17 Aralık 2018 Pazartesi

Elektronik kart üreticileri

Kart üzerindeki malzemeler sm dıp veya farklı kılıflarda da olsa sorunsuz tasarımla imalartını yapmaktayız. Karel’in elektronik kart üretimi tasarımdan üretime kadar tüm süreçleri kapsayan, Türkiye’de Arçelik, Beko, yurtdışında AEP-Applied Energy, INCA gibi markalara uluslar arası platformda hizmet veren, rekabetçi olduğu bir faaliyet alanıdır. Temassız akıllı kartlar , kartı okuyucuya yerleştirmeden hızlı ve rahat şekilde uygulamalarda kullanıcıya fayda sağlar. MHz kartlar kullanılmaktadır.


Elektronik kart üreticileri

Teknoloji, dolayısıyla elektrik- elektronik , olusların rekabet üstünlüğünün en önemli anahtarı haline gelmiştir. PCB devre listesi (BOM LİST) oluşturarak devrenin analizini gerçekleştirmekteyiz. Fabrikamız Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesinde dir. Profesyonel Kart Onarım ve Tamir alanında başarı oranı en yüksek firma olan TETRATEC ELEKTRONİK bu yıl itibari ile 96’lük başarı yüzdesi ile devam etmektedir. Elektronİk Kart Üretİmİ San.


Baskı Devre imalatı ve tasarımı. Yoğun olarak müşteriye özel tasarım elektronik kart ürünleri üretmekteyiz. En önemli özelliğimiz hızlı termin ve yüksek kalitedir. Müşterilerimizden gelen arızalı elektronik kart ve cihazlar, en gelişmiş bilgisayar destekli arıza bulma cihazlarının bulunduğu laboratuar ortamında ve bualanda deneyimli teknik eleman kadrosu tarafından güvenilir şekilde ve kısa zamanda onarımı yapılır.


SMD ve THD manuel dizgi , ve her türlü elektronik kart çizimi (PCB) tasarımı konusunda çalışmaktayız. PCB Tasarımı Firmaların isteklerine ve projelerine bağlı olarak sadece Pcb layout tasarımı hizmeti vermekteyiz. PCB tek taraflı olduğu gibi çift taraflı, katlı, katlı ya da daha çok katlı olabilir.


Bu projeye ve imkanlara bağlı olarak değişir. Eğer bu konuda bilginiz yoksa ve bu kartın üretimini yapan yani, elektronik kart üretimi yapan firmaları bulmak istiyorsanız internet sizin en iyi yardımcınız olacaktır. MR ve PR serisi okuyucular, firmamızın yeni teknoloji üretimi dayanıklı, şık görünümlü ve uzun ömürlü kart okuyucularıdır. Kartlı Fotokopi ve Network Printer Terminali. Dokunmatik Ekranlı Akıllı Terminal.


AKBİL elektronik her türlü elektronik kart tasarımı yapabilmekte , ihtiyaç doğrultusunda proje için gerekli microcontroller entegre yazılımı , PC yazılımı yapabilmekte ve yine ihtiyaç doğrultusunda kart montajı yaparak tasarım ve üretim hizmetini tek elden sağlayabilmektedir. Ayrıca, gelişen teknolojiyi de yakından takip ederek, bu yenilikleri kendi bünyesinde uygulamaktadır. Firmalar elektronik kart veya cihazları arızalandığında, üretici firmadan kart ya da cihazı değiştirmek suretiyle çözüm yoluna gitmektedir. Mikrodenetleyici Tabanlı Cihaz. Müşteri bilgileriniz sadece bünyemizde müşteri profili oluşturmak ve e-posta ile basın bülteni, kampanya duyurusu göndermek için kullanılır, üçüncü şahıslara verilmez.


Son teknoloji imkanlarına sahip firmamız SMD Dizgi Hattı, Son Sistem Otomatik Lehim Potası Saki Marka Expansion. TOSB Organize Sanayi Bölgesi 1. Yaptığımız yatırımlarla müşterilerize kombine çözümler. Uzman mühendislerimiz tarafından müşteri ihtiyacına yönelik elektronik devre tasarımına geçilmeden önce algoritma veya kartın işlevselliği detaylı olarak tanımlanır. Bu aşamadan sonra elektronik devre tasarımına geçilir ve gerekli elektronik komponentlerin. Yangın, algılama ve ihbar sistemleri cctv kamera sistemleri elektronik bilgilendirme ve ilan panoları sıramatik sistemleri kart lı, şifreli geçiş sistemleri ses yayın ve anons sistemleri, telsiz haberleşme sistemleri.


Türkiye ve Avrupa’ da belli başlı beyaz eşya üreticilerine kablo gruplama hizmetleri vermektedir. Ana müşterilerimiz, beyaz eşya üreticileri , küçük ev aletleri üreticileri , kahverengi eşya üreticileri , otomotiv sektörü ve aydınlatma sektörüdür. Bu durum maliyet ve zaman bakımından hem firma, hem de ülkemiz açısından bir kayıp haline dönüşür. Kart Onarımı : Müşteri onayının ardından elektronik kart ve cihazlar için tamir süreci başlatılır. Firmamız elektronik kart tamiri sırasında yeni nesil lehimleme ve lehim sökme cihazları (JBC Ersa Hakko) kullanmaktadır.


Ayrıca firmamızda kullanılan tüm elektronik kompanentler RoHs uyumlu ve orjinal ürünlerdir. Bu konu yerli üreticinin en çok dile getirilen şikayetidir. Değişen parçalarda üretici tarafından verilen garanti süresi uygulanmaktadır. Servis Talebi Hakkımızda. Tek yüzlü veya çift yüzlü elektronik kartları iki farklı dizgi hattında saatte 30.


Sektörün ihtiyacı olan profesyonel devre çizimi, Express PCB ve baskı devre üretimi konusunda aşağıdaki hizmetleri sunmaktayız. Dünyada Kart Basım Sistemleri Ve Kişiselleştirilmiş Kart Standartlarını Geliştirmek İçin Kurulan Global Platform Üyesi Datacard Group’un Türkiye Distribütörlüğünün Yanı Sıra, Holding Bünyesindeki Diğer Şirketler Tarafından Yazılım, Donanım Üretimi. Rohs And Ce Asansör ve Asansör için Onaylı. Hızlı Dönüş PCB Prototip Yüksek Kalite Özel MCPCB.


Tek yüzlü, çift yüzlü delik içi kaplamalı ve çok katlı devreleri, XPC, FR FR CEM CEM Alüminyum, FRmalzemeler kullanılarak müşteri tercihlerine bağlı olarak farklı plaka ve bakır kalınlıklarında üretim teknolojisi kullanmaktayız. B2B üreticiler , alım talepleri, ithalat, ihracat portalı. Teknik servisimize gelen elektronik kartlar önce teknik servis tarafıdan açılarak arızaları ve arızalı malzemeleri tespit edilir ve bununla ilgili müşteriye fiyat teklifi çekilir.


Müşteriden gelen teklif onayından sonra karta. Görünüm, işlev ve oyun yöntemi yeniliktir. Göz kamaştırıcı aydınlatma tasarımı ve serin şekil tasarımı ile 2. Yeni web sitemiz yayında!


Otomotiv dereceli boya işlemi. SMT Sipariş formumuz kısa sürede hizmetinize sunulacaktır. Stencil Sipariş formumuz kısa sürede hizmetinize sunulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar