31 Aralık 2018 Pazartesi

Sanayi tipi fanlı ısıtıcılar

EvoTech ailesinin en küçük üyesidir ve küçük mekanlar için en uygun olanıdır. Cihaz sadece 2Volt elektrikle çalışır. Büro, atölye, fabrika, restoran, kafeterya ve sera gibi mekânların ısıtılmasında kullanılmaktadır. Elektrikli ısıtıcı denilince ilk akla gelen ayaklı ısıtıcı modelleridir.


Hem soğuk hem de sıcak hava üfleyen fanlı ısıtıcılar , kule tipi ısıtıcılar , konvektör ısıtıcılar , şömine benzeri ısıtıcılar ve elektrikli sobalar gelmektedir. Fakat elektrikli ısıtıcılar kullanım alanlarına göre ikiye ayrılmaktadır. Rahatlıkla bir yerden başka bir yere taşıyabileceğiniz fanlı ısıtıcılar , portatif olma özelliği ile kullanım kolaylığı da sağlamaktadır.


Genellikle ortama diğer ürünler kadar yoğun ve uzun süreli bir sıcaklık sağlamasalar da bölgesel ısınmalar için idealdir. Dekoratif açıdan değerlendirildiğinde ise şömine tipi ısıtıcılar şüphesiz en beğenilen. Bir diğer türümüzde fanlı ısıtıcılardır. Bu tür ısıtıcılar havaya, sahip oldukları vantilatörler sayesinde sıcak hava. Mobil kullanımları sayesinde ısıtıcıları istenilen alana kolaylıkla taşıyabilirsiniz.


Isıtıcılarımız 3Volt -2Volt olarak imal edilmektedir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Bu bağlamda ısıtıcı fiyatları, ilgili aygıtların beraberlerinde getirdikleri özelliklere göre değişiklik gösteriyor. ISITMA SOĞUTMA ATEX EXPROOF HAVALANDIRMA FİLTRASYON İKLİMLENDİRME TEKNOLOJİLERİ. Tarihine kadar geçerlidir.


TROTEC elektrikli ısıtıcılar konusunda satış ve kiralama hizmeti vermektedir. Bu fanlı ısıtıcı TFH E maksimum 2. W ısıtma gücüne (ısıtma kademesine) sahiptir. Tek bir fanlı ısıtıcı ile 350Myeri ısıtılması mümkündür. Ayrıca sizler kendi gereksinimlerinize göre sanayi tipi fanlı ısıtıcınızı belirleyebilirsiniz. FI serisi duvar tipi fanlı ısıtıcı olup sabit kullanılır.


Sanayi tipi fanlı ısıtıcılar

PW serisi ısıtıcılarım yüksek güçlü ısıtıcılar olup ağır iş yükü olan yerlerde çalışmaktadır kendi aralarında sabit ve mobil seçenekleri mevcuttur. SANAYİ TİPİ ELEKTRİKLİ FANLI ISITICILAR, TAŞINABİLİR ELEKTRİKLİ ÜFLEMELİ ISITICI ÇEŞİTLERİ, elektrikli ısıtıcı, fanlı ısıtıcı, portatif ısıtıcı, sanayi tipi ısıtıcı, taşınabilir ısıtıcı, duvar tipi ısıtıcı, elektrikli rezistanslı ısıtıcı, sanayi tip ısıtıcı fiyatları, evo, evo tech, fanlı. TL 4TL (2) ElektrikMarket 97.


Alanın boyutlarına göre, mazotlu ya da elektrikli ısıtıcılar kullanılarak, en uygun kurutma işlemi gerçekleştirilebilir. Yapacağınız kurutmaya uygun ısıtıcıyı belirleyebilmek için, firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Ticari ve endüstriyel kullanıma uygundur.


Yakıt ikmali gerektirmez, sadece elektrik ile çalışır. Bütün kurutma sistemlerinde geniş mekanların ısıtılmasında fabrika, imalathane, kafe ve restorantlar, sera, sanayi tipi fırınlarda vb. Simfer gibi markaları da bulabileceğiniz infrared ısıtıcılar ısıyı ışık yoluyla iletirler.


Böylece açık alanın tamamını ısıtmaya gerek kalmadan doğrudan kişilerin ısınması sağlanabilir. Kapalı alanlar için yağlı radyatör, konvektör ısıtıcı veya fanlı ısıtıcılar tercih edebilirsiniz. Adının fanlı ısıtıcı olduğuna bakmayın, bu cihazlardaki soğuk hava özelliği yaz günleri için de bir kurtarıcı! Endüstriyel Soba ve ısıtıcılar , fanlı soba ve ısıtıcılar , elektrikli soba ve ısıtıcılar yüksek kalite ve standartlarda üretilmektedir.


Sanayi tipi fanlı ısıtıcılar

Infrared ısıtıcılar , yağlı radyatör ve ayak ısıtıcısı gibi birçok çeşit arasından ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Sanayi Tipi Vantilatörler;. Dar alanlarda kule tipi ısıtıcılar , masa altında kullanabileceğiniz fanlı ısıtıcılar da her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır.


KALİTE - HİZMET -ÜCRETSİZ KARGO - HIZLI TESLİMAT - İADE DEĞİ. GeT kredi kartına taksitli. Fanlı ısıtıcılar - Fanlı ısıtıcılar Trotec için indirimler ve özel teklifler. RAKS ısıtıcı ürün ailesinde iç ve dış mekan infrared ısıtıcıların yanı sıra fanlı ve Quartz ısıtıcılar ile birlikte elektrikli yağlı radyatörler de yer alıyor. Aksiyal fanlı , termostadlı, taşınabilir veya monte edilebilir fanlı ısıtıcılar.


Sanayi tipi fanlı ısıtıcılar

ETA EX HEATER UNİT, Fanlı elektrikli ısıtıcılar exproof ZON- ZON 2. Kanal tipi elektrikli ısıtıcılar , çok soğuk iklimlerde, ısı geri kazanım cihazlarını donmaya karşı korumak için taze hava girişinde kullanılır. Bununla beraber yüksek üfleme sıcaklığı istenilen ortamlarda da kanal tipi elektrikli ısıtıcılar kullanılır. Yer bakımından avantaj elde etmek istiyorsanız duvar tipi seramik ısıtıcıları tercih edebilirsiniz. Mini seramik ısıtıcılar küçük alanların özellikle ofislerin ısıtılmasında kullanılıyor.


Fanlı Isıtıcı modelleri, Fanlı Isıtıcı çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Isışah uluslararası standartlarda tamamen yerli olarak çeşitli endüstri kolları için sanayi tipi rezistansların ve ısıtıcıların üretimini ve satışını yapmaktadır. Boru tipi ısıtıcılar standart modellerinden farklı olarak istenen flanş ve kafalara yapılabilmekteyiz.


Rezistansların boruları kullanıldığı maddeye göre seçilerek, asit ve kimyasal ortamlar içinde üzerlerine teflon hortumlu olarak yapılabir. Hareketli tekerlekleri sayesinde taşıma kolaylığı, şık tasarımı sayesinde dekoratif olan MK fanlı ısıtıcılar , şıklığı ve konforu birlikte sağlamaktadır. Firmamız her türlü havalandırma problemlerinize çözümler üretebilmek amacı ile faaliyet göstermektedir.


MAKRO -modeli elektrikli ısıtıcılar kompakt yapıları ve elektriğe bağlanıp direk çalıştırılabilme özellikleri sayesinde her tür mekanda rahat ve efektif şekilde kullanılabilmektedir. Duvar ve Ev tipi MK Fanlı Isıtıc.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar