11 Ağustos 2017 Cuma

Mini breadboard

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Mavi mini breadboard 1deliğe sahip ve çeşitli yüzeylere yapıştırabilmeniz için altı yapışkanlıdır.


Mini breadboard

Ufak devre çalışmalarınızda ve devre kartlarının üzerine yapıştırarak hızlı bir şekilde prototipleme işlemini gerçekleştirebilir, devrelerinizi çalıştırabilirsiniz. Birbirlerine monte edilerek daha büyük boyutlar sağlayabilirsiniz. Beyaz mini breadboard 1deliğe sahip ve çeşitli yüzeylere yapıştırabilmeniz için altı yapışkanlıdır. About of these are other electronic components, are integrated circuits, and are electronics stocks.


A wide variety of mini breadboard options are available to you, such as voltage regulator, logic ics. Breadboard modelleri, Breadboard çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Küçük dervreleriniz için en uygun bord.


Mini breadboard

Mini breadborad 1delik mavi renk. TL Vergiler Hariç: 86TL. Karşılaştırma listesine ekle. Kırmızı mini breadboard 1deliğe sahip ve çeşitli yüzeylere yapıştırabilmeniz için altı yapışkanlıdır.


Devre tahtası ile projelerimizi lehim yapmadan kolayca kurabiliriz. Siyah mini breadboard 1deliğe sahip ve çeşitli yüzeylere yapıştırabilmeniz için altı yapışkanlıdır. TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücreti Firmamız Tarafından Ödenecektir.


Aynı Gün İçerisinde Mağazamızdan Almış Olduğunuz Ürünler Tek Paket Olarak Gönderilecektir. Ideal to place on top of micro processors. Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


En geç Şubat Çarşamba günü kargoya verilir. Kit dahilinde mevcut olan ve orta bölüme yerleştirebileceğiniz mini breadboard ile lehimleme işleriyle uğraşmadan hızlı bir şekilde prototipleme ve denemeler yapabilirsiniz. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. HABERLER REFERANSLARIMIZ ÖDEME ve TESLİMAT. The modern breadboard is a plug-and-play way to make connections between electronic components.


Mini Solderless Breadboard - 2xPoints. Lütfen bilgilerinizi eksiksiz girerek üye girişi yapın. TL TL (38) TAŞARMÜHENDİSLİK 100. Orta Boy Breadboard 400pin.


Size özel fırsatlar ve kampanyalardan. Haberdar olmak ister misiniz ? Arduino Breadboard Güç Kaynağı Modülü 3. V Monofaze Metal Kasa Adaptör. Bu mini breadboard 1deliğe sahip ve çeşitli yüzeylere yapıştırabilmeniz için altı yapışkanlıdır. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.


Mini breadboard

AWG kabloları için de uygun deliklere sahiptir. DIP kılıflı mikro işlemciler için iki set beş satıra ayrılmıştır. Bu sayede ,istediğiniz yere sabitleyip, üzerinde zorlanmadan devre kurabilirsiniz. Mini Breadboard 1deliğe sahiptir. Stoğumuzdan aynı gün gönderim.


If you want to buy cheap mini breadboard , choose mini breadboard from banggood. It endeavors to provide the products that you want, offering the best bang for your buck. Whatever mini breadboard styles you want, can be easily bought here. Breadboard ürünlerini en ucuz fiyat ve taksit avantajları ile online satın alabilirsiniz. Tekli breadboard , mini breadboard , üçlü breadboard , dörlü breadboard , yapışkanlı breadboard ve daha fazlası serelektronik.


Description: This versatile 7operational amplifier module can be used for making a dark detector using an LDR, a photo transistor and a photo. Yüksek Kaliteli Mini Deneyleri Üreticilerini Mini Deneyleri Tedarikçilerini ve Mini Deneyleri Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Breadboard və əlaqələndirici kabellər (jumper wire) vasitasilə siz lehim və qalay işlətmədən müxtəlif prototip dövrələr qurub, test edə bilərsiniz.


Brand new and high quality 2. Mini size, lightweight, easy to carry 3. Using Breadboard is quite simple once you know how. Please Subscribe and watch our other electronics videos. This video is a quick primer on what breadboard is and how it works. W yüksek parlak çip led YENI Sıcak US $0. Breadboard ( Mini ) Solderless breadboard is an essential protoyping tool, allowing you to add push-through components directly onto the board without the need for any soldering.


Mini breadboard

This breaboard has 1tie points. Kampanyalar, Satış, Etkinlik ve Özel Teklifler Hakkında Bilgilendirilmek İçin Abone olun! This is a small breadboard (6xcm) with 1tie points.


Make music with tiny microcontrollers and.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar