25 Eylül 2019 Çarşamba

Sanayi tipi ısıtıcı

Tekbir fanlı ısıtıcı ile 350Myeri ısıtılması mümkündür. Sanayi tipi ısıtıcı çeşitleri. Hem soğuk hem de sıcak hava üfleyen fanlı ısıtıcılar , kule tipi ısıtıcılar , konvektör ısıtıcılar , şömine benzeri ısıtıcılar ve elektrikli sobalar gelmektedir. Fakat elektrikli ısıtıcılar kullanım alanlarına göre ikiye ayrılmaktadır.


Büro, atölye, fabrika, restoran, kafeterya ve sera gibi mekânların ısıtılmasında kullanılmaktadır. Enerji maliyetini düşürmek isteyen kişiler elektrikli ısıtıcı modellerini tercih ediyor. Elektrikli ısıtıcılar enerji maliyetini düşürebildiği gibi aynı zamanda güvenilir bir kullanım imkanı da sağlıyor. Fakat bu tip ısıtıcıyı tercih ettiğiniz takdirde, takacağınız prizde toprak hat olması gerekmesi göz. ISITMA SOĞUTMA ATEX EXPROOF HAVALANDIRMA FİLTRASYON İKLİMLENDİRME TEKNOLOJİLERİ.


Anakara), Tayvan ve Güney Kore şeklindedir ve sırasıyla endüstriyel fan ısıtıcı ürününün , ve kadarını karşılarlar. ISIJET ortam ısıtıcıları sayesinde, her tür şartta dökülen betonlar uygun sıcaklığa getirilerek inşaatların devam etmesi sağlanabilmektedir. Endüstriyel fan ısıtıcı ürünleri en çok North America.


Uygun bir brandalama sayesinde, tüm kalıplar ISIJET ısıtıcıları ile ısıtılarak betonların priz alması ve dayanım kazanması sağlıklı bir şekilde mümkün olabilmektedir. Ev tipi su ısıtıcıları sanayi tipi su ısıtıcılarından ayıran bir diğer önemli nokta ise rezistansın ısıl genleşmesidir. Isıl genleşmesi ve bükülmeye başlaması zaman içerisinde kireç parçalarının kırılmasına ve kabın içerisine düşmesine yol açabilir. Fanlı ısıtıcılar diğer bir çok ısıtıcıya göre verimli ve homojen ısı verabilen uzun ömürlü sobalardır istenen güç ve ebatlara uygun şekillerde imal edilebilmesi mümkündür. Isıtıcılarımız 3Volt -2Volt olarak imal edilmektedir.


Küçük ebatlı taşınabilir fanlı ısıtıcı seçeneklerinin yanı sıra daha geniş alanların ısınma sorunlarını çözmeniz için büyük ebatlı ısıtıcı alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz. Fanlı ısıtıcı fiyatları arasında bütçenize uygun olan ürüne özelliklerini inceleyerek karar verebilirsiniz. Bu modeller arasında kule tipi ısıtıcılar , duvar tipi ısıtıcılar ve mobil ısıtıcılar yer alır. Kule tipi elektrikli ısıtıcılar herhangi bir yüzeye montaj yapılmaksızın düz bir zemin üzerinde kendiliğinden ayakta durabilen ısıtıcılardır. Gündelik hayatta kullanılan cihazlar ve sanayi tipi cihazlar arasında birtakım belirli farklılıklar bulunmaktadır.


Kırmızı kontrol lambası size ısıtıcı elemanların aktif olarak ne zaman çalıştığını gösterir. Kanal tipi elektrikli ısıtıcılar , çok soğuk iklimlerde, ısı geri kazanım cihazlarını donmaya karşı korumak için taze hava girişinde kullanılır. Bununla beraber yüksek üfleme sıcaklığı istenilen ortamlarda da kanal tipi elektrikli ısıtıcılar kullanılır.


Normalde sanayi tipi ısıtıcı üretimi söz konusu olduğu zaman pek çok kişinin aklına gelen şeyler klasik tarzdaki ısıtıcılar olmakta. Fakat bu ısıtıcılar ne yazık ki istekleri tam anlamıyla karşılama konusunda çok ciddi sorunların yaşanmasına sebep olabiliyor. Birinci kademe fanı devreye sokar ve ikinci ila dördüncü kademeler, buna paralel olarak ısıtma gücünü üç kademede maksimum değere yükseltir. Alan küçükse küçük bir fanlı ısıtıcı daha uygun olacaktır.


Sanayi tipi ısıtıcı

Buna rağmen çocuk ve evcil hayvan olan evlerde maksimum güvenlik sağlayan duvar tipi modeller daha uygun olacaktır. Ani su ısıtıcı mutfak, ani su ısıtıcı banyo ve lavabo tipi ani su ısıtıcı modeli gibi birbirinden ayrılan ürünler arasından kullanıcılar kendi ihtiyacına uygun olanı tercih etmelidir. LT Elektrikli su ısıtıcıları. Ama yinede emin olabilmek için soruyorum. Ancak ısıtmaz diye düşünüyorum.


Bu tarz fakir fanlı ısıtıcı ,arçelik beko fanlı ısıtıcı yada diğer bir marka sadece fanlı ısıtıcı ile kış geçiren varmı ? Elektrikli oda isıtıcıları çeşitli ihtiyaçlari karşılayacak yapıda imal edilmiştir. Bütün kurutma sistemlerinde geniş mekanların ısıtılmasında fabrika, imalathane, kafe ve restorantlar, sera, sanayi tipi fırınlarda vb. Elektrikli, digital termostatlı ısıtıcı rezistanslı Hidrolik açılır ön camlarıyla kolay yükleme ve temizlik Arkada çift sıra reyon boyunca dizilmiş ön yüzeyi izolasyonlu çekmeceler Ön dekorda geniş ve estetik alüminyum profilli Genel dekorasyona uygun renk ve ahşap görünümlü uygulama Teşhir yüzeyi cam bölmelerle. Isıtıcının kullanılacağı durumlar belirlenip, buna uygun bir ısıtıcı tipi seçildikten sonra, ürünlerin ısı üretim gücü, ısıtma alanı, enerji tüketimi ve örneğin fanlı bir ısıtıcı ise motor gücü gibi detayların karşılaştırılması ve buna göre seçim yapılması gerekiyor.


Etiket: sanayi tipi elektrikli ısıtıcı. Endüstri kolları için sanayi tipi rezistanslara ait ürünlerimizi bulabilirsiniz. BEYAZ EŞYA üreticisi kuruluşların elektrikli ısıtıcı ihtiyaçlarını ISI ŞAH GROUP çatısı altındaki ŞAH TERM firması ile karşılamaktadır. Isıtılacak mekanda canlı varsa ve hava sirkülasyonu yoksa mutlaka elektrikli ya da bacalı ısıtıcı almalısınız.


Doğru bir ürün seçimi için mekanın minumum derecesi, çıkartılması istenen derece, mekan alanı ve yüksekliği, yalıtım tipi gibi hesaplamaların yapılması gerekir. Yüksek yüzey direncine sahip özel tip çelikten yapılmıştır. Dayanıklı, seramik çamurla kaplanmış, aşınmaz uçlar.


Sanayi tipi ısıtıcı

Bu firmalardan bazıları: BARTEC GmbH HILLESHEIM GmbH ve 上海桥立电气有限公司 ve diğer ülkelerdeki firmalar: Almanya Çin Avusturya İsviçre ve Polonya. ERCEFE MAKİNA et Fan sistemleri. Direkt akuple, duman tahliye jet fan. Otopark ve duman tahliye sistemleri. Cemil Memük tarafından kurulmuştur.


Firmamız Elektrikli tüp rezistans imal etmektedir. FI serisi duvar tipi fanlı ısıtıcı olup sabit kullanılır. TM serisi ısıtıcıları mobil, tekerlekli kullanım tipidir.


PW serisi ısıtıcılarım yüksek güçlü ısıtıcılar olup ağır iş yükü olan yerlerde çalışmaktadır kendi aralarında sabit ve mobil seçenekleri mevcuttur. Dikdörtgen ve yuvarlak tip kanal ısıtıcılar , borulu ve serpantinli rezistans çeşitleri, elektrikli yer konvektörü rezistansları, ısıtıcı kontrol panoları, emniyet ve otomasyon ekipmanları Resterm’in ürün portföyünü oluşturmaktadır. Infrared ısıtıcılar , yağlı radyatör ve ayak ısıtıcısı gibi birçok çeşit arasından ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.


Dar alanlarda kule tipi ısıtıcılar , masa altında kullanabileceğiniz fanlı ısıtıcılar da her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar