15 Haziran 2018 Cuma

Aparey ısıtıcı

Kumanda ve Termostatlar Klima termostatları Oda-Kombi Termostatları. Fanlı Isıtıcı, aparey , elektrikli Isıtıcılar ve sobalar Minimum ses ile maksimum güç, iddaa değil ebm-papst kalitesi. Isıtıcı serpantin, çelik boru üzerine çelik şeritlerden dikine. Radyal apareyler zemin seviyesinden 2. Aksiyal Aparey - PTA Serisi. Elektrikli Aparey - ETA Serisi.


Aparey ısıtıcı

Sanayi tipi ısıtıcı çeşitleri. Endüstriyel alanlarda, üretim alanlarında, depolarda ve spor salonlarında kullanıma uygundur. Ortamdan aldığı havayı tekrar ortama serbest emiş ve serbest üflemeyle ısıtarak veren bu apareyler yüksek atış mesafesine sahiptir. Mono faz olan bu fan hem. Duvar ve tavan tipi kullanım için tasarlanmış yüksek verimli geniş ısıtıcı aparey yelpeazesi.


Apareylerle uyumlu elektrostatik toz boyalıdır. Aparey ağırlığını taşıyacak şekilde tasarlanmışlardır. Ayaklara duvara montajı kolaylaştırmak için standart delikler açılmıştır.


Otobüs, kamyon, kamyonet ve motor üretiminde küresel liderler arasında olan MAN, Ankara’nın Akyurt İlçesi’nde 317. ALDAĞ havalandırma çözümlerini kullanıyor. Formumuzu doldurarak görüş ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz.


BLU serisi dikdörtgen kanal tipi sulu ısıtıcı enerji transferi için sıcak su kullanmaktadır ve ayrıca havalandırma sistemlerinden gelen havanın ısıtılması için de kullanılmaktadır. Duvar tipi apareyin montajı için askı ayakları opsiyonel olarak kullanılabilir. Sıcak hava apareyi , Fabrika,depo, garaj,atölye, garaj, spor salonu,. Kombi, kalorifer kazanı, buhar kazanı gibi bir ısıtıcıda ısıtılan sıcak su ve buharı alan aparey , içeriğinde bulunan yüksek verimli özel batarya ve fan ile ortam havasını emerek ısıtır ve ısınmış havayı tekrar içeriye üfler.


Aparey ısıtıcı

Tekzenin ısıtıcı çeşitleri içerisinde farklı boyutlarda ve fiyat aralıklarında kuzineli şömineli katı yakıtlı kalorifer, infrared ısıtıcı , şömine plazma yakıt sobası, buharlı ısıtıcı , elektrikli tablet ısıtıcı ve daha birbirinden şık tasarımlarıyla göz dolduran ürünler bulabilirsiniz. Isıtıcı apareylerin hava çıkış bölümünde bulunan ayarlı hava yönlendirme klapeleri sıcak havanın her tarafa homojen bir şekilde yönlendirilmesini sağlamaktadır. ALTA (aksiyal fanlı) ve ALDA ( radyal fanlı ) sıcak hava apareyleri fabrikalar, atölyeler, hangarlar, garajlar, spor salonları v. Temel anlamda ısı akışını yaygınlaştırmak için kullanılan bir ısıtıcı ekipmanıdır. Radyant ısıtma sistemleri,borulu tip radyant ısıtıcılar ,açık alevli radyant ısıtıcılar ,doğalgazlı sıcak hava apareyleri ,elektrikli ısıtıcılar ,kafe ve açık alan ısıtma sistemleri,Doğalgaz ve yangın tesisatı,mekanik tesisatlar,saf-su hatları,hava ve endüstriyel gaz tesisatları,havalandırma tesisatları,klima,buhar hatları,alt yapı hatları,pis su-temiz su.


ALDA radyal fanlı sıcak hava apareyleri fabrikalar, atölyeler, hangarlar, garajlar, spor salonlan v. Atü), çelik boru, çelik kanatlı elektro galvaniz kaplamalı ısıtıcı bataryalar da kullanılabilir. HAVA AYAR PANCURU istenilen sekilde havayı yönlendirmek amacı ile. W ısıtma performansı sunuyor.


Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. GDA serisi sIcak hava apareyleri fabrika, atölye, garaj, hangar v. Sıcak su, kaynar su ve buharlı kalorifer tesisatlarına bağlanırlar. Vanalar - Üç Yollu Motorlu.


Geçerli Fiyat Listesi Tarihi Klimalar - Alarko Flair, Montajl. Verimleri yüksek olan bu bataryalar ile istenilen ısı transferi kolayca yapılabilir. Isıtma apareyleri , bakım kolaylığı sağlayacak şekilde dizayn edildi.


Hava Koşullandırma Ürün Grubu. Fanın ve bataryanın ulaşılabilirliğini artırmak için kullanılan açılır kapak sayesinde bataryanın kolayca çıkarılabilmesiyle bakım kolaylığı sağlandı. FI serisi duvar tipi fanlı ısıtıcı olup sabit kullanılır. TM serisi ısıtıcıları mobil, tekerlekli kullanım tipidir.


PW serisi ısıtıcılarım yüksek güçlü ısıtıcılar olup ağır iş yükü olan yerlerde çalışmaktadır kendi aralarında sabit ve mobil seçenekleri mevcuttur. Radyatörler - Konvektörler - Radyasyonlu ısıtıcılar. Düz borular: Isıtıcı elemanlarınenbasitşeklidir.


Aparey ısıtıcı

Yatırım maliyeti yüksektir. Ancak kolay uygulanabilirlik ve kolay temizlenebilme. Günter sıcak hava apareyleri radyal fanlı olup fabrikalar, atölyeler, spor salonları, garajlar, tamirhaneler, benzin istasyonları gibi geniş hacimli yapılarda ısıtma amaçlı, duvar tipi olarak kullanılmaktadır. Günter hava apareylerinde bakır borulu alüminyum kanatlı ısıtıcı bataryalar kullanılmaktadır.


Klima santralındaki ısıtmayı sağlamak veya çok düşük dış hava sıcaklıklarında, taze hava emiş sıcaklığını artırmak için. Sıcak odaları buhar ile ısıtmayı sağlayan fanlardır. AISI 3malzemeden imal edilmiştir. Kanal tipi elektrikli ısıtıcılar , havalandırma sisteminde son ısıtıcı olarak veya taze hava sistemlerinde dış havayı ısıtmak için kullanılırlar. Ayrıca ısı geri kazanım cihazlarında ilave ısıtma ihtiyacını karşılamak için taze hava üfleme çıkışına takılabilir.


Aparey sistemler, brülor, destratifikasyon fanı, hava perdesi, ısı geri kazanım cihazı, ısıtma sistemi kontrol panosu, infrared ısıtıcı , kat kaloriferi ve kazanları, LPG buharlaştırıcı, mazotlu ısıtıcı , radyant ısıtıcı , sıcak hava üreteci, sıcak su depolama tankı, sulu tip ısıtma sistemi, şömine, termo. Dipaz Makine ısıtma-soğutma ve havalandırma sektöründe müşterilerinin yaşam ve imalat kalitelerini arttıracak ürünleriyle hizmet vermektedir. Tüm ısıtıcılarda standart olarak ˚C ve 1˚C (manuel resetli) emniyet termostatı bulunmaktadır.


GeT kredi kartına taksitli alışveriş seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Tavandan ısıtma sistemleri, Al- manyada, genellikle °C lik bir giriş ve çıkış sıcaklıkları farkı için hesaplanmaktadır. Bir tavandan ısıtma sisteminde, be­ton tavan içine gömülmüş ısıtıcı serpantenlerin yerleştirilme düzenine ait bir örnek görülmektedir. U-tip bir vakumlu borulu radyant ısıtıcıda , fan yine en son boruya ba lıdır ancak, cihaz ortadan ikiye katlı bir düz tip ısıtıcı oldu undan, en so uk boru yüzeyi ile en sıcak boru yüzeyi yan yana gelir. Bu durum tüm ısıtıcı yüzeyi boyunca devam eder.


Başak Yapı, Türkiye genelinde mekanik taahhüt alanında birçok uygulama projesinin altında imzamız bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar