25 Nisan 2018 Çarşamba

Hidrolik redüktör

Elektrik veya hidrolik motorlu, IEC B Cveya Mbağlantı flanşlı redüktör grubu PN. Melih Gökçek Bulvarı No:ANKARA T. MİKSER REDÜKTÖR POMPALARI VE MOTORLARI. Fatih Özcan Site Kurucusu. Ar-Ge ekibimiz ürünlerin daha ne kadar iyi olabileceği konusunda çalışmalarına hızla devam etmektedir.


Hidrolik redüktör

Bu açıdan bakıldığında hidrolik motor, hidrolik pompanın tersi yönde bir prensip ile çalışır. Emc-4Çoklu Kesim Redüktörü EMC-4Çoklu kesim ünitesi, mermer ve mozaik kesimi için özel tasarlanmış eşsiz bir üründür. EMC-4özellikleri ve tasarım farklılığından dolayı, bilinen mermer kesim redüktörlerinden değişik, yepyeni bir dizayna sahiptir.


DARKA REDÜKTÖR : Maina, Hydromec, Rothe Erde, Bonfiglioli vd. Firmamız hidrolik ve pnomatik sistemlerin proje tasarımlarında uyum, performans ve veririmlilik yönünden en ideal uygulamaları geliştirmektedir. Sistem Proje Tasarımlarının gerek ürün gerek satış gerekse satış sonrası servisini profesyonel kadrosu ile şekillendirmekte ve farklı seçenekler sunmaktadır.


Hidrolik redüktör

Yüksek mukavemetli çelik tel örgü takviyeli, üst katı yağlara, aşınmaya ve her türlü hava şartlarına dayanıklı sargılı özel sentetik kauçuk hortumlardır. Firmamız tek torna tezgahı ile başladığı üretim hayatına adedi aşan ve CNC tezgahlardan oluşan donanımı ve kaliteden ödün vermeyen prensibi ile yoluna devam etmektedir. ANASAYFA ÜRÜNLERİMİZ HAKKIMIZDA ÜRETİM Z. Hidrolik Silindir İmalatı. DİŞSAN Redüktör İç Anadolu Bölge Yetkili Ana Bayii. Diğer redüktör gruplarına göre daha uygun fiyat aralığına sahip olmaları ve kompakt gövde yapıları sebebi ile düşük tork ihtiyacının olduğu makinelerde tercih edilmektedir.


Karıştırma tankı, servo kolu. Silindirlere gönderilen basınçlı yağ, piston alanı üzerinde etkili olarak silindirleri iter yada geri çeker. LAN SAHİBİ: enpa motor redüktör. Satıcının Diğer Ürünleri. Adres: Hadımköy-İstanbul Cad.


Kuruluşundan itibaren, KOCAELİ bölgesindeki sanayi kuruluşlarına, özel makine ve makine yedek parçaları imal ederek faaliyetini. Bu kavramanın kullanılması ile elektrik motoru ve redüktör arasındaki mekanik bağlantı kalkmış olmaktadır. Dişli ve Redüktör İmalatı. Fabrikamızda yaklaşık 1personel istihdam edilmekte ve ağırlıklı olarak hidrolik silindir - hidrolik güç ünitesi ve hidrolik kontrol bloğu imalatı yapılmaktadır.


Our main purpose is to contribute to the national industry with our professional staff, high efficiency and advanced technology and to ensure continuous satisfaction of the end user. APK 2- 2ve 180de vals topları hidrolik motor ve redüktör tahriklidir. APK 360da her bir vals topu ayrı hidrolik motor ile tahriklidir. APK 300de alt ve üst vals topu iki ayrı planet redüktör ile tahriklidir. Kademesiz ayarlanabilen dönüş hızı APK 1- 2- 2için.


OMEGAFLEX tüm çaplarda yüksek hidrolik basınca dayanıklı hortumlar üretmektedir. Mobil vinç uygulamaları, kurtarıcı uygulamaları, endüstriyel hidrolik uygulamalar gibi bir çok alanda güvenle kullanılmaktadır. Shell Tellus hidrolik yağları standart yağ ömrüne kıyasla dört kata kadar daha uzun yağ ömrü sağlayan ekstra uzun ömürlü sentetik teknoloji sıvılarından, daha az zorlu uygulamalara yönelik güvenilir ürünlere kadar çeşitli sıvılar bulunmaktadır.


R OHS silindir makinelerimiz kaynaklı güçlü çelik gövdesi, alt ve yan toplardaki hidrolik hareket, ana motora bağlı planet redüktör ile tahrik sayesinde hafif ve orta sac, alüminyum veya paslanmaz malzemelerin kıvırma işleminde kullanılmaktadır. Elektrik motoru, elastik veya hidrolik kaplin, ana redüktör , gerekirse yardımcı tahrik grubu, sıkma bileziği, kilitleme tertibatı ve sistem şasesi ile birlikte komple tahrik grubu çözümleri sunmaktayız. Enerji eğer önceden yararlı bir iş başarılmamışsa sadece akış sürecinde israf edilebilir. Dişsan, müşterileri için en verimli çözümleri sunmayı kendisine amaç edinmiştir.


Hidrolik redüktör

Su pompası (14) flanĢ yardımı ile redüktör üzerine doğrudan monte edilebilir ya da varsa, yardımcı dizel motordan gelen bir kayıĢla tahrik edilir. Koruyucu (13) özel vidalar sayesinde boru çerçeveye ve boĢaltma oluğuna sabitlenmiĢtir. Redüktör kutuları,üzerinde bulunan vinç yardımı ile kaldırılmaktadır. Bunun en önemli sebepleri, planet dişli redüktörlerin dönen kütlelerinin daha küçük atalet momentine sahip olması, yapı itibarı ile daha az yer.


Bütün bunların yanında motor, pompa, ya da redüktör vb. HİDROLİK OTOMASYON PLC OTOMASYON SİSTEMLER. Gtn marka Slovak redüktör. Fiyatı : Firmaya sorunuz. Ayrıca, hidrolik güç üniteleri, blok ve silindir imalatı, merkezi yağlama sistemleri kurulumu ve filtrasyon işlerini yapmaktadır.


Ostim Redüktör olarak, Eğitimli ve uzman personeli ile özel makina imalatı ve yedek parça imalatı sektörüne de hizmet vermektedir. Yüksek halat kapasitesi, Çoklu diskler ile güçlendirilmiş yükü 1tutan negatif etkili hidrolik fren. Ağ Makarası İmalat Hizmetleri Düzce. Alüminyumdan imal edilmiş olup voli ağı bağlamak için üretilmektedir. Aracıları Aradan Çıkardık!


Kamyonun şanzumanından hareket alan, güç kaynağı hidrolik pompa vardır. Kullanılan pompalar 2bar çalışma basıncında, 3bar pik basınç değerindedir. Kapalı yerlerde çalışacak vinçlerde ayrıca hidrolik depo üstüne yerleştirilen elektrik motoru hidrolik pompalar opsiyonel olarak kullanılır.


Hidrolik redüktör

Makinayı yerinden kıpırdatmadan gidip günde yeni hidrolik sistemi ve elektrik panosuyla çalışır hale getidik. Entasis Endustriyel Otomasyon Sistemleri. REMAS Redüktör ve Makine Sanayii A. Ayrıca mümessili bulunduğumuz Ortlinghaus, Transflui Mav ve Esco firmalarının lamelli kavrama, hidrolik kaplin, elastik kaplin, sıkma bileziği gibi ürünlerini Türkiye Pazarına sunmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar