16 Kasım 2018 Cuma

Rezistans çeşitleri

Kelime anlamı itibariyle, direnme veya direnç olarak Türkçeye dönüştürülebilen rezistans kelimesi, elektrik terminolojisinin temel öğelerinden bir tanesidir. Elektrik icat edildiği günden beri direnç kelimesi literatürde lider konumdadır. Boru rezistans ve boru rezistans cesitlerini, tamamen ithal malzemeler kullanılarak üretim ve imalat. Günümüzde kullanılan rezistans çeşitleri arasında farklı ihtiyaçlara ve kullanımlara uygun olan rezistans çeşitleri yer alıyor. Boru rezistanslar, kelepçe rezistanslar, boru içi hadde rezistanslar, sıcak yolluk rezistanslar gibi ana kategorilerde karşımıza çıkan bu rezistanslar arasında farklı kullanım alanlarına sahip farklı rezistans çeşitleri de yer alıyor.


Rezistans çeşitleri

REZİSTANS ÇEŞİTLERİ kategorisindeki ürünleri inceleyebilir, isterseniz seçtiğiniz ürünleri sipariş edebilirsiniz. Yüksek derecedeki çalışma alanlarında kolay kolay aşınmayan ve günümüzdeki pek çok farklı sistemde ısıyı iletebilmek için kullanılan rezistans. Elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştüren sisteme rezistans adı verilir.


Paslanmaz çelik malzemeler ile üretilmekte olan nozul meme rezistans çeşitleri zırhlı ve elyaf kablolar ile donatılmıştır. Her biri farklı kullanım alanlarına ve sistemlere hitap edebilen rezistans modelleri farklı gruplara ayrılır. Bu rezistanslar boru, kelepçe, boru içi hadde, sıcak yolluk, mika yalıtımlı, seramik yalıtımlı ve mikro sıcak yolluk rezistanslar olarak ön plana çıkar.


Isıtürk rezistans , yeni rezistans projeleriyle, stoklarını ve üretim alanını genişletmeye devam etmektedir. Rezistans Teli Çeşitleri. Bunun yanında kullanıldığı sektöre göre sauna rezistansları, açık büfe rezistansları gibi isimlerde alabilirler. Tüm rezistans üretimlerimizde, vazgeçilmez kalite standartlarımız gereği birinci sınıf A kalite rezistans üretim malzemeleri tercih edilmektedir.


Fanlı sobalar başta olmak üzere panolarda, fritöz gibi ev aletlerinde, termometrelerde, çamaşır makinelerinde, cam ısıtıcılarında, bazı plakalarda ve daha bir çok alanda. Sorularınız için, Hemen iletişime geçin. STANDART MEME REZİSTANS ÜRETİM ÇEŞİTLERİ. Hava kanalı ısıtma, fırın ısıtma, ortam ısıtma, nem alma, flexo baskı vb.


Rezistans çeşitleri

Uygun rezistans fiyatlarımız ve uzun ömürlü rezistans çeşitlerimiz ile sizleride müşterilerimiz arasında görmekten memnuniyet duyarız. En uygun maliyet çözümlerini size getirebilen elektrikli ısıtıcı rezistans modelleri restoran ve cafe tarzı yerlerde ısıtma ihtiyacını güvenilir ve ekonomik şekilde karşılayabilmek isteyenler için de ideal olan rezistans çeşitleri arasında bulunuyor. Her elektrikli alanın merkezinde bir rezistans ısıtma elemanı vardır. Isıtıcı ne kadar büyük olursa olsun, radyant ısı, yağ dolu yâda fanlı olsun olmasın, bir yerlerde elektrik enerjisini ısıya dönüştüren rezistans eklidir.


Elektrik malzemeleri kullanıldıkları alanın özelliğine göre tercih edilmelidir. Aynı durum rezistanslar için de geçerlidir. Kaliteli üretim ile müşteri memnuniyeti kendine ilke edinmiştir.


Rezistans çeşitleri

Yassı ve yuvarlak tel olarak iki grup şeklindedir. Yassı rezistans telleri mikalı,saç kılıflı rezistans , yapıştırma ve kesme makinelerinde ve bir çok rezistanslı makine ve ekipmanlarında kullanım alanı bulmaktadır. Kızgın yağ, buhar, sıcak su, kimyasal ısıtma kazanları için standart ve özel tip ısıtıcı ( rezistans ) imalatı yapılmaktadır.


Sıcak Yolluk Isıtıcıları. Bunlardan bazı rezistans çeşitleri. TL ( KDV Dahil ) Aynı Gün Kargo. Teknelerde ve gemilerde de sıcak su elde etmek için rezistans kullanılır.


Fakat iyi bir izolasyon burada da şarttır. ACA ISITEL REZİSTANS olarak ürünlerimiz. Geniş bir kullanım alanına sahip olan infrared rezistanslar, endüstriyel alanlarda da kullanılan rezistans çeşitleri arasında yer almaktadır.


Isıtıcı cihazlarda ısıyı meydana getiren tellere rezistans denir. Her çeşit rezistans ürünlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Online sipariş verilebilir. Uygulama ve projelerimize bu sayfadan detaylı inceleyebilirsiniz.


BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN Sormak istediğiniz her konu ve görüşleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bankalar Yanıkkapı Caddesi Mürver Sok. Yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile sizlerin her zaman yanınızdayız. Fırın ısıtıcı çeşitleri , ürün detayları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Termostatlı rezistans modelleri değişen teknolojiye bağlı olarak üretilir.


Gerekli olduğunda devreye girer ve gerekmediğindeyse devre dışı kalır. Isı seviyesini kontrol eden özelliği bulunur. Ekonomik olmaları nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Montaj kolaylığı açısından gerekli durumlarda ısıtıcının başlarına rakor konulmaktadır. Endüstriyel alanlarda kullanabileceğiniz rezistans çeşitleri arasında cam boru rezistans modelleri de yer almaktadır.


Rezistans çeşitleri

Soğutma, Isıtma, Kombi, Klima ve Beyaz Eşya Yedek Parça Toptan ve Perakende Satışı Yapmaktadır. Bunun yanı sıra ağır sanayi, elektrikli ev aletleri, tekstil gibi sektörlerde de rezistans çeşitlerine ihtiyaç duyulur. Aynı zamanda ilerleyen teknoloji sayesinde rezistansın kullanım alanları, çeşitleri de değişti ve değişmeye de devam edecek. Tip spiral şeklinde sarılmış rezistans tellerinin döşenmesine müsait çeşitli ebatlarda - - kanallı olarak isimlendirilen standart tiplerde plaka şeklinde tuğlalardır, 2. Tip, izole edici değişik boyda seramik boncuklar.


Fırın ve Isı Yalıtım Malzemeleri Çeşitleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar