9 Temmuz 2019 Salı

Makaralı ara kablo

Makaralar, büro tipi makara ve topart makaralı kablo olarak siz kullanıcıları bu bölümde bekliyor. Elektriğe ulaşmada sıkıntı yaşayabileceğiniz durumlar için aracınızın bagajında taşıyabileceğiniz makaralı kablo ya da makaralı uzatma kablosu adı verilen bu ürünler sayesinde siz de dilediğiniz zaman elektriğe ulaşıp güç kaynağından uzak yerdeki işlerinizi halledebileceksiniz. Endüstri fabrikalarında, profesyonel iş sahalarında veya hobi amaçlı kurulan atolyelerde güvenle kullanabileceğiniz bu kablo makaralarını, hepsiburada. Kablo makaraları kullanımı oldukça kolay olup tüm kablo yönetimi ihtiyaçlarınıza cevap.


SEYYAR MAKARALI ARA KABLOLARI UZATMA KABLO LOTUS. Kullanım esnasında kablonun yanmasını önlemek için tamamının açılıp kullanılması gereklidir. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Kaliteli ürün, uzun ömürlü olması için kablo makardan tam açılıp kullanılmalıdır Teslimat Bilgileri En geç Şubat Çarşamba günü kargoya verilir.


Kablo boyutunu ve priz sayısına ihtiyacınız doğrultusunda seçebileceğiniz uzatma kablo modelleri sayesinde priz yakınına gitmek yerine prizi kendi çevrenize taşıyabilirsiniz. Kullanım kolaylığı olarak da tercih edilen ara kablolar farklı renk ve model seçenekleriyle mekanlarınıza da uyum sağlayacaktır. Kablo ve plastik makara renkleri farklılık gösterebilir.


Makaralı ara kablo

Sosyal Hesabınızla Giriş Yapın. Sevkiyat süresi 1-iş günü. Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA!


Marketlerin ve mağazaların indirimli ürün fiyatları ve kampanya tarihleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Yaylı kablo makarası üreticisi m otomatik geri sarma kablo reels15m uzatma kablosu makarası promosyon Fiyat: US $ 25. Kablo Çaplarına Göre Makara Taşıma Kapasiteleri (m) Kablo Siperlerini Topraklama Metodları.


Makaralı ara kablo

A priz, ana makarada 3x1. Cafele 2si arada Şarj Kablosu ile kablo karışıklığından kurtulacaksınız. Vade Farksız Taksit Ürün kategorileri. Aramayı Favorilere Kaydet. TL ( Kdv Dahil ) KATLANIR YÜK TAŞIMA ARABASI PORTATİF TİP.


Sunum amaçlı makaralı kablo sistemi, kablo dağınıklığına son verir. Sunum yapacağınızda ara kablo derdine son! Bana Özel Ücretsiz Kayıt Ol. TL Sipariş miktarı 1ad.


Makaralı ara kablo

Alcatel - AXL Apple Orjinal Lightning to USB Ara Kablo metre 12TL. Araç İçi Şarj Seti Type-c Giriş 2TL. Metal Type-c Şarj ve Data Kablo.


Online Alışveriş Teller, Kablolar Ve Kablo Montajları, Dizinimizden Göz Atın Teller, Kablolar Ve Kablo Montajları, Elektrik Ekipmanları ve Malzemeleri, Ev Geliştirme ve daha fazlası Aliexpress. Tarama veya indirmek için tıklayın. Uzatma Kablosu Seyyar 25mt 3xTuruncu. Kablo Prizli mt, gülagaç KABLO KALINLIGI : 3x2. ORJİNAL JOYROOM HIZLI DATA.


New Revox Tascam Teac Sony Technics Studer AKAİ Pioneer ve diğerleri için. Ad-date photograps of the device itself, does not cite. All the world (Fedex) shippings is done.


TTR Kablo (0) Devamını oku. Tesisat ve Hoparlör Kablosu. Kablo makarası ve bu makara üzerinde sarılı olan kablo , belirlenen kullanım ölçümleri doğrultusunda aşırı ısı çekmemelidir.


Kablo sargı makaraları, aşırı ısıya karşı koruyucu cihazla donatılmalıdır. Kablonun uzunluğuna göre seyyar olarak kullanılan kablonun kesiti değişmektedir. Evinizde, İşyernizde Bi Eksik Varsa Yıltaş Var.


STUDER Paralel Remote Control 1. Makaralı ) Ytl den İthalatçısından Cevap. El aletleri gündelik hayatımızı kolaylaştırmak adına keşfedilmiş, seri üretilip piyasaya sürülen aletlerdir. Modelight Dorp 3’lü Avize. Sizler İçin Özel Olarak Hazırladığımız Fırsat Kategorimizi Mutlaka İnceleyiniz.


Priz Sticker, Vakit geçirdiğiniz mekanları kanvas tablolar ile dizayn edin. Evidea sizlere modern kanvas tablo seçenekleri ile farklı tercihlerde de tablolar sunmaktadır. Würth makaralı kablo : 3TL. En Uygun Fiyatla Yıltaş Yapı Markette.


GKM 500-2G Gazaltı Kaynak Makinesi m,95mmStok 5. Aksesuarlar Online Sipariş Edin. Mm Stereo E-E Kablo Sadece 0.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar