK- NO.


Fotoğrafı gösterebilir ya da “3. Altın kaplama konnektörler. Gerilim önleyici kablo yapısı. Dişi jackımıza aşağıdaki gibi, stereo kablomuzu lehimliyoruz. Bağlantı şemamız bu şekilde.


Micro USB ucu derece L tipi şeklindedir. Kulaklık Adaptörü, USB 3. Bazı aksiyon kamerası cihazlarda şarj kablosu ve mikrofon girişi olarak kullanılmaktadır. Marmaris Elektronik Satış ve Servisi, 3. Gitar için aynı zamanda askı aparatı. RCA çıkışlara ikinci resimde gösterdiğimiz 3. Dişi jakların baş kısmını kargaburunla tutup çevirerek sökebilir, aracınızın uygun yerine bağlayabilirsiniz. Vites önündeki bardaklıkların oraya çıkış alınmış hali.


Stereo dişi jack

RCA Ses Kablosu Siyah TL 4TL fiyat var Dexim 1. Aux Kablo TL TL fiyat var. Ses ve Video Aksesuarları kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Kablolar, Çevirici adaptörler, Konnektör çeşitleri, jak fiş çeşitleri ve Tüm Aradığınız Elektronik Aksesuarlar, İndirimli fiyat Avantajları ile Yonextt. Tüm Kategoriler Tüm Kategoriler 3. METRE UZATMA KABLO ELEKTROMER. Bu ürün için henüz özellik girilmemiştir. Metre Uzatma Kablosu en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz.


Toptan Bilgisayar Sarf Malzemeleri, Parçaları ve Toptan Güvenlik Ürünleri Satışı Sunan Aynı Zamanda Toptan Klavye, Toptan Mouse, Toptan BoşC Toptan AKağıt ve Toptan Kablo Çeşitleri satışı yapan bilgisayar toptancısı dır. TRS - XLR ( dişi ) balanslı kablo mt. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Yorumlar (0) İncelemeler. Güvenlik kamera dvr kayıt cihazı mini full hd uydu alıcı tv askı apr.


Stereo dişi jack

Seetronic ST-3ST-3RCA BLUG USD. Extreme Dişi Jak DJDİŞİ JACK DJ– EXTREME JAPON STYLE HIRKA KAZAK ŞIK TASARIM SIRA DIŞI İçi Dışı Plastik Kupa Mug CP3– GFK İçi Çelik Dışı Şeffaf Plastik Kupa AND3– GFK İçi Çelik Dışı Desenli Seramik Kupa AND3– GFK İçi Çelik Dışı Mika Kupa Mug AND D– GFK İçi Dışı Çelik Kupa Mug CP107R – GFK İçi Çelik. Kablo Jak Dönüştürücü (çevirici adaptör) KJDBK 6. MM KABLO 10MT RCA STEREO 3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar