27 Kasım 2018 Salı

Frekans kontrollü hidrofor

Frekans kontrollü hidrofor

ALDF azalan debi veya basınç ihtiyacına göre pompa devrini ve şebekeden çekilen gücü azaltan değişken frekanslı sürücü (VDF) sistemine sahiptir. Kampanyalardan ilk siz haberdar olun. Bilgi ve Sipariş Hattını arayarak en ucuz fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Frekans Kontrollü Hidrofor satın al.


Frekans kontrollü hidrofor

RÜN - YEDEK PARÇA - PROJE - TESİSAT - MONTAJ - TAAHHÜT. FREKANS KONTROLLÜ POMPA VE HİDRAFORLAR. TL Kdv Dahil İndirimli 19. Hidrofor panosunda kullanılan elektirik malzemeleri güvenilir ve kalite markalardan seçilmiştir.


Hidroforlar frekans kontrollü değişken devirli kullanıma uygundur. Su talebinde devamlı değişiklik olduğu durumlarda birden fazla pompa ile hidrofor üretmek ve sabit basınç konforunun en üst düzeyde sağlanması için frekans kontrollü sistemler kullanılır. E-Sybox DAB tarafından konut ve bina uygulamalarında kullanılan su basınçlandırma sistemlerinde yeni bir entegre sistemidir. E-Sybox kurulumu için herhangi bir ek parça gerektirmez.


Frekans kontrollü hidrofor

ALDF frekans kontrollü hidrofor ile elde edilebilecek enerji tasarrufu, yukarıdaki tabloda verilen tüketim profilini baz alan bir örnek hesaplama ile açıklanabilir. Yangın Hidrofor Grupları. EKK Panoları sıra seçicili veya isteğe göre frekans konvertörlü olarak üretilmektedir. Hidrofor , hidrofor çeşitleri, hidrofor sistemleri, hidrofor ve hidrofor fiyatları, hidrofor çalışma prensibi, hidrofor nedir, hidrofor nasıl çalışır, genleşme tank.


Motorun hızı frekans konvertörü yardımı ile kesintisiz olarak değiştirilebilmektedir. Pano tam otomatik ve basınç şalteri hidrofor mantığı ile çalışmaya uygun İNVERTÖR kontrollü sistemdir. Pompaya kadar uygulama imkanı. Kat-daire Fısıltı sessizliğinde,,titreşimsiz olan bu ürün aynı zamanda çok düşük bir enerji tüketir. Yatay veya dikey montaj imkanı vardır.


Montajı ve bakımı çok kolaydır. Online sipariş verilebilir. Kapalı genleşme tankı, hidrofor tankı, su pompası, sirkülasyon pompası, devirdaim pompası, atık su drenaj pompası, foseptik pompası, logar pompası, dalgıç pompa,.


You must be logged in to post a review. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Islak rotorlu frekans kontrollü sirkülasyon pompaları. HİDROTANK HİDROFOR VE GENLEŞME TANKI ÜRETİM İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


ABB’nin frekans konvertörleri ile (5) pompaya kadar olan gruplarda, PLC olmaksızın da, pompaların gerçek çalışma sürelerine göre değil ancak kullanıcı tarafından tanımlanan periyotlarda frekans konvertörünün sürdüğü pompayı otomatik olarak değiştirmesiyle “Eşit Yaşlanma” fonksiyonununa sahip olunabilir. LCD dokunmatik ekranlı panodan frekans kontrollü tek veya çok pompalı uygulamalı paket Hidrofor sistemleridir, siparişe bağlı olarak beş pompalıya kadar üretim yapılabilir. Bize Ulaşın : HALM SİRKÜLASYON POMPALARI:. Hidrotek, sahip olduğu geniş ürün yelpazesiyle etkin hizmetleri, deneyimli mühendis kadrosu ile her türlü pompa ve hidrofor sistemleri konusunda uygun satış çözümleri üretmektedir. Musluktan akacak su talebi değişkendir, dolayısıyla sistem karakteristiği de gereken debiye göre değişmektedir.


Baymak Hidrofor - Baymak E. Belirlenen basınçlarda ihtiyaca göre düzenli ve sürekli su veren hidrofor sistemleri okul, hastane, iş yeri, toplu konut, oteller vb. Sidebar Left Sidebar Right. AQUA PRES SERİSİ SANTRİFÜJ HİDROFOR. ENDÜSTRİYEL TİP SERİSİ SANTRİFÜJ HİDROFOR.


EURO-EUROINOX HİDROFORLARI. Tüm hidrofor sistemi frekans konverteri ile değişik hızlarda çalışırken basınç sensörünün bağlı olduğu bir Master Konverterden haberleşerek çalışırlar. Uyku – uyanma fonksiyonları ile maksimum enerji tasarufu sağlar. Tek sürücü birden fazla pompayı kontrol eder ve harici programlanabilir lojik kontrol cihazı. GÜNEYSU SULAMA SİSTEMLERİ.


Hidrofor odasında boru patlama riskine karşı suyun tahliyesi için gerekli büyüklükte bir su giderinin olması şarttır. Proje kapsamında adet TKI serisi komple paslanmaz çelik frekans kontrollü hidrofor sistemleri, adet EILR FK serisi frekans kontrollü in-line kuru rotorlu sirkülasyon pompaları, adet DMT serisi atık su drenaj pompası kullanılmıştır. Dündar SV Sanayi Tipi Vantilatör Ayaklı Endüstriyel cm. Bu sayede tüm hidrofor fonksiyonları otomatikleştirilmiş, emniyete alınmış ve performansı arttırılmıştır. Bu panolar ila pompalı sistemlerin kontrol ve otomasyonu için geliştirilmiş, bünyesine frekans konvertör ünitesi entegre edilmiş, kullanımı konforlu, yüksek standartlı bir elektrik panosudur.


Frekans kontrollü hidrofor

Brulör Beyni, Lazer Isı Ölçer, Brulör Yedekleri, Brulör Memesi, Daf Hidrofor , Dijital Termostat, Isıtıcı Termostat, Ayvaz, Patent, Alarko Brulör, Doğalgaz Vanası, Selenoid Vana. Periyodik bakımlar ile arıza oluşmadan önce önlem almak ve pompa verimini arttırmak hizmetlerimizdendir. Ev, villa, küçük apartman, çiftlik, küçük işyeri, büfe vb.


Dalgıç pompa Tamir ,Bakım ve Satış hizmetlerimiz vardır. ALDF a zalan debi veya basınç ihtiyacına göre pompa devrini ve şebekeden çekilen gücü azaltan değişken frekanslı sürücü (VDF) sistemine sahiptir. Basınç Kontrollü Kumanda Panoları. Bu tip arızalar oluştuğunda mutlaka teknik servisinize başvurmalısınız.


Sepete Henüz Ürün eklemediniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar