7 Şubat 2018 Çarşamba

Redüktörlü motor

Bühler marka, Almanya üretimi, spur ve planet redüktörlü , düşük devirli, yüksek torklu, 12v. DC redüktörlü elektrik motorları. Aşağıdaki tablolarda bulunan modeller stoklarımızda mevcuttur. V 2Rpm Motor ve Tekerlek Seti.


V 36mm 220RPM Enkoderli DC Motor Paketi. Redüktörlü Motorlar 12mm Serisi. Dişlilerin bir kısmının sürekli yağ içerisinde olması için, redüktörün yağ haznesi vardır. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Ani hızlanma ve yavaşlamalara hızlı tepkiler verilmesi ve düşük hızda yüksek tork ihtiyacının karşılanması için ideal olarak redüktörlü step motor tercih. Bu dizayn değişikliği esnasında mevcut sistemlerinde MOTOX serisi redüktörlü motor kullanan kullanıcıların olası bir yedekleme ya da mevcut projeleri için yeniden MOTOX serisi redüktörlere ihtiyaç duymaları durumunda olumsuz etkilenmemeleri için eski MOTOX serisi redüktörlerin genel dış ölçülerine sadık kalınmıştır. E-Bültenimize kayıt olun ve yeniliklerimizden kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun.


Abone Olun Promosyonlar ve kuponlar hakkında güncellemeler almak için şimdi kaydolun. Yani bu elektrik motorları benzerleri olan üreteçler gibi, bir çekirdek aralığıyla ayrılmış bir sabit (stator) diğeri hareketli (rotor) silindirsel, eş eksenli iki ferromanyetik armütürden meydana gelir. Elektrik motorlarının bir çoğu döner düzeneklidir. Kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL sertifikası ile korunmaktadır.


FINEX RK serisi redüktörlü minyatür motorlar alternatif akım tek fazlı, alternatif akım fazlı ve doğru akım olmak üzere farklı besleme seçeneği ile, redüktörlü -redüktörsüz, frenli veya hız ayarlı olarak piyasaya sürülmektedir. Yüksek devir yerine yüksek tork tercih edilen uygulamalarda, motorun miline bağlanan bir dişli seti sayesinde örnek olarak çıkış hızını 30’da 1’e düşürecek, fakat elde edilen torkun (tork: dönme kuvveti) teorik olarak 30. Basit robot uygulamalarında kullanabileceğiniz ucuz maliyetli ve çok kullanışlı bir motor teker setidir.


Motor seçimi konusunda tüm AC asenkron motor grubundan seçim yapabilirsiniz. Planet redüktörlü step motorların çalışma mantığı birbiri içine geçmiş olan dişlerin birbiri etrafında dönmesi dünyanın güneş etrafındaki dönüşüne benzetildiğinden dolayı planet olarak adlandırılmaktadır. KAMPANYA VE DUYURULARIMIZI ALMAK İÇİN BÜLTENİMİZE ÜYE OLUN. MepaTeknik, elektrikli aktüatör sistemlerine ve bileşenlerine ek olarak, MepaTeknik kontrol kutularıyla mükemmel uyumlu bir dizi dişli motoru dağıtır. AC redüktörlü motor 2seçenekleri bulunmaktadır.


Bu kategoride hiçbir ürün bulunmaktadır, daha sonra tekrar deneyiniz. Yüksek tork veya hız gereksinimi olan projelerde idealdir. FINEX redüktörlü minyatür motorlar alternatif akım tek fazlı, alternatif akım fazlı ve doğru akım olmak üzere farklı besleme seçeneği ile, redüktörlü -redüktörsüz, frenli veya hız ayarlı olarak piyasaya sürülmektedir.


Yüksek Tork Gereken Sistemler İçin Özel Olarak Üretilmiştir. Güç isteyen endüstriyel makinalar ve büyük (kg üstü) robot projeleri için idealdir. Makaranın bir noktasına ip veya tel bağlayıp etrafına birkaç tur dolayın.


Kantarı shaft dönene kadar çekin. Süper Sessiz ve Kararlı Yön - Gürültü Yok- Titreşim YOK Çift Yöne Dönme Yapabiliyor. Alışveriş sepeti Ürün (ler)-0. TL Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo!


Redüktörlü motor

KDV dahil fiyatlar Satın Al. Kampanyalar, Satış, Etkinlik ve Özel Teklifler Hakkında Bilgilendirilmek İçin Abone olun! Dişlilerin aşınmasını önlemek amacı ile sürekli yağlı olan redüktörlü motorlar , bu amaçla bir yağ haznesine sahiptir.


Teslimat Hizmetini Keşfedin. Yalnız merak ettiğim birşey var sistemde kullanacağım motorun redüktörlü olması veya redüktörsüz olması bişey değiştirirmi. MOTORLARIN ÜZERİNDE BAĞLANTI ŞEMASI MEVCUTTUR.


Redüktörlü motor

Elimizde bir DC motor var, çok hızlı dönüyor ancak torku çok yetersiz, dişliler yardımıyla(ki dişli adedi düşürmek istediğiniz devre göre bir de olabilir çok da olabilir) daha düşük devir ve daha yüksek tork elde ediyoruz, buyrun size redüktörlü motor. Mekanik limit switch veya elektronik limit switch olabilirler. Düz veya entegre alıcılı olabilirler. DC motorlar robotlarda veya herhangi bir sistemde direkt ya da dişli kutularıyla ( redüktörlü ya da redüktörsüz olarak) birlikte kullanılabilirler. DC motorların robotlarda kullanımına dair temel özellikler aşağıda açıklanmıştır.


Tekerlekli taúıtların alet sisteminde frenli bir redüktörlü motor üzerinde hesaplama yapalım burada kullanılan frenler elektrik motoruna bağlandığı gibi gerekirse redüktörlere de bağlanabilir. Ortası delik milli planet redüktörlü servo motorlar size pek çok avantajlar sağlar. Motorunuza entegre edilmiş olan redüktör çıkış torkunuzu arttırdığı gibi, bir de ortasında boydan boya bulunan delik sayesinde bu motordan maksimum faydalanabileceksiniz. Kampanyalar ve en yeni ürünlerimizden ilk sizin haberiniz olsun, mail adresinizi haber listemize ücretsiz kaydedin bizi takip etmeye başlayın.


Hafif, küçük ve yüksek hızlı olması büyük avantaj sağlar. Yüksek performanslı planet ve konik dişlileri, hız ve torkun istenilen hız ve yük noktalarına optimum adaptasyonu için EC motorların gücünü tamamlamaktadır. Kompakt yapıya sahip, tek fazlı EC içten rotor motor serisidir. Entegre edilmiş veya harici elektronik grubuna sahiptirler.


Yeni ürün ve kampanyalarımız hakkında bilgi almak için e-bültenimize kayıt olabilirsiniz. Son yıllarda popüler olan bu redüktörlü motorlar hafif olması ve küçük boyutu nedeniyle bir çok sektörde başarıyla kullanılmaktadır. Endüstriyel uygulamalarda ve makinalarınızda başarı ile kullanabilirsiniz, şiddetle tavsiye etmekteyiz.


Redüktörlü motor

Mil Çapı 6mm, mil uzunluğu ise 17mm’dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar