7 Şubat 2020 Cuma

Transformers oyunları

Transformers oyunları

Oyuna başlamak için karşınıza çıkan start playng butonuna basmanız yeterli olacaktır. A, S, Boşluk ve İleri, Geri, Yukarı, Aşağı tuşlarıyla oynanıyor. Sarı siyah otobotumuz sınırsız iyimserliğini ve macera hevesini koruyor. Bumblebee kötülerin en kötüsüyle karşılaştığında son derece akıllıca davranıyor olabilir ama dünyaya geri döndüğünde cesaretinin astları tarafından test edildiğini göreceğiz. Transformers : The Game simgeleşen film oyunları deneyimlerinden biri.


Transformers oyunları

Savaş robotları kavga ve demir ordusu lider vardır. Transformatörler oynamaya başlayın ve bu makinelerin gücünü hissediyorum. Yeşil enerjonları toplayın ancak kırmızılarına dokunmayın. Düşmanlarla karşılaştığınızda üst tarfaftaki rakamlı kodu girerek FIRE WEPAONS tıklayıp düşmanı yok etmelisiniz. Deseptikonlar menchtech silah teknolojisini çaldı.


Bumblebee hemen silah deposuna gidiyor ve IRONHİDE ona görevlerini anlatıyor. Bir aracı montajlayın ve onu otomatik silahlara ve roket mermilerine sahip güçlü bir makineye dönüştürün. Tek yapanız gereken “ oyna ” butonuna basmak! Simulator serisi oyunlar arasında yer alan bu oyunda amacınız transformers robotlarını kontrol ederek bizi yoketmeye çalışan askeri tankları helikopterleri ve uçakları yoketmeye çalışacağız.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Sitemize erişerek çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Tüm oyun sitelerine baktığımız zaman bu oyun sitesinde sizlere çok fazla sayıda oyun kategorisinin sunulduğunu göreceksiniz.


Ve bu durum sitenin ne derece özgün kategorilere sahip olduğunu gösterir. Süper Kahramanlar ile oynamayı sever misin? Erkek çocuk oyunları ve videoları bu oynatma listemizde! Oyun sitesinde yer alan oyunu. Cartoon Network, en sevdiğiniz çizgi filmlerin ve ücretsiz oyunların adresidir.


Bu amansız savaşta yönetmek istediğin robotunu seç ve oynamaya başla. Bu kamyon farklı, robot bir kamyon, oyuna başlayınca ilk pencerede arabaların altındaki mavi çubuk dolunca oyun menüsüne geçilir ve oyun başlar. Web sitemiz binlerce kez taklit edilmiştir, fakat aslını kimse yaşatamamıştır.


Ardından continue butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. Tramsformers 3D oyununda oyunu robot ve araba şeklinde iki farklı şekilde oynayabilirsiniz. Gerçek transformers oyunu ilerlemeli ve kasiyon dolu bir uygulamadır.


Transformers oyunları

Play butonuna basıp hangi karakter ile robotlara karşı savaşacağınızı seçin. Araba robotlar oyunu unity 3d olarak oluşturulduğu için oyunu oynayabilmeniz için sisteminizde unity 3d web player eklentisi olması gerekiyor. Bir defaya mahsus olarak kuracağınız unity 3d eklentisi ile bütün unity 3d oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Age of Extinction ve Cybertron isimli iki farklı güzel dünya sizi bekliyor. Dönüşen Robotlar oyunu oyna.


Bu mücadelede iki robotun karşılıklı bombalaşmaları var ve kim galip gelirse güç onun elinde oluyor. OYUNA BAŞLA Oyunda ilerlerken sağdan soldan robotların ateşlerine karşılık vererek hepsini yoketmek için ateş edin. Benzin dolu tankerlere ateş ederek büyük bir patlama gerçekleştirebilirsiniz. Bütün robotları arabaları öldürün yeni levellere gecmeye hak kazanın.


Transformers oyunları

Experience the final chapter. TRANSFORMERS : THE LAST KNIGHT is now on Blu-ray and Digital! Otobotlardan bumble bee iş başında ve tek başına mücadele ediyor. Optimus piraym ortada yok.


Haydi durma ona yardım et. Eğer bilgisayarınızda Unity eklentisi yoksa onu kurmanız gerekecek. Yüzlerce hediye kazanma şansın devam ediyor! Toyzz Shop mağazalarından ve ToyzzShop.


Oyunlar hak sahiplerine aittir. Telife aykırı olduğunu düşündüğünüz oyunlar için TIKLAYIN! The EggSpark has transformed the eggs into crazed robots who are destroying Piggy Islan but who can stop them?


Ona yardımcı olmak ve gelen tehditleri yok etmeye çalışın. Bunun içinde mouse yardımı ile kontrolleri sağlayın. Bumblebee olarak dünyayı kurtarma görevini üstleniyorsunuz ancak tehlikelerle dolu bu yolculukta tek başınıza.


Adımda dönüşebilen Sesli ve Işıklı Robot In Disguise Power Surge Dev. Robot iken fare ile hareket edip ateş tuşu ile silahları ateşleyin. PLAY BASIC GAME ye tıkla. Like its predecessors, it was directed by Michael Bay and written by Ehren Kruger, with Steven Spielberg and Bay. Yapımcılar, bu başarılı işin ardından şimdi daha da iyisini yapmak için harekete geçmiş.


Neredeyse izlediğimiz her filmin bir oyununu mutlaka yaparlar. Sağ altta kalan füzelerinizi , hemen yanındada füze atma hızınızı görebilirsiniz. Füzelerin yönünü belirlemek ve ateş etmek için mouse kullanın. E tuşunu basarak dönüşüm gerçekleştirebilir ve W,A,S,D tuşlarını kullanarak kontrol edebilirsiniz.


Daha önce sinema filmi ile karşımıza çıkmıştı. Filmin hikayesi ile oyunun hikayesi paralel olarak entegre edilmiş. It is also the first film in the series not to be co-produced by DreamWorks, leaving Paramount Pictures as the sole distributor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar