16 Şubat 2017 Perşembe

Güç kaynağı 0 30v

Güç kaynağı 0 30v

Ayarlı Güç Kaynağı 0-30v 5A Kısa Devre Korumalı (DEMONTE) 4TL (5) EcemBilgisayar 100. AMPER (MONTELİ) ÜCRETSİZ KARGO. V üzerinde ince ayar Çıkış akımı ila 10A arasında ayarlanabilir. Bir çok ayarlı güç kaynağı projesinde kullanılan LM7ile gerçekleştirilen -volt -amper ayarlı laboratuvar tipi güç kaynağı.


Güç katında TIPNPN transistörler kullanılmış. Verimi arttırmak güç kaybını engellemek için trafo 0v, 20v, 35v olrak çok sagılı tip kullanılmış çıkış voltajına göre röle ile uygun voltaj sargısı otomtik olarak. Diğer fiyatı Bilgisayar kategorisinde.


A kısadevre korumalı güç kaynağı devresi - 30V aralığında ayarlanabilmektedir. Kısadevreye geçme durumunda reset butonu ile eski haline getirilebilir. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir.


Bu sayede laboratuvarlarda ve atölye çalışmalarında sıklıkla kullanılmaktadır. Voltaj Ve Akım Ayarı Yaparak Cihazlarınızı Test Etmenizi Sağlar. Tam Regüleli Bir Güç Kaynağıdır. Test İçin Bağladığınız Cihazlarınızın Kaç Amper Akım Çektiğini Görebilirsiniz. V 10A lik ayarlı bi güç kaynağı var.


Sunline 303D Ayarlı DC Güç Kaynağı 0-30V -3A. V- 30V Akım korumalı Ayarlanabilir Güç Kaynağı ve Simetrik güç kaynağı beraberdir. Voltaj ayarlanabilidği gibi akımda 5A kadar ayarlanabilmektedir.


V arası ampere kadar akım alınabilir. Volt Amper Kısa Devre Korumalı Güç Kaynağı Radyo Amatörü TELSiZCiLER için bir site Yolu yürümeye başladığınızda yol size görünür. Toplu alımlar için fiyat sorunuz. TL Vergiler Hariç: 3158TL.


Alışveriş listeme kaydet. V ardışık ve ayarlanabilir voltaj. Bu projemizde en basit şekilde bir DC ayarlanabilir güç kaynağı devresi tasarladık.


Elektronik proje ödevlerinize, bitirme ödevlerinizde kullanılabilir. Güç kaynağı tam anlamıyla çalışabilmesi için AC besle girişide verilmek zorundadır. Alpa 350W - 30V -6A Ayarlanabilir Güç Kaynağı.


ALPA 350Watt -30Volt -6Amper Ayarlı Laboratuar Adaptör Yerli İmalat Özellikle meslek liseleri, üniversiteler , elektronik servisler ve Askeri laboratuarlarda tercih edilen 3Watt - volt ve - amper ayarlı, dijital, regüleli güç kaynağıdır. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Kaynaklarına Göre Daha Küçüktür Fazla Yer Kaplamaz.


TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO. Koşullarını öğrenmek için tıklayınız! Ancak guc transistorlerini iyi sogutmalisiniz. Mumkunse daha buyuk bir sogutucu ve fanla desteklemelisiniz. Bence bu tur lineer regulatorlerde giris gerilimini en az iki kademeli mesela - volt ve ikinci kademe - volt secmekte cok buyuk fayda var.


Uploaded with ImageShack. Ayarlı güç kaynağı projeme devam ( - volt - amper ) - Sayfa 2. Sayın Müşterimiz, Önerileriniz bizler için oldukça değerlidir. Bu devrede kullanacağınız trafoyu mağazamızda bulabilirsiniz. V (5) A laboratuvarını topluyoruz. Bu yazıda, yüke amper veya daha fazla bir akım verebilen bir ev amatör radyo laboratuarı için düzenlenmiş sıfır ila voltluk bir güç kaynağı devresi sunuyoruz.


V şartmıdır, 5V~25V için sizinde kullandığınız tl4li devre uygundur. Voltu smps çıkışından elde edecekseniz, bu smps ayarlı ise, peşine ekleyeceğiniz lineer (mosfetli) regülatörün çıkış voltajına duyarlı hale getirmek, ısı problemlerinizi azaltacağı gibi regülasyonu da iyileştirecektir. Baskı devresini filan çizdim.


V güç kaynağı yapmak istiyorum ve resimdeki devreyi yapmaya karar verdim. V ediyor ama bir kaç sorum var. Güç transistörlerine soğutucu bağlamak gerekli denmiş.


Cevap: -24V 5A Ayarlı ve Kısa Devre Korumalı Güç Kaynağı Tesadüfen forumu gezerken bu konuya rastladım. Bilimsel araştırma, ürün geliştirme, laboratuvarlar, üniversiteler ve dizüstü bilgisayar tamiri, elektronik üretim için tasarlanmış PS serisi DC güç kaynağı. Yüksek kaliteli SMD süreci.


Akım ve voltaj için iki seviye kontrol. Otomatik sıcaklık ve radyasyon sistemi kontrolü. Bugün 01:50:Uzun zamandır güç kaynağı devreleri üzerinde araştırmalar yapıyorum ve BU ADRESTEKİ devreyi yapmaya karar verdim. ANASAYFA EN YENİLER İNDİRİMDEKİLER OUTLET VİDEOLAR PROJELER BLOG.


Güç kaynağı 0 30v

FA-4, sürekli bir çıkış sağlayan bir 2W bir güç kaynağıdır. Güç kaynağı aşırı voltaj, aşırı akım, aşırı güç ve aşırı sıcaklık korumalarına sahiptir, kullanıcılar. En iyisini satın al orijinal hiland - 30v 2ma - 3a ayarlanabilir dc regüle güç kaynağı modülü diy kit Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri. Devre çizimleri PROTEUS kullanılarak yapılmıştır. Dökümanlar WORD ve FULL döküman olarak kısımda gönderilmektedir.


Yudumla ve Soru(lar) ve Cevap(lar) Bölümünden - 30V amper ayarlı ğüç kaynağı ile ilgili Kısaca Bilgi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar