14 Nisan 2016 Perşembe

Kümes fanı

Kümes fanı

Işık Saati: Piliçler geldikten gün kümese alışmaları için saat aydınlık. Sanayi aspiratörü-hücreli fan-klima santrali-jet fan-çatı fanı -kanal fanı -havalandırma fanı -aspiratör imalatı FANSAN Markasıyla üretimini sürdüren firmamız 4. Fanı almadan önce kümesinize uygun olup olmadığını irtibata geçerek öğreniniz. Sera fanları imalatı ve satışı yapmaktayız.


Sera sistemleri havalandırma sirkülasyon fanları hakkında bilgi, sera havalandırma fanları fiyatları için tıklayın. Bunun sonucunda pervanede oluşabilecek deformasyon neticesinde motorun zarar görmesi hatta yanması bile engellenmiş olur. Fan siparişini herhangi bir kümes ile birlikte sipariş verilmesi durumunda ücretsiz olarak kümese montajlanacaktır.


Montaj ve sızdırmazlık üniteleri, her çatı tipine ( düz, panel, oluklu çatı vb. ) uygundur. Kapaklar açılma şekli ile soğuk havanın direkt olarak canlı üzerine gelmesi engellenmiş olmaktadır. Kanat yapımız kuvveti ve verimliliği artırmak için özel bir kavise sahiptir.


Kümes fanı

Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır. Kaliteli bir havalandırma sisteminin etkisi gerek et gerekse de yumurta üretiminin artmasında olsun kendini gösterir Munters internet sitesinin kullanabilirliğini garantiye almak ve geliştirmek için çerezlerin kullanımıdır. Kısaca AKSOY HAYVANCILIK. Hayvan Serinletme Fanı 38. El Jet Fanlar Fiyatları Satılık 2. Kategorideki Diğer Ürünler Domestik sessiz fan serisi Play 1s X1q serisi Euro serisi kanal tipi domestik fan.


Nipelsa havalandırma fan gövdeleri ve kanatları galvanizli çelik sacdan üretilmektedir. Fanlar sahip oldukları motor-kayış kasnak sistemi ile sessiz bir şekilde çalışır. Panjurlar fan çalışırken çalışır, fan çalışması durduğunda kapanır. HVAC sektöründe ihtiyaç duyulan fanlar, vantilatörler, aspiratörler, özel uygulama fanları, akrobat kollar, sessiz fan grupları, toz ve duman emiciler, sanayi tipi salyangoz ve aksiyal fanlar, patlama korumalı, atex sertifikalı ex-proof fanlar, kümes , barınak ve ahır tipi tavukçu fanları, halı kurutma fanları, esnek.


Soğutma fanları Üfleyici ve emici tipleriyle 4T soğutma fanları çeşitli uygulamalarında yüksek performansta ve sorunsuz çalışırlar. Beğeni Durumu Oy verilmemi. Havalandırma fanları ve aspiratörleri, fan satışı, imalat ve montaj hizmetleri. Telefonunuz kadar yakınız.


Arayınız, ücretsiz keşif yapalım. Size uygun malzeme tesbitiyle ölçüm ve fiyatlandırmasını teklif mektubuyla sunalım. Slim Banyo Fanı Çap 10cm. TL Kdv Dahil 6TL Kdv Dahil Harici Motorlu Seyrek Kanatlı Dikdörtgen Kanal Fanı (230V) Fanex Fan. DUVAR PENCERE FANI, AXIAL HAVALANDIRMA FANI 150S.


TL (1) TabloGalerisi 95. KÜMES HAVALANDIRMA FANI 60xcm. Tüm veriler TSE ve EC normlarına göre ölçülmüştür. Ses seviyesi ölçümü üründen 1. Kümesi içi havalandırma fanı. Teknik detaylar için lütfen iletişime geçerek kümes ihtiyacınızı hesaplatınız.


Fan siparişi geçerken Monofaze veya Trifaze hangisini istediğinizi belirtiniz lütfen. FHA TİP HAVALANDIRMA FANLARI. FANMAK ENDÜSTRİ VE DIŞ TİCARET LTD.


Mağaza bilgisi TAVUKÇULUK EKİPMANLARI Birlik Sanayi Sitesi 1. Fanlar havalandırma sorunları bulunan bütün kapalı alanlarda, kümes hayvanları çiftliklerinin havalandırma ve soğutmasında, sığır ahırlarının havalandırma ve soğutmasında, mantar üretim tesisleri, sebze seralarında ve fabrika – atölye vb. Chore-time Türkiye bölge bayisi olan bir firmadır. Böylece kümes içerisinde sürekli olarak sabit, homojen, kontrollü ışık şiddeti sağlanmış olur. Ahır içinde iyi bir iklim, yüksek inek konforu için temel bir gerekliliktir. Yaz ve kış aylarında hem süt verimi artışı sağlar hem de enerji ve havalandırma maliyetlerini düşürür.


Ahır iklimlendirme ve havalandırma fanı sistemleri ile süt verimliliğinizi artırabilirsiniz. Kanal fanları avantajları - güçlü hava akışı ve kolay montajı - yüksek basınç sürekliliği, düşük ses. Vergiler Hariç: 5500TL. Karşılaştırma listesine ekle.


Kümes fanı

In climate control and ventilation for the livestock and horticulture industry, extraction fans are used to pull fresh air from outside into the barn or greenhouse. AC klimaların daha az elektrik enerjisi harcamalarını sağlar. Rutubeti önler ve çatı malzemesinin ömrünü uzatır. Yapacağınız kümes besleyeçeğiniz tavuk sayısına orantılı olarak yapılmalı yada düzenlemelisiniz. Kapalı kümesinizin kışın çok soğuk yazın ise çok sıçak tutmayan bir yapı malzemesinden yapmalısınız.


Aynı sistem, düğün salonu, camii gibi kapalı alanlarda da kullanılabilmektedir. Endüstriyel Çatı Fanı İmalatçısı. Nakliye ve Kurulum 4km içinde fiyat a dahil dir. Adet Yarka ( Lohman Brown yada Ataks ) KURULUM VE NAKLİYE DAHİL DİR.


TD SILENT Sessiz kanal fanı. Otomatik Panjurlu Kutu Fan 100x100cm ve 140x140cm endüstriyel aksiyel fan çeşitleri - tavuk çiftlikleri - fabrikalar - hayvan damları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar