16 Şubat 2020 Pazar

Step motor sürücü kartı

Step motor sürücü kartı

Sürücünün akım sınırlaması, yüksek akım koruması ve farklı mikrostep çözünürlüğü vardır. Motor sürme voltajı 35v volta kadar destekler. A kadar motor sürebilir ve akımı akım regülatörü sayesinde kontrol edilebilir. Arduino dokunmatik LCD shiel motor sürücü kartı , SD kart modülü, çıkış modülü, röle denetim kartı , geliştirme kartı benzer biçimde elektronik kart ve modül seçeneklerinin yer almış olduğu robot malzemeleri ve motor malzemeleri sitesi Motorobit yardımıyla elektronik projeleriniz yarım kalmayacaka.


Step motor ve sürücü kartıdır. Kart üzerinde led ve kontrol pini bulunmaktadır. Bu pinler sayesinde step motorun sürülmesini, Arduino veya herhangi bir mikrodenetleyeci ile gerçekleştirebilirsiniz.


Yüksek hızlı optokuplör izolasyonlu sinyal girişi ile parazitlenme ve dalgalanma, geniş soğutucusu ile ısınma sorunları en aza indirilmiştir. Bu sayede motordan dönen ters kuvvet sürücüye herhangi bir zarar veremez. V ila 20V aralığında step motorları sürebilen devre 3. V veya 5V ile çalışması amacıyla üzerinde voltaj regülatörü bulundurur.


Step motor sürücü kartı

Başka bir kart hiç kullanmadım. Fazlasıyla işimi görüyor. B yazıcı, CNC, müzik robotu gibi projeler için idealdir. Elektronik devreler ve robot el yapımı olup gerekli resim ve dökümanlar verilecektir. Dökümanlar WORD ve FULL döküman olarak kısımda gönderilmektedir.


Mikrodenetleyici veya arduino komutu verir motor sürücü kartı kas gibi gelen emirleri motorlara uygulatır. DC motoru aynı anda amper veya bir adet step motora kadar kontrol edebilir. PWM ile de dönme yönü ve hızı kontrol edebiliriz. Bu modül robotlar ve oyuncak arabalar gibi arazi taşınma projeleri yapmak için idealdir. EasyDriver 0-5V aralığında dijital çıkış veren (SJjumperı lehimlenerek V çıkış sağlanabilinir.) step motor sürücü devresidir.


Step motor sürücü kartı

V ile 20V aralığında step motorları sürebilen devre 3. Sumo, mini sumo, çizgi izleyen robotlarda ve çok çeşitli motor kontrol uygulamalarında kullanılabilir. Entegre 6V-30V ve azami 700miliampere kadar bipolar motorları sürebilmektedir. EasyDriver step motor sürücü kartı , Arduino başta olmak üzere ile 5V arası dijital çıkış verebilen tüm mikrodenetleyici ve geliştirme kartları ile step motor kontrolüne imkan sağlayan bir sürücü kartıdır. Sürücü devresinde elektronik kartın kontrolünü yapınız. Bakım kontrolünde ise toz, yağ ve diğer çevresel etkenlerden dolayı meydana gelen kirlenmeleri gerekli kimyasallar kullanarak gideriniz.


EasyDrive step motor sürücü kartı , Arduino başta olmak üzere ile 5V arası dijital çıkış verebilen tüm mikrodenetleyici ve geliştirme kartları ile step motor kontrolüne imkan sağlayan bir sürücü kartıdır. Siyah tipinin yeşilden farkı katlı PCB ile ısı yalıtımını daha iyi yapabilmesidir. Sürekli olarak kanal başına Amper akım vermektedir Zorlanmalarda kanal başına 2. Devre ve işlev olarak yeşil ile aynıdır. NEMASTEP MOTOR FLANŞI BRAKET. Mesajlar Beğeniler Puanları Yaş 36.


NEMA STEP MOTOR FLANŞI BRAKET. Mikroişlemciler, Arduino modüller ve geliştirme kartlarıyla kullanıma uygun bipolar step motor sürücü devresidir. Low-pressure shut-off, overheating and over-current protection circuit parking to ensure optimal performance.


Low voltage, over heating, Working voltage DC 10V-35V. Recommend the use of switching power supply DC24V. Kredi Kartı , Havale ve Kapıda Ödeme Seçenekleri KURUMSAL. Optocoupler sürücü ile ulaşılabilir herkese açık portları, 5-eksenli step motor kontrol edilebilir. PWM çıkışları olarak Poptocoupler giriş mili vali ile kontrol edilebilir.


Step motor sürücü kartı

V sürücüye ortak katot veya ortak anot giriş seviyesinde ulaşılabilir. Arduino L298N Motor Sürücü Kartı , çizgi izleyen, sumo robot, oşok izleyen gibi bir çok robot uygulamalarında kullabileceğiniz hazır L298N motor sürücü kartıdır. Her iki kanalda amper akım vermektedir. Bu step motor sürücüsü , size bir adet bipolar step motorunun bobin başına 2. A çıkış akımıyla kontrolünü sağlar.


Redüktörlü Motor Sürücü Kartı üzerinde led ve kontrol pini bulunmaktadır. Sürücünün sorunsuz kullanımı ve dış etkenlerden kolay etkilenmemesi için motor çıkışlarına hızlı diyotlar koymanız tavsiye edilir. Bu motor için bir sürücü kartı yapmak istiyorum ancak elimde proje ve çizimler yok,elime ilk defa step motor alıyorum,nasıl çalıştığını az çok biliyorum ancak kontrol kartlarının yapısı hakkında hiçbir bilgim yok. Yazılım kısmını hallederim ama sürücü kızmında hazır daha önce denenmiş birşey yapmak istiyorum.


Bi kaç sorun yaşadım ve sizlerinde aldığınızda bu sorunları yaşayacağınızı düşündüğüm için bi kaç not düşmek istedim. Robotik Kartlar Motor Sürücü Kartları Elektronik Modüller Voltaj Regülatör Kartları Röle Kartları Programlayıcılar Kablosuz Haberleşme Dönüştürücü Kartlar IOT Sensörler. Ateş Algılayıcı Sensörler. A sürücü akımı verebilir Profesyonel tasarım, iki aşamalı sinyal işleme, süper anti-parazit. Bant sürücüler , imalat tezgahları, yazıcı (printer), teyp sürücüleri , hafıza işlemlerinde, tıbbi cihazlarda, makina tezgahlarında, dikiş makinaları, kart okuyucuları, kameralarda, step motor sürücü kartı ile ayar ve kontrol tekniğinde, uzaktan kumanda göstergelerinde kullanılırlar.


ARDUINO ve L298N Motor Sürücü Kartı. L298N yi bu şekilde kart olarak değil de sadece entegre olarak nasıl kullanıma hazır hale getiriyoruz ve bu motor sürücü ile step motorları. Benim istediğim 3derece dönerken 3derecede gücü açıp kapattığımda tekrar derecesini tamamlaması ve sisteme devam etmesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar