14 Şubat 2017 Salı

Vestel besleme kartı

Plazma Tv Main Board (ana kartlar ). FİYATI:100TL (STOK,1) ALİ USTA. Profiliniz Alışveriş Listem (0) Profiliniz. Servis talebinde bulundum, benden para talep ettiler. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Vestel besleme kartı

Türkiyenin Kurulumu En Kolayı Powermaster Pwr-Access Point. LE electrónica nuñez tutoriales - Duration: 14:10. Piyasadaki en ucuz LCD Led TV parçaları. Yorum Yap Lütfen görüntülemek için Giriş yapın yada Üye olun. RÜN İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ.


Detayları: Ürün bilgileri güncellenmektedir. Site içerisindeki resimler ve diğer dökümanlar, kopyalanamaz. Listelenmeyen kartlar için sayfanın sonundaki Yorum bölümünü kullanabilirsiniz. Unlimited DVR storage space.


Saglam calisiyor 32inc tv den cikma. Karşılaştırma listesine ekle. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Vestel regal uyumlu led tv besleme karti. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Ustalar kolay gelsin inch seg marka lcd var elimde. Kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL sertifikası ile korunmaktadır. Hoşgeldin Kayıt olmak istermisin? E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Vestel besleme kartı

Formu Ürünü size hızlı bir şekilde ulaştırabilmemiz için formda ki tüm alanları eksiksiz doldurunuz. Arkadaşlar elimde beko ekran lcd tv besleme kartı var sorun ekranda ses var görüntü yok daha öncede aynısı olmuştu kondansatörleri değiştirdim düzeldi şimdi tekrar aynı hatayı verdi aynı işlemi yaptıysamda düzelmedi. Alt kategoriler içinde ara. Arama kriterlerine uygun ürünler.


Ve bunların çoğu da sıcaklığa karşı PTC uyarlamalarıyla oluşturulan koruma devreleridir. Masaüstü bildirimlerine ekleyin. Firma yönetimimiz her daim en iyi ürünü, en iyi fiyat ile siz değerli müşterilerine sunmaktan büyük mutluluk duymaktadır.


Seçiminizle eşleşen ürün bulunamadı. Samsung lcd tamiri, samsung lcd tv tamiri, samsung led tv tamiri, samsung led tamiri, samsung tv kartı , samsung led tv kartı , samsung lcd tv kartı , samsung tv ledi, samsung anakartı, samsung besleme kartı , samsung led tv besleme kartı , samsung lcd tv kartı , samsung tv kumandası, samsung. Her marka lcd televizyona uygun elektronik kartları ve diğer yan ürünleri bulabileceğiniz tek adres. Sitemizden ilgili ürünün kod numarası ile telefon numaralarımızdan arayarak sipariş verebilirsiniz.


Merhaba yıl önce vestel ekran 1hz pip li ince tüplü Slim tv aldım. Trafo ve kartı yanmış dedi. Kart servisten alacakmış. Henüz yorum yazılmamış ilk yorumu siz yapın. UNIT YAPMIYOR 1- PL5soketinde 3. Yoksa besleme devresi kontrol edilecek.


Vestel besleme kartı

Adem abinin kapattığı servisten kalan malzemelerden bir tanesi. CI ve FTA larda vertikal yayınların çıkmaması nedenlerinden biri de besleme kartı ile ana kart arasındaki kablolama hatasındandır. LG LED TV panel ve led barı sökme işlemi.


Sorun devam ederse, elektronik kartı sıfırlayın, sıfırlama işleminin tamamlanmasını bekleyin. Su besleme sistemindeki su basıncı çok düşük veya. Bu devre TNY 267PN ile kurulu. Bu ve beslemedeki diyotlar, sigorta, 4. SORUNSUZ,, TEST EDİLMİŞ KIRIK CİHAZDAN SÖKÜLMÜŞTÜR. Turan Elektronik TV Hastanesi.


Bayrampaşa vergi dairesi. Termistör PTC sıcaklıga bağlı olarak çok kısa sürede büyük direnç değerine ulaşarak, elektriksel olarak devreyi açabilecek konumlarda kullanılır. TV’den degauss’u devreden çıkarmak için kullanılır. ARIZA:TVde besleme çıkmıyor.


BESLEME DEVRESİ FSP215-2FSZJG910R. VESTEL Anakart (23) VESTEL Besleme (5) VESTEL Kumanda (0) Tümü VESTEL. LCD-LED PARÇALARI ANAKART MAİNBOARD. PLAZMA PARÇASI ANAKART MAİNBOARD.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar