18 Şubat 2018 Pazar

Aksiyel fan

Ebmpapst dıştan rotor motor direkt olarak kanata entegre yapısı ile kompakt bir aksiyel fan ünitesi sunarlar. Sabit duvara monteli, kanal tipi ve isteğe bağlı mobil, tekerlekli, tiplerimiz mevcuttur. Endüstriyel fan alanında Avrupa’nın en geniş yelpazede fan üretimine sahip SODECA’nın resmi ve tek Türkiye temsilcisidir.


Aksiyel fan

Günümüzde kirlenen havanın temizlenmesi ya da bulunan ortamdan dışarıya atılması için değişik tip aspiratörler kullanılmaktadır. Yüksek kalite, uygun fiyat, bol aksesuar ile seri üretimle birçok firma bu konuda hizmettedir. Talep edildiğinde çok sayıda konnektör mevcuttur. Aksiyel fan aşırı ısınmaya karşı kendini korur. Farklı uygulamalar için ve alternatif montaj çözümleri için lütfen bizimle iletişime geçin.


AKSİYEL FAN kategorisi ürünlerimizi satın al. FE3owlet Ek olarak dalgalı ön kenarlı biyonik, verimli kanat. Esnek, ekonomik ve çevre dostu fan sistemi. MAXvent owlet Modüler ve yüksek performanslı fanı özel gereksinimlerinize en iyi şekilde uyarlayabilirsiniz. FE2owlet-ECQ Biyonik FE2owlet kanatlı küçük fan , örn.


Aksiyel fan

Endüstriyel tesislerde soğutma veya havalandırma amaçlı olarak kullanılan aksiyel fanlar (aspiratörler) sabit duvara monteli, kanal tipi ve isteğe bağlı tekerlekli tiplerde satışa sunulmaktadır. Sitemiz üzerinden aksiyel fan fiyatları nı görüntüleyebilir ve online sipariş verebilirsiniz. YILMAZ SOĞUTMA ANKARA - İSTANBUL. Moovex Fabrikası , Shanghai Jiao Tong Üniversitesi ile teknoloji işbirliği yapmaktadır.


Bu sayede geliştirdiği ürünlerde hem aerodinamik görselliğini hem de ver verimliliği sağlar. ASTOR KAPI AYDIN boya bölümü duvar tipi exproof fan. LEZİTA ABALIOGLU YEM FABRİKASI TURGUTLU fabrika havalandırmasında kullanılmak üzere radyal tip fan. BOYTEKS KAYSERİ 1KW radyal exproof fan. BAK AMBALAJ makina üzerinde bulunan fanların yenisinin yapılması.


KILIC DENİZ MUGLA MİLAS YEM TESİSLERİ pişirme fırını ısıya dayanıklı aksiyel fan. PAK GIDA KEMALPAŞA tesis. Fan Teknik kurulduğu günden beri İzmir’den tüm Türkiye’ye havalandırma ihtiyaçları için fanlar satmakta ve imal etmektedir.


Fanteknik TSE onaylı Türkiye’nin önde gelen havalandırma ve fan markalarının yanı sıra kendi üretimi özel vantilatörler ile müşterilerine ihtiyaçlarına uygun ve değişik fiyat aralıklarında ürünler sunmaktadır. EMAK JET Fan serileri ağır endüstri tip bir tasarım olup çok değişik aplikasyonlarda kullanılabilmektedir. Jet Fanlarımızın performans ve fan seçimleri için lütfen irtibata geçiniz. Karşılaştırma listesine ekle.


Aksiyel fan

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Dünyanın ülkesine tüm havalandırma fanı ve dıştan rotorlu elektrik motorlarını buluşturan BAHÇIVAN (BVN) yıldır kendi üretim yapmaktadır. Evaporatör ve soğutma üniteleri için yenilikçi aksiyel fan dizaynı : ebmpapst Axicool Sektör tarafından son zamanlarda talep edilmeye başlanan kolay eşanjör temizliğine olanak sunacak ürün dizaynı taleplerine bağlı olarak geliştirilen menteşe sistemli ürün yapısı sayesinde, uğraşsız şekilde eşanjöre.


Sessiz çalışan ve estetik görünüme sahip kapanıp açılma özellikli kapaklı ve flanşlı aksiyel aspiratörler (fanlar) uygun fiyat aralıklarıyla satın almak için tıklayın. Fan motorları müşterinin tercihine göre kapasitör kutusu veya elektrik kablolu olarak verilebilir. Motorun kullanım ömrü 30. Su Soğutma kulesi fanı - aksiyel fan Su soğutma Kulesi nin bulunduğu dış ortam şartlarındaki havayı panjurlar üzerinden emer, soğutma dolguları içerisinden geçirir, fan bacasından atmosfere atarak kuleden içeriye aktarılır. Aynı zamanda belirli kaynak makinelerinin ve elektrik panoları gibi araçların soğutulmasında, uzun tünellerde, endüstriyel tesislerde, soğutma kulelerinde de kullanılmaktadır.


PO-RKA Orta Basınçlı Radyal Fan. PE-MÇ Radyal Tip Çatı Fanı. PE-MGS Alçak Basınçlı Radyal Fan. Fanlar havanın pervane üzerinden akış doğrultusuna bağlı olarak, aksiyel fan (eksenel fan ) ve radyal fan (santrifüj) olarak gruplandırılır.


Sanayi Tipi Vantilatörler. Dünyanin En İyi Üretimi ile Euroofan Sizlere Endüstriyel Fan ve Kelepçe Çözümleri Sunmanin Yaninda Garantili Bir Hizmet Saglama Anlayışıyla Havanıza Deger Verir. Karayolları Mahallesi 648. Yüksek hacimli havanın düşük basınçlarda naklinde kullanılan fanlardır. Endustriyel aksiyel fanlar serisi.


Aksiyel fan

Yaşam ve çalışma alanlarınızın nefes alması için uretildi. G- serisi Duman egsoz fanlari. Gm-Gt serisi havlandirma fanlari. Gbs serisi havalandirma fanlari. G-jet serisi otopark havalandirma fanlari.


Gsm-Gst serisi havalandirma fanlari. Fanex Fan ~ Hızlı ve Profesyonel, Endüstriyel Fan İmalatı. Kanal tipi alüminyum pervaneli aksiyel fan.


Doğal olarak dumanı tahliye edemeyen baca borularında kullanıma uygundur. Ayrıca debi, basınç ve yüksekliği konumlama, motorun akışkandan korunması gibi yönlerden santrifüj fanlar kadar esnek değildir. STARFAN - fan , havalandırma, ısıtma, soğutma, kanal fanı, salyangoz fan , çatı fanı radyal fan , duman tahliyesi ve ısı geri kazanım sistemleri pazarlama sanayi. Dıştan rotorlu motor kullanılmıştır. Hançer kanat yapısı ile fan performansı arttırılmıştır.


BORAX Kanal Tipi Aksiyel. BB - BK Cam Tipi Aksiyel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar