22 Haziran 2018 Cuma

Ayarlı dc güç kaynağı

Aynı gün kargo, kapıda ödeme kolaylığı ve kredi kartına taksit avantajlarıyla şimdi sipariş verin! Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.


Ayarlı dc güç kaynağı

BC1BD2devre güç kaynağı koruma proje regüle transistör. Güç kaynağı ana bölümden oluşur. Son derece basit ve kullanışlı hatta yapabileceğiniz en ucuz ayarlı güç kaynağı olduğunu düşünüyorum. Burada kullandığımız malzemeleri kullanmak zorunda değilsiniz. Boyutları : 1X 1X 332mm.


Yaygın olarak kullanılan ürünlerimizi internet üzerinden aracısız sipariş edebilirsiniz: Kablo, konnektör, lehimleme ürünleri, uydu, anten, IPTV malzemesi. Aynı iş günü teslim, tüm kartlara vade. KontrolKalemi sakinleri, elimde birkaç yıl önce yapılmış 0-volt ayarlı bir dc güç kaynağı var.


Ancak regülatörün çıkış voltajını ayarlamak için kullanılan potun ayaklarındaki kabloların lehimi sökülmüştü. Ben devrenin girişinde 2×Volt Wattlık bir trafo kullandım, bu devrenin çıkışından çekilmek istenen akıma ve gerilime göre değiştirilebilir. Mervesan güç kaynakları ülkemizde en çok kullanılan ve tercih edilen ayarlı dc güç kaynaklarıdır. Amper akım ve voltaj ayarlamasını yapabilirsiniz. Genel amaçlı portatif DC güç kaynağı şarj edilebilir C hücreleri kullanarak Gerilim ve akım hem de ölçüm için güç kaynağı ölçüm devreleri Çıkış gerilimleri değişen bir sayıda sağlar Tezgah güç kaynağı önceden edilecek.


Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO. Servomatik Dc Güç Kaynağı Dc Güç Kaynağı Fiyat Dc Güç Kaynağı Nedir.


Böylece regülatöre de zarar vermemiş oluruz. Entegrelerin çevre elemanlarını incelemede anlatmıştık fakat burada tekrar kısaca değineceğim. PCB yi kendime göre düzenledim. Kondansatör bacak bağlantılarını yataydan dikeye çevirdim. Merhaba arkadaşlar, Benim yapmaya çalıştığım 0-2v dc güç kaynağı yapmaya çalışıyorum.


Koşullarını öğrenmek için tıklayınız! Tt-Technic Rxn-305D 0-30V 0-5A Ayarlanabilir Güç Kaynağı. AC (Alternatif Akım) akü ömrüne etki Dinamik Kesintisiz Güç Kaynağı güvenilirlilik Hybrid UPS Kesintisiz Güç Kaynağı Bozuk Çalışma Kesintisiz Güç Kaynağı Fiat Kesintisiz Güç Kaynağı Fiatları Kesintisiz Güç Kaynağı Fiatı Kesintisiz. Yapacağımız güç kaynağı , bundan sonra yapacağınız tüm devrelerin enerji ihtiyacını.


Ayarlı dc güç kaynağı

V LM 3VOLTAJ REGÜLATÖRLÜ AYARLI GÜÇ KAYNAĞI (Kodu: NRC-07) Sadece Demonte satın alınabilir. Cevap: 0-24V 5A Ayarlı ve Kısa Devre Korumalı Güç Kaynağı Tesadüfen forumu gezerken bu konuya rastladım. Girişe bir adaptör bağlayarak ayarlı güç kaynağı olarak kullanabilirsiniz.


AATech - Türkiye Tek Yetkili Distribütörü. DC Güç Kaynağı devresi iki bölümden oluşmaktadır. Bu etiketlerimize tıklayarak alakalı ve adetleri verilmiş etiket linklerini inceleyebilirsiniz. V, -12V ve AC 2x12V sabit, 0-15V ayarlı , ortak şaseli DC çıkış veren güç kaynağı. Cihaz seçiminde doğru kararı vermek için mutlaka üretici firmanın verilerini dikkatlice inceleyiniz.


Ayarlı dc güç kaynağı

Vizelerim olduğu için şu an sadece bu DC giriş DC çıkışlı devreleri halledeceğim. Elimde ayarlı bir güç kaynağı var her birinin girişini V olarak ayarlayıp çektiği akımları göreceğim vizeden sonra ona göre bir trafo alıp devreleri doğrultucu ile besleyeceğim inşallah. Bütün bunlar internet denizinde var.


Ayarlı Güç Kaynağımızın Kısa Devre Ve Akım Koruması Mevcuttur. Yayınlanan içerikte hakaret, telif hakkı, politik ve ideolojik, warez, spam, haksız menfaat veya yasa dışı bir paylaşım olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin. TEKLİF İSTE ÜRÜNÜ İNCELE. Trafonun 220V’dan 15V’a düşürdüğü AC gerilim diyotlarla doğrultularak DC ’ye çevriliyor. V DC gerilim, LM3entegresi 0-12V arasında ayarlanabilir çıkışa gönderiliyor.


Voltaj ayarlama işini Ppotansiyometresi gerçekleştiriyor. Averaj müşteri reytingi: Toplam Oy: 0. V ve - 3V arasında voltaj üretip devreye verebilen bu analog güç kaynağı özel amaçlı yükleme,boşaltma ve ani ve yüksek dereceli gerilim yükleme deneylerinde kullanılmaktadır. AC- DC İnverter Çeşitleri 1watt VDC - 2VAC ₺19KDV Dahil. Akım kaynağı ile, şalter, kontaktör vb.


Başlıktaki, 0-30V DC Ayarlı , kısa devre korumalı, transistörlü güç kaynağı yapımı projesini aldım. Uzun yıllar kullanırım hem ödev hem de güç kaynağını aradan çıkartırız dedim en zor projeyi aldım. H-Bridge Mosfet DC -Motor Driver Shematic( h köprüsü mosfet dc motor sürücü şeması). Devre çizimleri PROTEUS kullanılarak yapılmıştır. Dökümanlar WORD ve FULL döküman olarak kısımda gönderilmektedir.


Ayarlı dc güç kaynağı

Elektronik devreler el yapımı olup gerekli resim ve dökümanlar verilecektir. Güç Kaynaklarıbilgisayar güç kaynağı veya power supply diye adlandırılır. Bilgisayar kasasının içindeki parçalara şebekeden gelen akımı doğru bir şekilde aktarmaya sağlayan elektronik donanımdır. Ayarlı bir güç kaynağı kullanarak devrelerimizi dilediğimiz voltajlarda besleme imkanı elde ediyoruz.


Bir DC güç kaynağı genel olarak yapısında bir transformatör ve doğrultma, filtreleme, regülasyon görevlerini yerine getiren bir devreden oluşur. Bu işlemi transformatör(220v-24v trafo) ile yapıyoruz. Bunun ardından köprü diyot kullanıyoruz ve aldığımız gerilimi doğrultuyoruz.


Ayarlı güç kaynağı yapabilmek için öncelikle şebekeden aldığımız (AC)220V’u (AC)24V’a düşüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar