22 Nisan 2016 Cuma

10 Amper güç kaynağı

Selam arkadaşlar, yeni konu açmamak için buraya yazıyorum, elimde 0-30V 10A lik ayarlı bi güç kaynağı var. Bir süre önce fiyatı TL civarında idi. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Ttec Base 12V Volt 7Ah Amper Bakımsız Kuru Akü Üretim:15. TL (38) kalitelisatis 100. Ayarlı güç kaynağı projeme devam ( - volt - amper ). Ayarlı Güç Kaynağı modelleri, ayarlı güç kaynağı markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. TL (28) digiworldelektro 100.


Kampanyalar, Satış, Etkinlik ve Özel Teklifler Hakkında Bilgilendirilmek İçin Abone olun! Rigol DP832A 195W Çıkışlı Güç Kaynağı 5. Doğrultucu 12V cihazlar, ya da tipik bir 12V güç kaynağı sistemi ile bir 12V pil, ya da araca bağlı olan tüm cihazların temini için uygundur. Bu gerilim, genellikle 13. V olup Bu nedenle, rektifayer 14V 12V herhangi bir gerilimi, bu gerginlik, için ayarlanır.


Piyasada satılmakta olan güç kaynaklarının 5VA ile 10. VA arasında değişen güç seçenekleri de fiyatlandırma noktasında oldukça önemli bir rol oynamaktadır. Tahmin edebileceğiniz gibi güç ne kadar fazlaysa satın alacağınız güç kaynağının fiyatı da o kadar yüksek olacaktır. Yıldırım Power Supply ( Volt Amper 4V ) 2TL. Fatih: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde.


Aramayı Favorilere Kaydet. S8VK-X Anahtarlamalı Güç Kaynağı. S8AS Devre koruyucu fonksiyona sahip Güç Kaynağı. S8FS-C Ekonomik fiyatlarla.


Amper ayarlı bir güç kaynağı devresi bulamadım. Regüle Devresi 0-Volt - Amper. Güç Kaynaklarıbilgisayar güç kaynağı veya power supply diye adlandırılır.


Bilgisayar kasasının içindeki parçalara şebekeden gelen akımı doğru bir şekilde aktarmaya sağlayan elektronik donanımdır. NCE TİP Amper ŞERİT LED ADAPTÖR (TRAFO) Volt. Doğru güç kaynağını seçebilmek için uygulamada kullanılacak toplam led miktarını ve led’in birim metrede kaç amper akım çektiğini bilmemiz gerekiyor. Artronic BETA-1KVA Kesintisiz Güç Kaynağı 1. TL 88TL fiyat var Inform Dsp Evo 10.


10 Amper güç kaynağı

VA Online Kesintisiz Güç Kaynağı 6. Offline guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör. Elinde adam akıllı Amper verebilecek çok değil 0-volt ayarlı kısa devre korumalı stabil çalışan Güç kaynağı devresi olan varsa burdan paylaşırsa çok memnun olurum şu an atölyemdeki en önemli malzeme eksik ve o olmadan işler malesef yürümüyor. Ben devrenin girişinde 2×Volt Wattlık bir trafo kullandım, bu devrenin çıkışından çekilmek istenen akıma ve gerilime göre değiştirilebilir. Ben bu devrenin çıkışından 32.


Voltaj ayarlanabilidği gibi akımda 5A kadar ayarlanabilmektedir. Merhaba, açıkcası yazdıklarınızın başında söylemek istediklerinizi anlamadım. Volt Amper aralıklarında ayarlama. Lakin 10A lik bir kanyak ile 5A akım.


Personel Takip Sistemleri. Daha açıkçası şu bağlayacağım güç kaynağı amper olması benim bu amperlik çihaza zarar verirmi yoksa tamamen bu gücü kullanan aletle alakalı bir durummu. Haberler: Bu site, Amatör Telsizcilik Belgesi olan Radyo Amatörlerinin kullanımı içindir. BiTLiK ismiyle yayın yapmaktaydı. Başvurunuzda E-posta adresinizin çalışır durumda olmasına dikkat ediniz.


Alarm Sistemleri fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Bugünkü videomda Basit 30V Amper Güç Kaynağı Yapımı isminde bir video çektim. Bu videoda 220v ac enerji kullanılmıştır.


10 Amper güç kaynağı

How to make simple Adjustable Voltage Power Supply. Paralel olarak kullanılarak kapasite artırılır. Volt Amper Güç Kaynağı $ 100. Kategoriler: Power Supply.


Mervesan güç kaynakları ülkemizde en çok kullanılan ve tercih edilen ayarlı dc güç kaynaklarıdır. Basit bir güç kaynağı yapmak için çok fazla elektronik bilgiye ihtiyacınız yok. Amper akım ve voltaj ayarlamasını yapabilirsiniz.


10 Amper güç kaynağı

Fakat yaptığınız güç kaynağının beklentileri karşılaması önemli bir konu. Kaynaktan çekmek istediğiniz güç arttıkça bu kaynağı dizayn etmek ve yapmak bir o kadar güçleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar