7 Ağustos 2017 Pazartesi

Dijital wattmetre

Firmamız pano tipi dijital ölçü aleti imalatı yapmaktadır. Our selection of brands is always growing, so chances are your favorite is on AliExpress. En iyi dijital wattmetre seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli dijital wattmetre Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. TEKLİF İSTE ÜRÜNÜ İNCELE.


Güç wattmetre ile ölçülür. Güç, iş yapma hızının ölçüsüdür. Enerji tüketilirken veya üretilirken belli bir zaman geçer. Bir iş yapıldığında, yapılan iş sonucunda zaman geçtikçe iş artar ve tükettiği enerjide artar. Artık analog olarak üretilen wattmetrelerin yerini dijital wattmetreler almıştır.


Multimetre, persampermetre, wattmetre , osiloskop gibi elektrik ölçüm cihazları, kategorimizi inceleyerek en uygun fiyatlardan faydalanarak satın alınabilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. The input board is a small PCB mounted directly on the connector.


Dijital wattmetre

The main CPU board is mounted directly on the display. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Burada devreye bağlı olan akkor flamanlı lambanın üzerinde 60W olduğu yazıyor. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


Doğrudan doğruya güç ölçen aletlere wattmetre denir. Dt 2Digital Pensampermetre indirim. Wattmetreler ile doğru ve alternatif akımda güç ölçülebilir. Standart birim Watt olarak gösterilir. Alternatif akım ( AC ) ve Doğru akım ( DC ) devrelerinde , devrenin çektiği toplam aktif gücü hesaplamak amacıyla tasarlanmış cihazlara wattmetre denir.


Gerilim değişimleri skala üzerinde görülmesi daha kolaydır. Multimetre firmaları tarafından imal edilen dijital multimetre fiyatını, dayanıklılığı ve hassasiyeti belirler. Digital Wattmeter Digital Wattmeter The extra input B is for a later SWR brigde project, also the TX serial output will be in use later. Input SWR vill varry from 1. To make the SWR this goo you need to assemble the input circuit.


PIC16F8mikro denetleyici ve DS18Bısı sensörü ile lcd göstergeli dijital termometre yapımı tüm detaylar bulunmakta yazılım C dili ile (Mikroelektronika mikroC) hazırlanmış ısı alğılama projelerinizde örnek olabilir feyz alabilirsiniz. Verici değildir geniş bantlı bir alıcıdır. TX (ÇIKIŞ FREKANSI) VE GÜÇ DEĞERİNİ BULUR. Bu üründe Garanti yoktur. Sadece çalışma garantilidir.


Ayrıca sıfır geçiú dedektörünün çıkıúından alınan alıcıya ait akım ve gerilim sinyalleri osiloskop ekranında gösterilmiútir. Sitemize üyelik ve içeriğin indirilmesi tamamen ücretsizdir. Sitemizde paylaşılan tüm dokümanlar (Tezler, makaleler, ders notları, sınav soru cevaplar, projeler) paylaşımcıların bireysel çalışmaları olup telif hakları kendilerine aittir ya. NEML NOT : GEÇİÇİ BİR SÜRE şönt direnç temin edilememektedir. RÜN şönt direnç siz olarak kargo edilmektedir.


Yeni sürüm ayrıntıları Özellikler - Çalışma gerilimi: 6. Categories: Digital RF Wattmeter, Projects. Next, a set of lookup tables are used to convert the dBm values into RF voltage and. Digital A modern digital wattmeter samples the voltage and current thousands of times a second. Priz tipi wattmetre , üzerine bağlanan herhangi bir cihazın güç tüketimini ve enerji sarfiyat maliyetini test etmek ve izlemek için.


Dijital wattmetre

Ampermetre elektrik akım şiddetini ölçerler ve birimi amper’dir. DIGITAL WATTMETRE Devamını oku. OPTİK TAKOMETRE Devamını oku. The second unit is the digital controller around IC2. Dijital Ölçü Aletleri Fonksiyon Jeneratörler HoldPeak Ölçü Aletleri Infrared Termometre Kablo Bulucu Kablo İzleyici Kablo Test Cihazı.


Leica Prexiso TODijital Elektronik Teodolit Ölçüm Cihaz. LÇME VE DEĞERLENDİRME Modül içinde yer alan her öğrenme faaliyetinden sonra verilen. MHz 400W : Geniş skala-Kademeli güç ölçer Detay için resme tıklayınız. A wattmeter can be used to measure gain in amplifiers, bandwidth in filters, field strength from antennas, transmitter power, SWR, return loss and many other things.


Dijital wattmetre

A pre-programmed microcontroller type PIC16F8with built-in 10-bit analogue to digital converters is used to. CLASS 9Sıcak Hava Üfleme Dijital Lehimleme İstasyonu 36TL 30TL 10. Holdpeak HP-950F Termal Kamera 4. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Size ilan önerilebilmesi için yeteri kadar ilan bakma geçmişiniz bulunmamaktadır. SPONSORLU Dijital Alkol_Metre Promil Ölçer Alkol Ölçüm Test Cihazı Dedektör.


Simple digital AC wattmeter W. Firma 9farklı lokasyonda bulunan mağazasının enerji tüketim seviyelerini ve maliyetlerini merkezden takip edemiyordu. Mağazaların artan enerji maliyetlerini düşürmek ve enerji kullanımına ilişkin verileri takip edebilmek amacıyla enerji yönetim sistemi kuruldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar