22 Temmuz 2019 Pazartesi

Hücre tipi fan

Bu sayede cihazın çalışırken çıkardığı ses seviyesi minumuma düşer. Satışa sunduğumuz hücreli tip aspiratörlerin boyutu ve ağırlığı ne olursa olsun hiç bir şekilde kargo veya ambar ücreti talep etmiyoruz. Fan kanatlarının eğimini değiştirerek (kanal tipi fan ), Fan girişini, ayarlanabilir ve kontrol edilebilir kanatlarla kısarak, Fan çıkışını ayarlanabilir damperler ile kısarak. FAN KASETİ (Kasası) RAT tip hücreli santrifüj fanlarda alüminyum yapı üzerine çift cidarlı sandwich paneller monte edilir. Seyrek kanalı hücreli aspiratörler motor ve tahrik mekanizması hava akımı dışında kalacak şekilde fan mili hücre dışına uzatılarak hücre dışından yataklama.


Dış hücre malzemesi alüminyumdur, çift cidarlıdır. Cell-type fans are used for discharging dirty air in the environment where the fan is used or pumping fresh air into indoor area. This type of fans might be used in all environments where ventilation is neede and they are preferred especially for the areas where the sound level is of high importance. Fan hücresi yüksek kaliteli galvaniz çelik sacdan mamuldur.


Tüm modellerde fanlar, kayış kasnak tahrikli, geriye eğimli ve seyrek kanatlıdır. Kayış kasnak tertibatı hava akımı bölgesinin dışındadır. Firmamız için özel çekilmiş eloksallı 40’lık alüminyum profiler kullanılır. Vantilatörler ve Aspiratörler, Polisaj ve Zımpara Makineleri, fan , centrifugal, axial, drift, cell type fans, aspirators and polishing, abrasive (emery) machines. Fanların girebileceği her yere demonte vaziyette sevkine imkan verir.


Hücre tipi fan

Geriye eğimli seyrek,kanatlı,dıştan,rotorlu,dikdörtgen kesitli,kanal tipi fan. Düşük Enerji Ile Maksimum Verim Sağlarlar. Sese Karşı Akustik Izolasyonlu Olup, Titreşimsiz Çalışma Özelliğine Sahiptir. TL Fanexfan Aksiyel Fan 2mm.


Motor ve fan şase üzerinde kayış kasnak tahriki ile çalışmaktadır. Titreşim önleyici lastik takozlar bulunup özel contalarla sızdırmazlık sağlanmıştır. Atış ağzı bağlantısı konnektör ile bağlanmıştır.


Yağlı ortamlarda filtre uygulamasında motor hücre dışına alınır. Stok Kodu: FHV-SY Kategoriler. PE-MGK Alçak Basınçlı Radyal Fan.


Bu tip fanların kanatları pervanenin dönüş yönüne göre geriye eğimlidir. Avrupa boyalı PVS sacdan isteğe göre de elektrostatik fırın boya olarak imal edilmektedir. Havalandırma sistemleri içerisinde önemi oldukça iyidir.


Yapılan sistem ne olursa olsun bu ürün bu tür sistemlerde rahatlıkla kullanılır. Bakım kapakları kulplu ve çıkmalı tip olarak imal edilmektedir. BACA TİPİ SULU FİLTRELEME;.


Emişli Radyal Fanlar DÇES Serisi. Bütün Ürünlerimizi Görün. Ankara Çöp Kovası İmalatı Yapılır. Fan -motor grubunda standardın öngördüğü normlara uygun kayış ve kasnaklar kullanılmaktadır.


Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışını ilke edinmiştir. Panel kalınlığı mm olarak imal edilir. Kanal Tipi Aspiratörler;. Cihazlarda sık kanatlı radyal fanlar kullanılmaktadır.


Plug canlı salyangoz aspiratör. Hücre tipi aspiratör fan. Salyangoz tipi aspiratör fan havalandırma sistemleri.


Hücre tipi fan

Firmamız ERF GRUP, yıllık bilgi birikimi ile Sanayi Tipi Fan üretimi sektöründe adından sıkça söz ettiren bir firma olmuştur. Modüler hücre kapakları çift cidarlı ve isteğe bağlı olarak galvaniz sac veya elektrostatik toz boyalı olarak imal edilmektedir. Düşük enerji ile maksimum verim sağlarlar. Sese karşı akustik izolasyonlu olup, titreşimsiz çalışma.


Tava dışında yoğuşmayı engellemek için sık ve kapalı hücre izolasyonu. Gizli döşeme tipi cihazlarda özel izolasyonlu “L” tava yapısı sayesinde gerektiğinde gizli tavan tipi uygulaması şeklinde kullanılabilme imkanı sağlar. Kasetli Döşeme Tipi Fan Coil VFC-KD.


Hava Damperleri Santrallerde kullanılan damperler, özel aliminyum profil kendinden contalı kanattan imal edilmiş olup, dışardan gizli plastik dişli mekanizması ve yataklama. Firmamız hakkındaki duyuru ve kampanyalardan anından haberdar olabilirsiniz. Anasayfa FANLAR HÜCRELİ FAN. EUkalitesinde filtreye sahip hücre tipi fan olması gereklidir.


Maalesef şartnamelerde bu fanların sürekli devrede kalması ile ilgili önlemler yok. Kullanılan fanlar geriye veya öne eğimli (seyrek kanatlı) ithal fanlardır. Ekonomik tip hücreli aspiratörlerimizin karkası natural eloksallı alüminyum profilden ve köşe elemanlarından imal edilmektedir.


Hücre tipi fan

Projede kasetli döşeme tipi fan coil kullanılması öngörülüyorsa görüntü olarak iyi bir çözüm sağlayabilmek için boruları, duvar içinden, döşemeden veya bir alt katın asma tavanı içinden geçirilerek gizlemelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar