3 Şubat 2017 Cuma

Güç kaynağı arızası

Güç kaynağı arızası

Yeni bir güç kaynağı alıp yolunuza devam etmenizde fayda var. Arkadaşlar 110V - 24V DCDC güç kaynağı hiçbir sebep yokken çıkışı kesti. Ben daha önceki bu tip arızalarda bu güne kadar hiçbir sonuca ulaşamadım.


Bugün bilgisayarımıza güç veren power supply arızası ve. Yaklaşık yıla yakındır kullandım sorun yoktu ama, artık çalışmıyor. Merhabalar değerli hocalarım, arkadaşlarım ben 0-volt ayarlı güç kaynağı yaptım ama ne yazıkki ayar yapmıyor potansiyometreyi nasıl ayarlarsam ayarlayım sonuç hep volt olarak sabit kalıyor. Sürekli enerji altında kalan bir bilgisayar güç kaynağı hiç ummadığınız kadar kısa sürede arızaya yol açabilir. Ups sinyal veriyor veya elektrik kesintisinde çalışmıyorsa ne tür bir hata vardır.


Aşırı yük veya yük 100’ün üzerinde. Yetkili bir elektrikçiye cihazı açtırıp aküleri ve yanık kablo olup olmadığını kontrol ettiriniz. Bu güç kaynağı sürekli sigorta attırıyor.


Elimde bir laboratuvar cihazına ait SMPS güç kaynağı var. Kart parçadan oluşuyor ve gerçekten karışık görünüyor. Kanallardan ikincisi (Slave) ile 12V luk bir cihazı test ediyordum.


Yaklaşık Saat kadar çalıştırmam gerekmişti ben cihazı çalıştırp başından ayrıldım. Arıza bulmaya çalışıyorum. Dk sonra geldiğimde ne göreyim elektronik cihaz kavrulmuş.


Güç kaynağı arızası

Anlaşma kapsamındaki cihazlara verilen yerinde arıza giderim hizmetleri ücretsiz yapılır. W olarak etiketi üzerinde yazılmış olarak var sayalım. LM3ile değiştirince sorun çözüldü.


Ne aradığınızı söylerseniz çözüm bulmanızda yardımcı olabilirim. Güç kaynağı yazın bi arıza verdi. Video: LCD Monitör Tamiri – Trafo değişimi ve OLP iptali. Güç , boyut ve fiziksel koşulların tespiti yapılır. KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI KULLANICI KILAVUZU.


KGK cihazının kendi dahili enerji kaynağı (akü) bulunmaktadır. KGK güç şebekesine bağlı olmasa bile, çıkış prizlerinde gerilim olabilir. Bellek tazelenmesinde hata. Ekran kartı arızası (Genellikle eski kartlardaki DIP switch kaynaklıdır) 6- uzun kısa bip Ekran kartı arızası. Anakart veya BIOS çipi arızası.


LED TV sene sonunda anakart arızası yaptı, fiyatı 8TL. TV,cep telefonu,DVD player vs. Sizden aldım bir indirim uygulayın. Bozuldu ve servise verdik.


Tunçmatik Ürün Garantiden Dört Ayda Gelmedi. Ters faz – Üç fazlı güç kaynağı tersine çevrildi. Ayrıca bir elektrik kesintisi olabilir veya fan motorunun DC voltajı çok düşük olabilir. PW01-kodlu kartları mümkünse 17PW01-kodlu kartlarla değiştirin. Sitemizde daha önce bir çok güç kaynağı devresi yayınladık.


Bu konumuzda güç kaynakları için kondansatörlü. Kısa devre veya malzeme arızası durumunda ana devrenin korunması için 200mA değerinde sigorta kullanılmıştır. V MOV (Metal oksit varistör) dalgalanma.


Enerjinin üretiminde ve iletiminde yaşanabilecek herhangi bir arıza direk olarak tüketicileri etkileyecek bir duruma neden olabilir. ELEKTRIKPORT Hakkımızda Künye İletişim. Belli kısımları çalışan kartlarda kolayca arıza bulanabilir.


Malzemenin değerini ölçmez. Böylece soketlerin yanlış yerlere bağlanmasının önün geçilmiş olmaktadır. Güç Düğmesi(Power Buton) bozulmuş olabilir veya kablosu çıkmış olabilir. Her marka, güçte ve modelde ki ups (kesintisiz güç kaynakları ) cihazlarınızın ilk arıza tespiti yerinizde ücretsiz olarak yapılır arıza giderilmesi ile alakalı olarak bilgilendirme raporu tarafınıza sunulur.


Güç kaynağı arızası

Güç Kablonuz bozulmuş olabilir. Eğer sorun devam ediyorsa, üç vakte kadar size yeni bir güç kaynağı gelecek demektir. Aksa Jeneratör fiyatları, inform güç kaynağı fiyatları, jeneratör arızası , UPS arızası ve aklınıza takılan tüm Profesyonel enerji çözümleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. PDış ünite arızası , Kompresör güç kaynağı açık faz SDış ünite arızası , Kompresör boşaltma sıcaklığı 1degC’nin üzerinde (Comp2) çok yüksek.


Ref gazında düşük, exp Vana, boru hattı hasarı. Bilgisayar Tamiri kategorisine gönderildi Power arizasi nasil anlasilir, tespiti oldukça basittir. Genelde gelen arızalı bilgisayarlar düğmesine basılınca hiç tık yok şeklinde gelir.


Yalnızca sistemi korumaktan ziyade olası bir elektrik kesintisi veya arızası esnasında acelesi olan işleri gerçekleştirmenizi sağlayan bir akü görevi de üstlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar