4 Eylül 2019 Çarşamba

Isıtıcı aparey

Hava Isıtıcı sistem ürünlerimizden olan Teddington hava perdeleri, kanal tip ısıtıcılar , duvar tip ısıtıcılar ve hava aparey modellerimizde bu sayfamızdan ulaşabileceksiniz. Kumanda ve Termostatlar Klima termostatları Oda-Kombi Termostatları. Aksiyal Aparey - PTA Serisi. Radyal apareyler zemin seviyesinden 2. Elektrikli Aparey - ETA Serisi. Endüstriyel alanlarda, üretim alanlarında, depolarda ve spor salonlarında kullanıma uygundur.


Fanlı Isıtıcı, aparey , elektrikli Isıtıcılar ve sobalar Minimum ses ile maksimum güç, iddaa değil ebm-papst kalitesi. Isıtıcı serpantin, çelik boru üzerine çelik şeritlerden dikine. ALDA radyal fanlı sıcak hava apareyleri fabrikalar, atölyeler, hangarlar, garajlar, spor salonlan v. Duvar ve tavan tipi kullanım için tasarlanmış yüksek verimli geniş ısıtıcı aparey yelpeazesi. Atü), çelik boru, çelik kanatlı elektro galvaniz kaplamalı ısıtıcı bataryalar da kullanılabilir.


HAVA AYAR PANCURU istenilen sekilde havayı yönlendirmek amacı ile. Alarko sıcak hava apareyleri , geniş kullanım alanı, kolay montaj ve bakımıyla hem yatırımcının hem de kullanıcının dostudur. Ortamdan aldığı havayı tekrar ortama serbest emiş ve serbest üflemeyle ısıtarak veren bu apareyler yüksek atış mesafesine sahiptir. Hava akımını sağlayan kendinden rotorlu tek emişli radyal fan, istenildiği taktirde dimmer kullanılarak hız kontrolü sağlayabilir.


Isıtıcı aparey

Mono faz olan bu fan hem. Radyatörler - Konvektörler - Radyasyonlu ısıtıcılar. Düz borular: Isıtıcı elemanlarınenbasitşeklidir. Yatırım maliyeti yüksektir. Ancak kolay uygulanabilirlik ve kolay temizlenebilme.


Sıcak hava apareyi , Fabrika,depo, garaj,atölye, garaj, spor salonu,. Kombi, kalorifer kazanı, buhar kazanı gibi bir ısıtıcıda ısıtılan sıcak su ve buharı alan aparey , içeriğinde bulunan yüksek verimli özel batarya ve fan ile ortam havasını emerek ısıtır ve ısınmış havayı tekrar içeriye üfler. Sıcak Hava Apareyi -Alarko Konforal ADA - ATA Serisi Sıcak Hava Apareyi. GTA serisi sıcak hava apareyleri fabrika, atölye, garaj, hangar v. Proje gereksinimine göre sıcak su, kızgın su, ve buhar tesisatlarına uygun tipte eşanjör veya elektrikli ısıtıcı hücresi uygulaması. Duvar tipi apareyin montajı için askı ayakları opsiyonel olarak kullanılabilir.


Aparey ağırlığını taşıyacak şekilde tasarlanmışlardır. Apareylerle uyumlu elektrostatik toz boyalıdır. Ayaklara duvara montajı kolaylaştırmak için standart delikler açılmıştır. Spor salonları, üretim alanları, toplantı salonları, depolar, süpermarketler gibi mekanlar için çok uygun.


Otobüs, kamyon, kamyonet ve motor üretiminde küresel liderler arasında olan MAN, Ankara’nın Akyurt İlçesi’nde 317. ALDAĞ havalandırma çözümlerini kullanıyor. Hava atış mesafelerinin uzun olması sebebiyle tercih edilmektedir. BLU serisi dikdörtgen kanal tipi sulu ısıtıcı enerji transferi için sıcak su kullanmaktadır ve ayrıca havalandırma sistemlerinden gelen havanın ısıtılması için de kullanılmaktadır.


Isıtıcı aparey

Bu amaçla çe şitli ısıtıcılar kullanılmaktadır. Bu ısıtıcıları a şağıdaki şekilde sınıflandırmak mümkündür. ALTA (aksiyal fanlı) ve ALDA ( radyal fanlı ) sıcak hava apareyleri fabrikalar, atölyeler, hangarlar, garajlar, spor salonları v. Radyant ısıtma sistemleri,borulu tip radyant ısıtıcılar ,açık alevli radyant ısıtıcılar ,doğalgazlı sıcak hava apareyleri ,elektrikli ısıtıcılar ,kafe ve açık alan ısıtma sistemleri,Doğalgaz ve yangın tesisatı,mekanik tesisatlar,saf-su hatları,hava ve endüstriyel gaz tesisatları,havalandırma tesisatları,klima,buhar hatları,alt yapı hatları,pis su-temiz su.


Isıtma apareyleri , bakım kolaylığı sağlayacak şekilde dizayn edildi. Isıtıcı apareylerin hava çıkış bölümünde bulunan ayarlı hava yönlendirme klapeleri sıcak havanın her tarafa homojen bir şekilde yönlendirilmesini sağlamaktadır. Fanın ve bataryanın ulaşılabilirliğini artırmak için kullanılan açılır kapak sayesinde bataryanın kolayca çıkarılabilmesiyle bakım kolaylığı sağlandı. Seramik ısıtıcılar da alternatif elektrikli ısıtıcı modellerinden birisidir. OND- Drum Difüzör ONH - Jet Nozul Tip 2. Verimleri yüksek olan bu bataryalar ile istenilen ısı transferi kolayca yapılabilir.


Aparey sistemler, brülor, destratifikasyon fanı, hava perdesi, ısı geri kazanım cihazı, ısıtma sistemi kontrol panosu, infrared ısıtıcı , kat kaloriferi ve kazanları, LPG buharlaştırıcı, mazotlu ısıtıcı , radyant ısıtıcı , sıcak hava üreteci, sıcak su depolama tankı, sulu tip ısıtma sistemi, şömine, termo. Klimakar AŞ’nin katılması ile klima santrali, paket hijyenik klima santrali, havuz nem alma santrali, ısı geri kazanım cihazı ve ısıtıcı aparey ürünleri ile ürün gamını genişletmiş, ürünlerinin çeşitliği ile sektöründe fark yaratmıştır. Temel anlamda ısı akışını yaygınlaştırmak için kullanılan bir ısıtıcı ekipmanıdır.


Klima santralındaki ısıtmayı sağlamak veya çok düşük dış hava sıcaklıklarında, taze hava emiş sıcaklığını artırmak için. Bu doğrultuda temsilciliğini yapmakta olduğumuz fabrikaların hava perdeleri, ısıtıcı apareyler , hava dağıtım ve kontrol ekipmanları gibi ürünlerle müşterilerine hizmet vermektedir. Firmamız, mekanik tesisat sektöründe proje, taahhüt ve satış konularında on dokuz yıllık bilgi birikimi ve tecrübeleri ile teknik, ticari.


Isıtıcı aparey

Cami Isıtma,her ezan vaktine göre ayarlanabilir. Başak Yapı, Türkiye genelinde mekanik taahhüt alanında birçok uygulama projesinin altında imzamız bulunmaktadır. Motor test kabini, egzost gazı havalandırma, ısıtıcı grubu radyal ve aksiyal tip aperey imalatı: OYAK RENAULT A. AISI 3malzemeden imal edilmiştir. Optimumheat, her günü kendi içerisinde çalışma aralığına kadar bölebilen günlük programlama özelliğine sahiptir.


Bu sayede sistemleri açıp kapamayla ilgili birilerine görev vermeye gerek kalmadığı gibi ayrıca sistemin erken açılıp, geç kapatılmasından kaynaklanan enerji kayıplarının önüne geçilerek bir miktar daha tasarruf sağlanmaktadır. Yüksek verimli, otomatik ateşlemeli, alev kontrol sistemli, gaz yakıcı borulu radyan ısıtıcı. Tavan yüksekliği 3mt’nin altında olan mekanlar için özel olarak tasarlanmıştır.


Bu sayede bu tip mekanlar için daha ekonomik ve verimli bir cihazdır. FI serisi duvar tipi fanlı ısıtıcı olup sabit kullanılır. TM serisi ısıtıcıları mobil, tekerlekli kullanım tipidir. PW serisi ısıtıcılarım yüksek güçlü ısıtıcılar olup ağır iş yükü olan yerlerde çalışmaktadır kendi aralarında sabit ve mobil seçenekleri mevcuttur.


Kanal tipi elektrikli ısıtıcılar , havalandırma sisteminde son ısıtıcı olarak veya taze hava sistemlerinde dış havayı ısıtmak için kullanılırlar. Ayrıca ısı geri kazanım cihazlarında ilave ısıtma ihtiyacını karşılamak için taze hava üfleme çıkışına takılabilir. Bugün 1farklı çeşit ürünü bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar