19 Temmuz 2019 Cuma

Iphone şarj aleti kablo renkleri

Bahçe Aletleri Çiçek, Bitki Bahçe Eşyalar. Online satın alın, hızlı ve ücretsiz gönderimden yararlanın. Sarj kablosu baglanti semasi. Yan sanayi kablo almak istemiyorum. Su an çakma USB kablosu kullanıyorum ? Ekstra indirimli fiyat.


Aynı Gün - Hızlı ve Ücretsiz Kargo. Farklı kablo boylarında ve teknik donanımlarda olan şarj aletleri arasından ihtiyacınıza ve telefonunuza en uygun olanı seçerek kendinize büyük bir iyilik yapabilirsiniz. Bu bir gerilim bölücüdür. Bu düzenekte sıkıntı yoksa telefon original şarj aleti takıldığını anlar ve şarj olur.


Bir çok kişi bu sorundan muzdarip dir diye. Bimden alınan şarj kabloları var internette. Gerçekten orjinal diyebilirim. Kablosu tedarikçilerinden.


Alacak olup düşünenler var ise bence hemen alın. IPHONE LİGTHNING USB KABLO REFLECTİVE KIRMIZI 1. PC bağlantınızı kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Orjinal şarj aletini çakmasından ayırt etmek için ipucu.


Paket ve kablo üzerindeki yazıyı karşılaştırma. Zira sahte ve sertifikasız kablo ve aksesuarlar bu sayede kolayca ortaya. Tüm telefonlara uygun şarj etletleri modeli, şarj kabloları, seyahat şarj aletleri , usb data kablosu çeşitleri cepsesuar.


ORJİNAL LİGHTNİNG KABLO 1ORJİNAL APPLE ÜRÜN. Peki bu ne anlama geliyor ? Kırmızı ve Beyaz olmak üzere çeşit renk seçeneği vardır. Artık çantanızda ve cebinizde şarj aleti taşımaya son. Her zevke hitap edebilecek renk ve modele sahip olan bileklikler,.


Yerli imkanla 3D teknolojisi. ATAK helikopterleri harmandalı oynadı. TEKNOFEST ikinci gününde de nefes kesti. Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu. Yorum yapabilmek için giriş yapın.


Bu ürünlerden de al Kargo Bedava ya gelsin. Yorumlar (0) Sosyal medyada paylaş : T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır. USB - Lightning kablosu , iğneli - USB kablosu veya aygıtınızla birlikte gelen Apple Watch şarj aleti ile aygıtınızı güç adaptörüne. Tabi, kullanıcıların yan sanayi şarj aleti ve kabloları tercih etmesinde, Apple’ın yüksek aksesuar fiyatları ve kablonun zamanla bozulması büyük bir rol oynuyor. Cihazlarınızla tam uyumlu şarj aletleri.


Araç şarjı , ev şarjı ve harici şarj aletleri. Telefonunuza ait Şarj Aletleri için yukarıdan önce marka seçebilirsiniz. Batarya ve Şarj Aletleri ;. Bazı kablolar kalitesiz malzeme ve ince kaplama.


Sadece data kablosu TL gibi fiyatlara satılmaktadır. Bunun yanında şarj adaptörü ise TL gibi bir fiyata satılmaktadır. Tüm ürünlerimiz Koşulsuz iade garantili ve faturalıdır. Bu Üründen puan kazanabilirsiniz. Birlikte Satın Alabileceğiniz Ürünler.


Voltajı : volt, 220v , PC usb. Marka ve modele göre uyum sağlayacak aksesuar ürünleri farklılık gösterir. Alınan şarj aleti orijinal olmadığında.


Tükenmiştir Stoğa Gelince Haber Ver. Elektrikli Ev Aletleri ve Yaşam. Kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL Sertifikası ile 1koruma. Ayrıca retina ekranlı iPa iPad.


Eğer kablolar sorunsuz olarak bağlıysa ve cihaz şarj olmuyorsa, izlemeniz gereken birkaç adım var. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Aradigim urun apple disinda orijinal lisansli urun olacak. Benim bildigim hama ve belkin var.


Kaliteli bir sarj aleti ve kablo oneriniz ne olur?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar