28 Kasım 2018 Çarşamba

Kümes havalandırma

Broiler üretimi söz konusu olduğunda, su son derece önemli bir maddedir. Civcivlerin kümese yerleştirildiği ilk günden, kesimhaneye gönderildiği son güne kadar tüketilen her kg yem için yaklaşık litre su tüketilir. MS HAVALANDIRMA olarak özellikle “ Fabrikalar, AVM, Restaurantlar, Hastaneler, Oteller Bankalar ve Kamu Binaları ” gibi büyük yapılarda klima, havalandırma ve tesisat sistemlerinin proje ve saha takiplerini yürütmekteyiz. Işık Saati: Piliçler geldikten gün kümese alışmaları için saat aydınlık. Kümes havalandırma sistemi, kümes fan kontrol panosu ve kümes havalandırma işlemcisinin koordineli çalışması ile sağlanır.


Kümes otomasyonu, kümes fan kontrol sistemini yöneterek tavuk çiftliği içerisinde her daim taze hava olmasını sağlar. Kanatlılar, sıcağa nazaran soğuğa daha iyi adapte olabilmektedirler. Uzman ekibimiz ile yumurta yetiştiriciliği yapan kişi ve kuruluşlara profesyonel çözümler sunuyoruz.


Havalandırma ,Soğutma Kümes Kontrol Sistemleri. Chick Scale 205-A Kümes ve Otomasyon Sistemleri. Climatic 5Kümes ve Otomasyon Sistemleri. Grain Watoh GW-2Kümes ve Otomasyon Sistemleri.


Kümes havalandırma

Kümes yan duvarına yerleştirilir, asıl amacı kümes soğutmadan ihtiyaç olan temiz havanın kümese alınması ve kirli havanın kümes dışına atılmasıdır. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Kümes içindeki sıcaklık, nem, statik basınç, yağ, ağırlık gibi parametreler harmanlanarak o an için en uygun havalandırma sistemi ekipmanları devreye sokuluyor ve ortam tavuklar için en uygun hale getiriliyor. Kümes sıcaklığı düşer ise, fan motorunun devri azalır pencereler kapanır veya minimum havalandırma için gereken kadar açık kalır. Kümes sıcaklığı, fan motorunun tam kapasite ile çalışmasına rağmen artmaya devam ederse, bilgisayar havalandırmayı minimumdan kombi havalandırma fazına çevirir.


Devir kontrollü ÇATI FANLARI : - 2V. Kümes , çiftlik ve fabrika gibi büyük hacimli alanların havalandırılmasında kullanılan otomatik panjurlu fanlar. Santrifüj Pompalar (Sulama) Jet Pompalar (Derinden Emişli).


Kümes havalandırma

Kümes içerisinde basınca bağlı olarak otomatik çalışan kapaklardan giren hava sabit hız ile yere düşmeden tüm kümes boyunca hareket ederek soğutma verimini arttırır. Kapaklar açılma şekli ile soğuk havanın direkt olarak canlı üzerine gelmesi engellenmiş olmaktadır. Kümes hayvanları ısı ve nem değişiklilerine karşı çok hassastır. Kümes kurulduğunda her tarafı kapalı olduğundan avcılardan koruma sağlamaktadır.


Hayvanların kümes içerisinde rahatlıkla hava almaları için yeterli büyüklükte havalandırma delikleri açılmış ve ince tel ile kapatılarak zararlıların içeri girmesi önlenmiştir. Kapı üzerinde sürgülü açma kapama vardır. Ekonomik, sessiz ve dayanıklıdır. Bu durumda kümes ortamında kalan ve havalandırma ile dı şarı atılması gereken su miktarı 142. Dezenfektan Dezenfektan VIROCID.


Kümes havalandırma

Yumurta Kırma ve Pastörizasyon Yumurta Kırma ve Pastörizasyon. Kuluçka Otomasyonu Kuluçka Otomasyonu. Kümes içinde birikebilecek karbondioksit ve amonyak gazlarının temizlenmesi için ilave fan kullanılmasını tavsiye ediyoruz.


Fan siparişini herhangi bir kümes ile birlikte sipariş verilmesi durumunda ücretsiz olarak kümese montajlanacaktır. Civciv bakım kümeslerinde veya büyük tavuk çiftliklerinde havalandırma sistemi nasıl olmalı. Sanayi aspiratörü-hücreli fan-klima santrali-jet fan-çatı fanı-kanal fanı- havalandırma fanı-aspiratör imalatı FANSAN Markasıyla üretimini sürdüren firmamız 4. Endüstriyel havalandırma ihtiyaçlarınıza yönelik havalandırma projeleri sunmaktayız. Tavukçu, Sera, Kümes ve Çiftlik.


Isıtma, soğutma ve iklimlendirme sistemleri için bizleri arayın! Salma tavukçuluk, doğal olduğu için ışıklandırma, havalandırma ve benzeri giderler sadece kümes içinde uygulanıcaktır. Kontrol Çıkışları adet fan çıkışı fanlar seçilebilir minimum havalandırma çıkışı veya tünel havalandırma 0. Hız ayarlı fan kontrol çıkışı Isıtıcı çıkışı kademeli ped pompa çıkışı Klape kontrolü çıkışı Perde kontr. Dipaz Makine ısıtma-soğutma ve havalandırma sektöründe müşterilerinin yaşam ve imalat kalitelerini arttıracak ürünleriyle hizmet vermektedir. Firmamız, uygulanan satış sonrası takip stratejisiyle müşterilerini asla yalnız bırakmamayı hedeflemektedir.


Bunun sonucunda pervanede oluşabilecek deformasyon neticesinde motorun zarar görmesi hatta. Bu kadar büyüklükte bir kümes , içi çok temiz tutulması şartıyla iki tavuk için havalandırma tertibatı gerektirmez. Daha fazla sayıda tavuk için daha geniş ve daha yüksek kümes yapılmalıdır. Fan Aspiratör,Vantilatör imalatı, satış ve montajını yapmaktadır. Ama bu konuda en çok dikkat edeceğiniz husus içerde cereyan oluşturmayacak biçimde havalandırma delikleri bulunmasıdır.


Sığınak havalandırma cihazlarında ilk hedef kalite ve müşteri memnuniyetidir. Kanatlı hayvanlara dair barınma, yemleme, aydınlatma, ısıtma-soğutma ve havalandırma konuları üzerine yoğunlaşan Oktav Makina imalatın yanı sıra müşterilerine sahip olduğu deneyim ve bilgiyle çözümler sunma konusunda destek vermektedir. KÜMES YEMLEME BARINDIRMA AYDINLATMA.


Etiket: kümes havalandırma. Tamamen kapalı kümeslerde, termostatlı vantilatörler havalandırmayı sağlar. HVAC sektöründe ihtiyaç duyulan fanlar, vantilatörler, aspiratörler, özel uygulama fanları, akrobat kollar, sessiz fan grupları, toz ve duman emiciler, sanayi tipi salyangoz ve aksiyal fanlar, patlama korumalı, atex sertifikalı ex-proof fanlar, kümes , barınak ve ahır tipi tavukçu fanları, halı kurutma fanları, esnek havalandırma boruları, yardımcı ürün grupları ve. Kümesinizi havalandırmak için yeterli şekilde pencere hatta havalandırma fanı taktırmanızda fayda olacaktır. Kümes ortamı hayvanın stressiz rahatça yemini suyuna ulaşabildiği huzur içinde bir ortam olmalı,unutmayın ki tavuklar ne kadar huzurlu ise bir o kadar verimli ve sağlıklı olurlar.


Kümes havalandırma

Aramayı Favorilere Kaydet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar