1 Haziran 2018 Cuma

Kanal fanı

Kanal fanı

TL Kdv Dahil 85TL Kdv Dahil İNCELE. Alışveriş merkezleri, oteller, Ticarethaneler, Fabrikalar, Restaurantlar, Spor ve Eğtim tesisleri gibi endüstriyel, konut ve ticari alanların havalandırma ihtiyaçlarını karşılamak için TEZEL mühendisleri tarafından tasarlanmıştır. Tüm binalarda en güvenilir havalandırma sistemlerinden birisi olarak kullanılabilecek olan kanal fanı ürünleri, artık sayısı çokça artan alanlarda kullanılmaya başlamıştır. Bireysel dairelerde hem itme hem de havayı çekme yönlü olarak ayarlanan bu fanlar özellikle ısıtma ve soğutma sistemi kullanımını toplu bir şekilde sağlayan alanlarda. KANAL TİPİ RADYAL FANLAR - DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR.


Pervaneleri yüksek debide hava transferi yapmaktadır. Motor dıştan rotorlu olduğu için hava transferi motor üzerinden yapılmaktadır. ELICENT AXC serisi kanal tipi radyal fanlar, yüksek hava debisi ve yüksek basınç istenen kanallı havalandırma sistemleri için en ideal fanlar dır. Hava kanallarına, ihtiyaç duyulan her pozisyonda direkt olarak monte edilebilirler.


Yuvarlak kanal tipi fanlar olup, aşırı yük korumalı, içi ve dışı epoksi kaplamalı çelik gövdeli radyal kanal fanlarıdır. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Bu durumun yaratacağı ses ve kapasite kaybını azaltmak için fan giriş ve çıkışlarında en az bir eşdeğer çap uzunluğunda düz kanal bağlantısı olmasına dikkat edilmelidir. ADTX serisi kanal fanlarının her iki tarafı da kanala uyum sağlayarak kelepçeyle bağlanabilir. TL BRAVO İNCE ÖN PANEL BANYO WC FANI.


TL EC MOTORLU ÇATI TİPİ FAN DİKEY ATIŞLI. TL Geri Akış Panjurlu Aksiyel Cam tipi. Galvaniz gövde ve radyal fandan üretildikleri için yüksek sıcaklığa dayanıklıdır.


Her iki çeşit kanal içi fanlar enerji sarfiyatı ve yüksek verimlilik bakımından oldukça güvenilirdir. Hava kanallı sistemlerine, ihtiyaç duyulan her pozisyonda direkt olarak monte edilebilirler. Karma akışlı kanal fanları düşük ses seviyesinde yüksek hava debileri sağlar. Kasa yapısı sayesinde kolay kurulum ve montaj, bakım kolaylık sağlar. Açılabilen kapak, ürünün bakımını fanı sökmeden zahmetsizce yapılmasına olanak tanır.


Bu fanlar pervaneli yönlendirici kanatlı ve kovanlıtip olarak iki gruba ayrılır. Bu iki fan tipine boru şeklinde düzenlendikleri için kanal tipi fan denir. Bu tip fanlarda içeri direkt olarak yerleştirilmiş fana.


Kanal fanı

Tüm ürünler 380V ile çalışır. Frekans inverter ile sürülmeye uygundur. Yuvarlak, radyal çarklı, kanal fanları, havalandırma uygulamasının kanallar ile yapılacağı planlar için en uygun ürünlerden biridir.


Karşı direnç oluşturabilecek kanal bileşenleri, dirsekler, menfez gibi unsurların olumsuz etkilerine karşı iyi bir performans verirler. Titreşim Kesici Takoz montajı için Bağlantı Ayağı ilavesi gerekmektedir. Panjur ya da Geri Dönüşsüz Damper montajı için Kare Flanş ilavesi gerekmektedir. BFTX-250-B Bahçıvan duvar tipi radyal kanal tipi aspiratör fan özellikleri, ölçüleri, fiyatı için en iyi adres. BFTX-315-B Bahçıvan duvar tipi radyal kanal tipi aspiratör fan özellikleri, ölçüleri, fiyatı için en iyi adres.


Fan Teknik kurulduğu günden beri İzmir’den tüm Türkiye’ye havalandırma ihtiyaçları için fanlar satmakta ve imal etmektedir. Fanteknik TSE onaylı Türkiye’nin önde gelen havalandırma ve fan markalarının yanı sıra kendi üretimi özel vantilatörler ile müşterilerine ihtiyaçlarına uygun ve değişik fiyat aralıklarında ürünler sunmaktadır. Tek Sıralı Menfez (Emiş) Sponsor Ürünler. Sessiz ve neme dayanıklı yuvarlak fanlar. Metal ve plastik gövdeli yuvarlak kanal fanları.


Radyal dikdörtgen kanal fanı. Dıştan motorlu ve direkt akuple kanal fanları. Karbon filtre bağlanabilir. En yüksek kalitede Aksiyel Baca Aspiratörleri.


Kanal fanı

Toz Toplama Sistemleri ve Çalışma Alanları. TKF KANAL FANLARIMIZ;güçlü hava akışı ve kolay montajı-yüksek basınç sürekliliği,düşük sesle yüksek verimlilik sağlamaktadır,TKF serisi kanal fanlarımızın her iki tarafı da kanala uyum sağlayarak kelepçeyle bağlanabilir. Doğru bir fan seçmi için fan imalatçısının tesis yetkilisininden edinmesinin uygun olacağı bilgiler,1. Kanal Fanı Yuvarlak Sessiz. En iyi sonuç için mevcut veya kurmayı düşündüğünüz hava hattının taslağını bize ulaştırmanız yeterli.


Domestik fanlardan endüstriyel fanlara, otopark havalandırma fanları ve duman tahliye fanları , exproof fanlardan yangın duman egzoz fanlarına kadar her tip çatı , duvar, kanal tipi fanları havalandırma sektörüne tedarik etmektedir. BDTX serisi kanal fanlarının her iki tarafı da kanala uyum sağlayarak kelepçeyle bağlanabilir. Gövdesi,korozyona karşı yüksek dirence sahiptir. Montaj ayağı ve elektrik bağlantı terminali ile birlikte satışa sunulmaktadır. Modelde fanlar direkt akuple motorlu,geriye eğimli kanatlar mevcuttur.


Kanal fanı

Gürültü seviyesinin düşük olması istenilen uygulamalarda ise opsiyon olarak ünite önüne ve arkasına kanal tipi susturucu eklenerek ve ünite içine ses dalgalarını sönümleyici izolasyon malzemesi kaplanarak konfor ortamı sağlanır. Hava veya gazın içinden geçeceği kanal , dirsek, filitre, eşanjör gibi ekipmanlarda uğrayacağı basınç kayıplarının toplamını yenebilcek statik basınç ( H s).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar